SarahRoyalAss SarahRoyalAss oblíbené citáty

☰ menu

Jídlo je třeba připravovat s láskou. Všechno pak hned líp chutná. Starosti nechte za dveřmi.
Julie Caplin

Už v první třídě mi paní učitelka se smutným výrazem v obličeji sdělila, že budu asi dyskalkulik. Strašně jsem brečela, protože jsem si myslela, že dyskalkulie je nějaká nemoc, třeba jako rakovina, na kterou umřela prababička. Doma mi máma vysvětlila, že jsem prostě jenom pitomá a ať si z toho nic nedělám. (Probudím se na Šibuji)
Anna Cima

Si všetky farby v jednom, v plnom jase.
Jennifer Niven

Není důležité to, co si vezmete, ale to, co zanecháte. - Violet
Jennifer Niven

Někdy je pravda to, co cítíme uvnitř, i když to tak ve skutečnosti není. - Finch
Jennifer Niven

A lítost, to je ztráta času. Musíš žít tak, abys nikdy nelitovala. Je to jednodušší, dělat od začátku věci správně a nemuset se za nic omlouvat.
Jennifer Niven

Je těžké říct, kde končí nebe a začíná země.
Jennifer Niven

Když máš z Central Parku nemířeno na jih, radil bych ti jet podzemkou. Létající prasata jsou rychlejší, ale mnohem nebezpečnější.
Rick Riordan

Nikdy nevíš, kdy se tvůj svět chystá rozpadnout na kousky.
Rick Riordan

Umírám a líbám přitom Simona Snowa. Simon Snow mě líbá a přitom umírá
Rainbow Rowell

Nepřipadám si jako oběť traumatu. Připadám si jako dům po požáru. Občas jako někdo, kdo umřel, ale zůstal ve svém těle. A někdy zas jako kdyby umřel někdo jiný, jako by někdo jiný obětoval všechno, abych mohl vést normální život. S křídly. A s ocasem. A s upíry. A s kouzelníky a čarodějkami.
Rainbow Rowell

He´s not a monster.He´s just a villain.He´s not a villain.He´s just a boy. (Carry On)
Rainbow Rowell

Bydlet na pokoji s člověkem, kterého nade všechno chcete, je jako bydlet s otevřeným ohněm. Neustále vás to k němu táhne. A neustále se odvažujete až příliš blízko. A víte, že neděláte dobře - že z toho nic dobrého nekouká - že z toho nikdy absolutně nic nebude. Ale děláte to přesto dál. A pak... No co asi. Pak se spálíte.
Rainbow Rowell

Ze všech na světě si vždycky vyberu tebe.
Rainbow Rowell

Eleanor měla pravdu. Nikdy nevypadala hezky. Vypadala jako umělecké dílo, a umění nemá být hezké, má v člověku vyvolat nějakou emoci.
Rainbow Rowell

Byl sotva krok od překročení té zvláštní hranice, kdy si člověk začne vymýšlet světy, protože nedokáže žít v tom, kde se nachází.
Jakub Ćwiek