klara2793 klara2793 komentáře u knih

☰ menu

Hygge a polibky Hygge a polibky Clara Christensen

Velmi nenáročný a pro mě bohužel trochu předvídatelný příběh. Ale v nádherném prostředí. Za mě pohodová oddechovka :)

06.02.2019 3 z 5


Šlehačková oblaka Šlehačková oblaka Tereza Salte

Velmi milá knížka, člověk se hned zamiluje do Dánska a jeho zvyků. Autorku jsem neznala, nikdy jsem od ní nic nečetla, tak jsem si vyhledala jak vypadá ona i její pan božský :) Knížka se četla se velmi dobře a celkový příběh se mi líbil.

18.11.2018 4 z 5


Seznam tajných přání Seznam tajných přání Lori Nelson Spielman

Příběh se mi moc líbil. Ale přesto jsem knihu četla poměrně dlouho. Konec to však vylepšil. Téma se mě týká, tak jsem si poplakala a nakonec knížku hodnotím velmi dobře :)

03.08.2016 4 z 5


Čmeláci v srdci Čmeláci v srdci Petra Hülsmann

Milá kniha :) překvapilo mě, že i když se tam nedočkáme extra překvapivých zvratů v ději a na můj vkus by mohla být mužská postava více rozebraná, nemohla jsem se od knihy odtrhnout a přečetla ji na dvakrát :)
Doporučuji na odlehčení, pro relax četbu :) :) :)
Několikrát jsem se od srdce zasmála a nakonec i slzička dojetí ukápla...

01.06.2016 4 z 5


Sedmilhářky Sedmilhářky Liane Moriarty

Skvělá ! Rozhodně kniha pro ženy a rozhodně kniha pro matky :) Skvěle napsané, prolínání dvou časových linek mě za začátku mátlo, ale hned jsem se začetla a pak to bylo velmi dobré... Chválím a doporučuji :)

10.05.2016 5 z 5


Požádej a je ti dáno Požádej a je ti dáno Esther Hicks

Tahle knížka je skvělá a opravdu mi změnila život!!! I kdž třeba nebudete rozumět 100% tomu, co se píše v teoretické části - vydržte a pokračujte a dělejte cvičení... život se opravdu začne měnit :)
Vřele doporučuji :)

15.04.2016 5 z 5


Musela jsem zemřít Musela jsem zemřít Anita Moorjani

Naprosto skvělá kniha... nemám slov! Vřele doporučuji, pokud Vás zajímá jak s životem "správně" zacházet - jak si ho užívat...

11.03.2016 5 z 5


Když běhá žena Když běhá žena Alexandra Heminsley

Pro mě velmi inspirativní kniha - začala jsem ji číst, když jsem začala běhat a velmi mi pomohla :) Vřele doporučuji všem kteří hledají poslední impulz k tomu začít s běháním :) A vůbec nevadí, že nemáte cíl - maraton jako autorka, já ho taky nemám :)

28.01.2016 4 z 5


Černobílý svět Černobílý svět Kathryn Stockett

Tahle kniha mě naprosto dostala, myslím, že jsem místy při čtení ani nedýchala :) Strhující příběhy, moc se mi líbilo, jak se mění vypravěči a celkové zpracování...dokonce jsem i brečela, silný příběh!

24.01.2016 5 z 5


Princ básník Princ básník Kathleen McGowan

Třetí díl mě také velmi bavil, je pravda, že příběh současnosti už byl v tomto díle trochu slabší,ale protože mám moc ráda renesanci i v této knize mě historický příběh chytil...

24.01.2016 5 z 5


Kniha lásky Kniha lásky Kathleen McGowan

Pokračování Očekávané mě také velmi chytilo... Matylda mě oslovila a velmi jsem s ní celý její příběh prožívala... Pro mě velmi silná kniha :)

24.01.2016 5 z 5


Očekávaná Očekávaná Kathleen McGowan

Skvělá skvělá skvělá...četla jsem ji jedním dechem a naprosto mě dostala. Dala mi nový pohled na historii a přesvědčila mě :) Ano, věřím tomu :)

24.01.2016 5 z 5


Kurandera Kurandera Hernán Huarache Mamani

Kniha je skvělá a určitě mnoha ženám může prospět :) Byla jsem před přečtením na semináři na téma Kurandery, kde se o ní hodně mluvilo a tak pro mě čtení bohužel nebylo tak strhující a četla jsem ji poměrně dlouho, ale i tak dávám plný počet, protože je to skvělá kniha!!!

24.01.2016 5 z 5


Pes Paličák Pes Paličák Daniel Pennac

Výborně napsaná kniha... vřele doporučuji všem kdo mají psa nebo o jeho pořízení uvažují a především dětem a dospívajícím... krásně, čtivě napsané!

23.01.2016 5 z 5


Schody do nebe Schody do nebe Lorna Byrne

Velmi pěkná kniha - oslovila mě a pohladila na duši. Trošku slabší, než Andělé v mých vlasech, hlavně první polovina, ale od půlky jsem četla opět jedním dechem... Kdo má rád duchovní literaturu, anděle... vřele doporučuji :)

09.07.2015