notsohappyanny notsohappyanny komentáře u knih

☰ menu

Plamen v temnotě Plamen v temnotě Sabaa Tahir

Naprosto výbroná knížka! Nikdy se mi ještě nestalo, že bych si ve škole o přestávkách četla. Až do konce jsem byla napnutá a PROSÍM. Elias a Laia. Canon. Prosím.

15.11.2017 5 z 5


Píseň zimy Píseň zimy S. Jae-Jones

Poprvé jsem zabrouzdala k téhle knížce na stránkách a překvapilo mě docela nízké hodnocení. :D Mně se kniha líbila a koc se těším na pokračování!

04.11.2017 5 z 5


Illuminae Illuminae Amie Kaufman

Tak tohle mi moc nesedlo.. četla jsem ji skoro rok a moc mě nebavila. Nejlepší byly asi ty chaty, jinak nic moc, kvůli recenzím jsem čekala více.

04.11.2017 2 z 5


Říše bouří Říše bouří Sarah J. Maas

Panebože SJM co mi to děláš?! Další díl tog se mi moc líbil a už mám objednaný Tower of dawn a těším se na příští rok kdy vyjdou hned tři nové knížky od Sarah! (Catwoman, novela k Dvoru a šestý díl Tog)

04.11.2017 5 z 5


Divotvůrce Divotvůrce Sebastien de Castell

Skvělá fantasy a nemůžu se dočkat dalšího dílu!

04.11.2017 5 z 5


Poslední přání Poslední přání Andrzej Sapkowski

Po delší době zase pořádná fantasy, která mě do děje vtáhne a nepustí. Postavy jednají logicky, takže tu nehrozilo, že bych se musela každých pět minut plácat do čela a říkat si; Bože, co to zase je? :D Nejdřív jsem ze stylu psaní byla poměrně rozpačitá, bála jsem se že mě knížka nebude bavit, že ji budu číst hodně dlouho, ale díky bohu mě kniha bavila neskuečně a byla hrozně čtivá. Doporučuji a sama si nadávám proč jsem si nekoupila víc dílů!

09.09.2017 5 z 5


Fangirl Fangirl Rainbow Rowell

Hezká, ale pasáže se Simonem mě moc nebavily. Dále mi na knize vadilo i občasné (ehm, ,,občasné") chování Cath, které bylo velmi nepříjemné - jako například to, že několik dní jedla jen müsli tyčinky, protože se bála jít do jídelny. (ano, beru vpotaz to, že má úzkosti, já je mám taky, ale fakt bych nevydržela celé dny jíst jen müsli tyčinky)
Jinak mám moc ráda Leviho - velmi sympatický a i celkem reálný kluk, čehož jsem si vážila. Reagan byla prostě úžasná a Wren byla na facku.

24.07.2017 5 z 5


Sága Stmívání: oficiální ilustrovaný průvodce Sága Stmívání: oficiální ilustrovaný průvodce Stephenie Meyer

Moc hezký průvodce, ilustrace s hezkými barvičkami a spousta informací. V levných knihách ji mají myslím, že za 60,- takže určitě neváhejte pokud milujete Stmívání

24.07.2017 5 z 5


Ten, kdo stojí v koutě Ten, kdo stojí v koutě Stephen Chbosky

TKSVK mě vůbec nebavila, asi jsem ji četla v nesprávný čas, ale co už. Znovu ji ,,číst" vážně nehodlám. Už dlouho se mi nestalo, že bych v knize přeskakovala věty, někdy dokonce i odstavce. 1,5/5

24.07.2017 2 z 5


Koruna Koruna Kiera Cass

Moc hezké zakončení a jak jsem zjistila tak jsem jako jedna z mála co Kilea naprosto nesnáší! :D Nicméně - Eadlyn zažila neskutečný posun z rozmazlené mršky na fajnovou holku, což mě skutečně potěšilo. Kniha se čte rychle jak v originále tak i v překladu, takže bych ji doporučovala jako knihu pro začínající čtenáře v cizím jazyce. (Audiokniha v originále je taky skvělá!)

24.07.2017 5 z 5


Proč? 13x proto Proč? 13x proto Jay Asher

Knížku jsem objevila díky seriálu nesoucí název 13 reasons why a byla jsem příjemně překvapená po zjištění, že seriál je skoro stejný jako knižní předloha. Samotný seriál se mi ale líbil o trochu víc. 4/5
btw dost mě překvapil dementní název a ještě dementnější obálka, protože působí spíše pro 11ti leté slečny, pro které ta kniha rozhodně není.

24.07.2017 4 z 5


Malý princ Malý princ Antoine de Saint-Exupéry

Malého prince mám ráda, protože je to docela roztomilá kniha, ale vůbec nechápu ten hype okolo toho, jak si každá druhá slečna nechá vytetovat nějakou ilustraci, popřípadě citát z této knihy.

24.07.2017


Dvůr mlhy a hněvu Dvůr mlhy a hněvu Sarah J. Maas

Panebože tak tohle byla naprostá pecka! Ten Rhysand?! Haló já mám dilema koho miluju víc, jestli Rhyse nebo Rowana a jestli nenávidim víc Tamlina nebo Chaola

23.07.2017 5 z 5


Dokonalý pár Dokonalý pár Ally Condie

Kniha je velmi originální, ale panečku, takhle dlouho mi ještě netrvalo než se začtu. Samotná myšlenka světa, který za vás někdo řídí je příšerná a myslim, ba ne vim, že já bych to nezvládala. Cassia mi místy připadala fakt blbá:D Xander mi k srdci nepřirostl a vždy když chytil Cassiu za ruku tak jsme měla chuť ho po ní plesknout, protože SAKRA ONA MÁ BEJT S KYEM!! :D Pokračování mám v plánu, ale jen kvůli Kyovi.
4/5

23.07.2017 4 z 5


Láska & gelato Láska & gelato Jenna Evans Welch

Super letní počtení, které se čte hrozně rychle, protože autorčin styl psaní je velmi čtivý a celková zápletka se mi líbila. Rozhodně jednou navštívim Florencii společně s touto knihou:)

21.07.2017 5 z 5


Potrhaná křídla Potrhaná křídla Ruta Sepetys

Kniha byla klasická Sepetys, ale ten konec. Přišlo mi, že se tam autorka dává zbytečně moc tragédií. Úmrtí, odmítnutí, krádež, umrtí. Žádná z postav až na Jesse mi k srdci nijak nepřirostla. Sama jsem nečetla knihu na takové téma a docela toho lituju! :D

21.07.2017 5 z 5


Amy a Roger: Na cestě Amy a Roger: Na cestě Morgan Matson

Přečtená za pár hodin a musim říct, že nečtu knihu od MM naposledy. Děj hezky utíkal a byla to příjemná změna od fantasy mnih které běžně čtu:)

21.07.2017 5 z 5


Všem klukům, které jsem milovala Všem klukům, které jsem milovala Jenny Han

Haha, myslim že jsem z těch dvou knížek získala spoustu typů na pečení! :D

02.06.2017 5 z 5


Lola a kluk od vedle Lola a kluk od vedle Stephanie Perkins

Zase super, ale 1. díl se mi líbil o trošililičku víc, hlavně kvůli Anně ve které se občas vidím:)

31.05.2017 4 z 5


Příliš mnoho Kateřin Příliš mnoho Kateřin John Green

John Green psát umí. Sice to není můj oblíbený autor, ale psát umí - Papírová mě přesvědčila. Příliš mnoho Kateřin na mě bylo příliš. Super chytrý Colin co jde na všechno jenom s matematikou? Tenhle celý příběh byl uhozený.

30.05.2017 1 z 5