Laduka Laduka komentáře u knih

☰ menu

Selekce Selekce Kiera Cass

Vůbec jsem nevěděla jaký příběh mám od této knížky čekat a jsem unešená. Tahle knížka se mi líbila vážně hodně. Na další díl se hrozně těším. No budu si muset počkat, ale už teď se nemůžu dočkat :)
Jinak jsem pro Maxona :)

10.10.2014 5 z 5


Oškliví Oškliví Scott Westerfeld

Kniha je rozdělena na tři části. První část mě vůbec nechytla. Taky mi trvala dlouho. Druhá byla o něco lepší a třetí nejlepší. Kvůli polovině druhé a třetí si taky přečtu druhý díl, ale až někdy....
Za mě je to tak 3,5 hvězdičky.
POZOR Malinký Spoiler: Hrozně mě štvalo, jak Tally lhala Davidovi. Měla jsem chuť praštit s knížkou a taky jsem kvůli tomu Tally nadávala. Musela jsem se i podívat na konec jestli mu řekne pravdu, abych se uklidnila.

20.09.2014 3 z 5


Aliance Aliance Veronica Roth

Knižka bylo o proti ostatní dílům složitější a muselo se u ní víc přemýšlet, ale i tak se mi líbila. Ten konec byl smutný, ale zároveň krásný. Je to jedna z mích nejoblíbenějších sérií a obdivuji autorku, že něco takového dokázala napsat a ještě ke všemu je tak mladá. Ať si kdo chce říká, co chce, pro mě je to jedna z nejlepších autorek.

05.08.2014 5 z 5


Rezistence Rezistence Veronica Roth

Tenhle díl se mi taky moc líbil. Přečetla jsem ho za dva dny a to první den jsem začala pomalu v noci a to jsem přečetla asi 50 stránek. První díl mi trval déle, ale to nebyli prázdniny :)
Už se těším, jak to všechno dopadne :)

03.08.2014 5 z 5


A tak mi unikají A tak mi unikají Beth Revis

Bylo to zajímavé. Jako doplnění příběhu o postavách, co neměli šanci se nějak prosadit, to bylo skvělé. Pokud jste četli sérii (stačí první dva díly) tak vám doporučuji si to přečíst.

06.07.2014 5 z 5


Kacíř a čarodějka Kacíř a čarodějka Philippa Gregory

Rozhodovala jsem se mezi čtyřmi a třemi hvězdičkami. Nakonec jsem dala tři. Nebyla to špatná knížka, ale něco tomu chybělo. Ke knížce jsem se vlastně dostala tak, že jsem jí dostala od p. uč. Myslím si, že kdybych byla starší asi bych z toho měla víc. Ale, co další díl si přečtu ráda. Jako oddechovka to de.

06.07.2014 3 z 5


Zelená jako smaragd Zelená jako smaragd Kerstin Gier

Tak tenhle díl byl určitě nejlepší. Byla jsem hodně překvapená, co vylezlo z ,,Veverky" :D To bych vážně nikdy neřekla. Já jsem s touto sérií spokojená a je jedna z mích nejoblíbenějších. Možná, že až nebudu mít, co zase číst, tak se na ní vrhnu znova :D

06.07.2014 5 z 5


Padlí andělé / Leviatan Padlí andělé / Leviatan Thomas Sniegoski

Není to nejlepší knížka, kterou jsem četla, ale není ani špatná. Chvílemi jsem se nudila, ale jinak to šlo.

16.06.2014 3 z 5


Divergence Divergence Veronica Roth

Je to skvělá knížka. Měla jsem jí přečtenou za čtyři dny. Přečetla bych jí i rychleji, ale neměla jsem tolik času. (jenom včera jsem přečetla 220 stánek). Knížka se stala jednou z mojí nejoblíbenějších a už chci číst další díly :D Je prostě úžasná ♥

16.06.2014 5 z 5


Deklarace smrti Deklarace smrti Gemma Malley

Mě se ta knížka hrozně líbila. Měla jsem jí přečtenou asi za 2 dny. Doufám že nejsem jedná, ale na konci mi ukáplo pár slziček.

08.06.2014 4 z 5


Milion sluncí Milion sluncí Beth Revis

Tenhle se mi líbil více, než první. Už se těším na další díl. Jsem zvědavá, jak to bude na planetě.

13.05.2014 5 z 5


Vzpoura andělů Vzpoura andělů Brigitte Melzer

Knížka se mi moc líbila. Byla to moje první knížka o andělech a nezklamala. Čekala jsem sice něco jiného, ale i tak se mi líbila.

06.05.2014 4 z 5


Železná dcera Železná dcera Julie Kagawa

Tahle série je zatím moje nej! Kéž by vydali další díly :(

01.05.2014 5 z 5


Nejhorší rok mýho života aneb Už žádné další Nejhorší rok mýho života aneb Už žádné další Kateřina Havlová

Když jsem si knihu kupovala přes školu, myslela jsem že je to normální knížka a né nějaké rady. Měla jsem se pořádně podívat. No nic. Já osobně jsem si četla jen, co se jí stalo a ne ty rady. To mě nebavilo. Knížku jsem měla přečtenou za 2h, jestli ne dřív. No kdybych to mohla vrátit ,tak si jí nekoupím.

01.05.2014 3 z 5