Lenka40 Lenka40 komentáře u knih

☰ menu

Není úniku Není úniku Taylor Adams

Tak já jsem si Není úniku opravdu užila. Je pravda ,že pravděpodobnost ,že by se stalo vše v tak krátkém čase jak pan autor napsal je velice mizivá , ale jako vymyšlený příběh prostě bezva. Akce , překvapivé zvraty a konec se kterým jsem teda nepočítala to se mi opravdu moc zamlouvalo. V této knize si v několika hodinách , ve kterých se příběh odehrává užijete vše na co si vzpomenete.

15.01.2019 4 z 5


Slib mlčení Slib mlčení Linda Castillo

Tak tohle byla jízda .Sice jsem si omylem jako první přečetla Modlitbu za mlčení ,ale to vůbec nevadilo. Musím však říct, že tento díl byl lepší. Bylo to akční, velice napínavé a ten konec prostě paráda.

23.12.2018 5 z 5


Střípky ticha Střípky ticha Linda Castillo

Další případ s Kate.Paní autorka nám zase naservírovala velice napínavý případ. Musím říct ,že jsem knihu přečetla opravdu rychle. Příběh mě dokázal do poslední stránky držet v napětí a hlavně šokovat , a když říkám šokovat ,tak tím myslím , že mi na konci spadla čelist.

23.12.2018 5 z 5


Šepot mrtvých Šepot mrtvých Amo Jones

Třetí díl ze série Elitní klub králů bych nejradi hodnotila 3 a půl hvězdičkami. Co se týká děje ,tak nám na povrch vyplynou další tajemství z Madisinina života, máme tam řádnou akci, nějaká ta překvapení a dokonce se nám tam objeví i nějaké ty mrtvolky. Také se dozvímě něco více o Bishopovi což bylo fain. To se mi líbilo . A teď s čím jsem měla problém ,tak opět Medison a její závislost na Bishopovi , ale zároveň je schopná skončit v posteli s jakýmkoliv z králů. Co se týká sexu ,tak o něj opět není nouze a dokonce bych řekla , že paní spisovatelka přitvrdila a podrobně nám milostné scény popsala. Co mě ale opět lezlo na nervy bylo "vtáhla spodní ret mezi zuby". Jinak knihu jsem přečetla za dva dny a těším se , jak to bude celé pokračovat.

13.12.2018 4 z 5


Warcross Warcross Marie Lu

Nenacházím slov jak jsem z této knihy nadšená. Virtuální realita, hackeři, tajemství , přátelství a vztahy. To vše tato kniha má. Jedině co jsem netušila , že příběh touto knihou nekončí a je další díl. Takže , když jsem knihu dočetla málem mě ranila mrtvice . POTŘEBUJU DALŠÍ DÍL :D

15.10.2018 5 z 5


Modlitba za mlčení Modlitba za mlčení Linda Castillo

Velice čtivá detektivka sice jsem si přečetla Modlitbu za mlčení jako první ze série , ale ničemu to nevadilo. Postava vyšetrovatelky Kate se mi líbí a i se mi zamlouvala vztahová linka ,kterou tam paní spisovatelka vytvořila. Určitě se vrhnu na další díly.

23.08.2018 4 z 5


Něco skutečného Něco skutečného Erin Watt

Opravdu velice příjemná oddychovka .Sice klasické klišé on celebrita ona " normální",ale i tak se to četlo velice pěkně a příběh mě bavil.

07.08.2018 4 z 5


Rozlet Gemmy Hardyové Rozlet Gemmy Hardyové Margot Livesey

Tak na tuto knihu jsem byla obzvlášť zvědavá , jelikož se o ní říká že je to novodobá Jana Eyrová. Jana Eyrová patří mezi mé nej knihy. Rozlet Gemmy se mi líbil . Příběh se opravdu podobal Janě Eyrové , ale nebylo to ono . Kniha je čtivá , četla se velice dobře a samotný příběh se mi taky líbil , i když jsem si myslela , že tam bude víc vztahové linky Gemmy a pana S.

12.07.2018 4 z 5


Archiv Archiv Victoria Schwab

Tuto knihu bych jedním slovem ohodnotila jako dobrá. Prostě příjemná oddychovka. Co ale musím uznat paní spisovatlka píše velice čtivě. Má hrozně příjemný styl psaní ,který mě velice vyhovuje a udrží mě u knihy.
Příběh z této knihy je velice zajímavý a hlavně je originální . Takže já si knihu užila a určitě si časem přečtu další díl.

29.06.2018 3 z 5


Polámaná loutka Polámaná loutka Amo Jones

Velice jsem se na druhý díl těšila. Knihu jsem přečetla za jeden den opět se mi to líbilo ,i když nějaké výtky k tomuto dílu určitě mám. Tak jako v první knize jde o nenormální vztah mezi Madison a Bishopem.Dále docela často používané " vtáhnu spodní ret mezi zuby" chvílema mě to teda rozčilovalo. Ale jinak prostě opět velice čtivé , přbyly nám tam nějaké postavy dozvídáme se nové info z dětství Medison .Určitě se moc těším na další pokračování.

22.06.2018 4 z 5


Pokrevní pouta Pokrevní pouta Angela Marsons

Další případ s Kim Stoneovou. Opět musí Kim se svým týmem vyřešit připad vražd . V této knize Kim nejen řeší případ několika vražd , ale zárovň si musí poradit i s doktorkou Thorneovou , která se rozhodla ji zničit z vězení . Nejdříve jsem nevěděla jestli mám dát knize 5 * ,protože mi přišla trochu slabší než ty díly před tím , ale postupem času jsem měla jasno plné hodnocení. Opět paní spisovatelka zaválela a jediné co mohu říct , že chci další díl s Kim.

21.06.2018 5 z 5


Horský samet Horský samet Jude Deveraux (p)

V druhé knize ze série Montgomeryové je hlavní postavou z bratrů Steven . Opět jako v prvním díle nás spisovatelka provází příběhem lásky , nenávisti ,pomsty ,přátelství a sourozenecké lásky. Takže opět příjemná oddychovka .

21.06.2018 4 z 5


Sametový slib Sametový slib Jude Deveraux (p)

Po žánru fantasy a thriller jsem potřebovala nějakou oddychovku a tato kniha byla přesně to co jsem potřebovala. Příjemný romantický příběh lásky ,nenávisti ,žárlivosti , kdy ze sjednaného sňatku může vzniknout láska na celý život.Určitě si ráda přečtu i zbylé 3 díly.

31.05.2018 4 z 5


Probuzený milenec Probuzený milenec J. R. Ward (p)

Další příběh jednoho z bratrů .Tentokrát to je Zsadist , který nedokáže zapomenout na svou minulost ,kdy byl otrokem lásky .Proto je z něho bezcitný upír. Opět nám příběh nabídne spoustu akce , sexu , bohužel i smrti , a jak silná je sourozenecká láska a přátelství . Za mě výborný , a už se těším na další díl . Uvidíme s kterým z bratrů prožijeme další příběh.

13.05.2018 4 z 5


Milenec z temnot Milenec z temnot J. R. Ward (p)

Opět trochu jiným pohledem napsaná kniha o upírech.Tuto sérii jsem si chtěla přečíst už dlouho .Musím říct ,že to bylo čtivé .Jelikož jsem příznivcem knih o upírech ,tak jsem knihu přečetla docela rychle a líbila se mi .No a samozřejmě musím mít i další díly.

05.05.2018 4 z 5


Milenec z věčnosti Milenec z věčnosti J. R. Ward (p)

Tak tento díl se mi líbil o trochu víc než ten první. Tentokrát je našim hrdinou Rhage .Opět hromada lásky ,sexu , akcí . Jen mě tentokrát na straně 445 málem kleplo . Postava Stvořitelky mě mále dovedla k infarktu a spoustě nadávek na její osobu. Takže za mě určitě paráda a už se moc těším na další díl.

05.05.2018 4 z 5


Přítelkyně smrti Přítelkyně smrti Bernhard Aichner

První díl ze série bych označila jako dobrý. Zajímavý příběh ,kdy se chcete pomstít a ještě k tomu vlastníte pohřební ústav. Jinými slovy pomsta ženy může být někdy velice krutá .

25.04.2018 3 z 5


Podivné město Podivné město Ransom Riggs

Druhý díl ze série Sirotčinec slečny Peregrinové ,byl určitě lepší než ten první. Bylo tam víc akce a dobrodružství .Přibylo nám tam několik nových postav a ten závět . Zůstala jsem s pusou otevřenou , protože tohle jsem opravdu nečekala. Tím koncem Vás autor "donutí" si co nejdříve přečíst poslední díl , aby jste se dozvěděli jak to celé dopadne .

24.04.2018 4 z 5


Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Ransom Riggs

Tak na tuhle sérii jsem byla velice zvědavá ,takže jsem si první díl půjčila z knihovny a určitě toho nelituji . Komentovala bych to slovy dobrá a zajímavá kniha s velice zvláštními postavami a čtivým příběhem. Takže určitě se vrhnu na další díly z této zajímavé série.

24.04.2018 3 z 5


Cinder & Ella Cinder & Ella Kelly Oram

Tak tahle kniha bude patřit mezi moje lásky. Přečetla jsem ji za jeden den a náramně jsem si to užila. Netradičně podaný příběh Popelky mě dostal. Určitě moc doporučuji

18.04.2018 5 z 5