stolbice stolbice komentáře u knih

☰ menu

On On Elle Kennedy

Co napsat, co už tu nepadlo....netuším, já to prostě žeru a chci víc, víc, víc :-D

05.02.2024 5 z 5


Dělám si to sám Dělám si to sám Martin Váša

Boží :-) skvěle jsem se bavila a ty hlášky....
"Doufám, že v noci při cestě na záchod šlápne na lego. Nebo minu."
Prostě bavilo od začátku do konce aneb nesuď knihu podle obalu (ten mě tedy vůbec nenalákal :-))

27.01.2024 5 z 5


Přísně tajné Přísně tajné Elle Kennedy

Začínám tuhle autorku mít fakt ráda :-) krásná romanťárna na oddech. Je to hravé, uvěřitelné, vtipné a sexy. Je to celkem hodně optimistické, ale o tom to má být, jinak už by to nebyla romantika ale drama :-) Takže za mě jo, super, bavila jsem se a ráda si přečtu něco dalšího.

16.01.2024 5 z 5


Zlatá věž Zlatá věž Holly Black

Trvalo mi to, po předchozím dílu jsem vůbec neměla chuť se do té poslední knihy pustit....no, oproti předchozímu dílu je to lepší, celkem to zachraňuje pár zajímavých událostí, ale stále nic moc a i když se to četlo rychle, některé pasáže stály za nic...Pokud mám hodnotit celou sérii, přijde mi, jako by poslední 2 díly psal úplně někdo jiný, nejspíš dítě. Jednoduchý text, opakující se klišé, sebelítost hlavního hrdiny je až nemístná, dialogy jak ze školky...Třetí díl považuji za vrchol, pokud by tam série skončila, vůbec by mi to nevadilo, ty poslední díly prostě dost kazí celkový dojem, bohužel.

12.04.2020 2 z 5


Hlasy Hlasy Ursula Poznanski

Za me slabsi nez predesle dily,ale ctive,celkem i napinave a s chuti se pustim i do dalsich dilu,pokud budou :-)

18.06.2019 4 z 5


Uklidněte toho parchanta Uklidněte toho parchanta David Vienna

Perfektní kniha pro nastávající i stávající rodiče :-) Jsou zde nastíněny situace, které mohou, a dozajista nastanou, a jejich řešení. Rady jsou podané s nadhledem a humorem.

02.03.2019 5 z 5


Probuzení bohové Probuzení bohové Sylvain Neuvel

Tak tohle byla doslova bomba! V klidu si takhle čtete a najednou, bum, něco vám smete výbuch, zbytek tlaková vlna, a to, co ještě zbylo, zahubí spad. Nemůžu se dočkat třetího dílu, doufám, že si příběh udrží úroveň.

11.10.2018 5 z 5


Spící obři Spící obři Sylvain Neuvel

Líbilo se mi. Napsáno zajímavým stylem - záznamy z diktafonu. Příběh dobrý, líbilo se mi, jak se autor nebojí odepsat v podstatě hlavní postavu a na její místo strčit jinou, která zatím hrála druhé housle. Jsem zvědavá na další díl :-)

12.07.2018 5 z 5


Stříbrná maska Stříbrná maska Holly Black

Zatím nejslabší díl serie, bohužel :-( do půlky je kniha nemastná, neslaná a Calovo neustálé přemítání zda ho má Tamara ráda nebo ne otravné. Pak se děj sice rozjede,ale celkový dojem už to nezachrání. Dokonce ani ten konec, který je celkem předvídatelný. Doufám, že další díl opět zvedne laťku.

04.02.2018 3 z 5


Červený vrch Červený vrch Jamie McGuire

Zombí žánr je už dle mého docela vycucaný a tahle kniha mě v tom jen utvrdila. Nic nového, nic překvapivého, nic zajímavého, romantická linka to jen zbytečně oslazuje. Je to čtivě napsané, ale to je asi tak všechno. A ten konec, to snad ani nemám sílu komentovat :-( Dávám 2 hvězdy jen za hezkou obálku a čtivý styl psaní.

24.07.2017 2 z 5


Deník pana Nuly Deník pana Nuly George Grossmith

Milé, vtipné čtení. Taková jednohubka :-)

23.06.2017 5 z 5


Znamení draka Znamení draka Angie Sage

Ne, tohle asi vážně nedočtu, nuda, nuda a zase nuda. Chování některých dospělých nedává vůbec smysl, nemluvě o jejich vyjadřování (i pětileté dítě by to zvládlo líp). Příběh je opět roztahaný, nacpaný spoustou zbytečných blábolů a hrdinové se plácají celou půlku knihy ve věcech, které by se dali shrnout do jedné kapitoly. I když je to určené pro děti, já nevím, mě by to asi unudilo k smrti, zlaté české pohádky.

22.06.2017 2 z 5


Poslední Poslední Alexandra Oliva

Zajímavá kniha i námět, ale nevím, ten konec mi nesedl...

22.06.2017 4 z 5


V moci zla V moci zla Peter James

Neurazí, nenadchne, čtivá, ale v paměti neutkví.

08.06.2017 3 z 5


My ostatní tu prostě žijem My ostatní tu prostě žijem Patrick Ness

Skvělý námět, skvělé postavy, skvělá kniha...já toho autora prostě miluju :-)

07.06.2017 5 z 5


Kautokeino – Krvavý nůž Kautokeino – Krvavý nůž Lars Pettersson

Není to úplně klasická detektivka, ale je to čtivé, zajímavé a líbilo se mi to :-)

01.06.2017 5 z 5


Něco víc Něco víc Patrick Ness

Nevím, co jsem čekala, možná víc nadpřirozena a míň scifi nebo něco víc? Ze začátku jsem měla problém se začíst, ale to už se mi stalo u jedné z přechozích autorových knih, a tak jsem věděla, že musím vydržet. Vyplatilo se a ke konci jsem měla problém knihu odložit. Vyklubal se z toho takový procítěný mix Terminátora s Matrixem :-) A ten konec, je jaký je, vůbec podle mě nepotřebuje pokračování, končí to v ten správný okamžik a je jen na nás, jak si to přebereme. Je to dobrý, fakt dobrý a bavilo mě to, tahle kniha je prostě něco víc :-)

25.05.2017 5 z 5


Magyk Magyk Angie Sage

Takové roztahané to je. Někdy se autorka až moc a zbytečně rozepisuje o věcech, které nejsou ani důležité, ani zajímavé a kdyby jich nebylo, vůbec by to ničemu neuškodilo, nehledě na to, že jejich konec je pak vysvětlen jednou větou nebo odstavcem. Jako dítě by to mojí pozornost asi neudrželo, ale dočetla jsem a možná, až budu mít chuť, pustím se do dalších dílů.

27.04.2017 3 z 5


Láska v prachu hvězd Láska v prachu hvězd Krystal Sutherland

Neuvěřitelně krásná knížka, čekala jsem takovou klasickou teen romanci, ale mile mě to překvapilo.

25.04.2017 5 z 5


Děti paranoie Děti paranoie Trevor Shane

Páni! Musím uznat, že to bylo něco a vážně mě mrzí, že se u nás nevydaly další díly. Moc se mi do toho nechtělo, ale jakmile jsem začala číst, nemohla jsem přestat. Konec jsem tušila, nechtěla jsem to číst a proto jsem knihu odkládala, ale bylo to nevyhnutelné. Je tam pár věcí, které nedávaly tak úplně smysl, ale jinak je to jízda, můžu doporučit.

14.04.2017 5 z 5