ZastMA ZastMA komentáře u knih

☰ menu

Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Jack Thorne

Knihu jsem přečetla v angličtině a je to velice primitivní angličtina. Sama o sobě se mi kniha docela líbila ale asi mi tam trochu chybělo klasické popsání děje.

20.11.2016 4 z 5


Hledání Aljašky Hledání Aljašky John Green

Od knihy jsem očekávala hodně, protože se mi všechny ostatní od J. G. líbili. Nesplnila moje očekávání, a to vůbec. Příběh se hrozně táhl, a většinu stran bylo popsaný jak Váleček kouří a pije. Za mě nejhorší kniha od J. G.

31.08.2016 3 z 5


Paměti imaginárního kamaráda Paměti imaginárního kamaráda Matthew Dicks

Je to druhá kniha co jsem přečetla o autistovi, a abych pravdu řekla tato ve mě zanechala úplně jiné pocity. Nejenže vyprávění z pohledu imaginárního kamaráda Buda je velice neobvyklé a originální, ale taky celkový příběh je velice unikátní. Kniha mě totálně rozněžnila, je plná lidskosti a zrádností života. Zařadila se mezi mé topky.

19.08.2016 5 z 5


Jsem rozohněná Jsem rozohněná Tahereh Mafi

Kniha je opravdu dobrá, ale mám jednu připomínku. Líbilo se mi ukončení celé knížky jak to dopadlo, ale nemůžu se smířit s tím že Juliet se najednou jakože zázrajem změnila. Ze začátku úplně prvního dílu je to chudinka co ztratila veškerou naději, okej to by mi až tak nevadilo kdyby se v tomto posledním dílu úplně přetransformovala. Najednou má velice vysoké sebevědomí a všechno má smysl a nějakou naději. Nechápu proč to tak autorka udělala a to je pro mě velkým mínusem.

19.08.2016 4 z 5