Anya Anya komentáře u knih

☰ menu

Úžasné Úžasné Sara Shepard

Co dodat... jeden z dalších božích dílů :)

12.07.2015 5 z 5


Kruté Kruté Sara Shepard

Na tento díl jsem se velmi těšila. Do půlky jsem se tak nějak nutila, ale možná je to tím, že knihy čtu všechny za sebou a tak jsem přelhářkovaná. Každopádně, opět nové zvraty, ale také příjemná překvapení. Konec jsem zhltala a jdu číst další dí :D

17.03.2015 5 z 5


Espressologie Espressologie Kristina Springer

Kniha byla super. Trochu jsem se bála, jak tady většina píše, jak je kniha předvídatelná a tak. Nevím... Mě to tak předvídatelné nepřišlo a knihu jsem si naopak užívala :))

07.03.2015 5 z 5


Co s láskou Co s láskou Nicholas Sparks

Tato kniha mě velice zaujala. Příběh se pomalu rozjíždí. Možná jsem té romantiky čekala maličko víc, ale i tak jsem si knihu moc zamilovala. Přiznám se, jsem docela citlivá a na konci nějaká ta kapka slzy padla. Opravdu doporučuji :)

19.01.2015 5 z 5


Zmatené Zmatené Sara Shepard

Tento díl nebyl zas tak dobrý. Neříkám, že byl nudný, ale děj se rozjel daleko za půlkou. Ale lhářkám prostě nemůžu dát méně jak 5* :DD

05.01.2015 5 z 5


Hledané Hledané Sara Shepard

Krásná kniha. Ale sérii by zde měla končit. Čtu dál jen pro dobrý pocit že jsem přečetla celou sérii. Upřímně si nedokážu představit že příběh končí až 17. dílem :)

01.01.2015 5 z 5


Vražedné Vražedné Sara Shepard

Supeeeer! Napínavé do konce a konec nečekaný! :D

19.12.2014 5 z 5


Bezcitné Bezcitné Sara Shepard

Tento díl byl jeden z nejlepších! Stále jsem čekala, zda se někde objeví Alison nebo padne zmínka o Courtney. Opravdu supeeeeeer!!! :)

19.12.2014


Nadpozemská Nadpozemská Cynthia Hand

No, Sapy :D Mne take nekdy zustava rozum stat, kdyz zjistim, ze nekdo asi nezna vyznam slova spoiler. Pro tve informace, toto slovo se pouziva jako upozorneni, ze se dozvis konec. Kapi?? No a ted ke knize. Knihu jsem opet rozecetla, protoze jsem dej nejak z minula zapomnela. Po prvni kapitole jsem knihu opet zavrela a doufam, ze dlouho zase neotevru :D a zivotopis C. Hand?? No pry: ,,az vyrostes, budes spisovatelka,,. No, kdy by psala popisky k samponum, dopadla by stejne ;) za snahu davam * :)

28.10.2014 1 z 5


Hříšné Hříšné Sara Shepard

Tento díl mi přišel trochu slbší, tak uvidím, jak to bude dál:-)

27.09.2014 5 z 5


Roztomilá malá tajemství Roztomilá malá tajemství Sara Shepard

Zajímavý doplněk. Nejvíce se mi líbilo tajemství Hanny, Emily a Spencer. Od těchto příběhů jsem se neodtrhla, dokavaď jsem je nedočetla. Ale Arie? Svatba. No... Ještě když to byl její nápad. A na svatbu na dvojkole? HAHA. A místo dortu nějaké tyčinky. No to je... opravdu... TRAPNÉ. Bože. Já vždy říkám, že ta holka je magor. Jinak kniha je prostě dokonalá :-)

29.08.2014 5 z 5


Neuvěřitelné Neuvěřitelné Sara Shepard

Každá kniha je super. Tato neni vyjímka :-)

29.08.2014 5 z 5


Dokonalé Dokonalé Sara Shepard

Shepardová nikdy nezklame:-)

11.08.2014 5 z 5


Nevinné Nevinné Sara Shepard

Sice slabsi nez 1. Dil, ale WOW!

11.08.2014 5 z 5


Roztomilé malé lhářky Roztomilé malé lhářky Sara Shepard

WOW! Tak tohle jsem nečekala. Nejdříve jsem sledovala seriál, a až poté si sehnala všechny knihy. Kniha se čte velmi dobře a rychle. Kniha vás vsune do děje, a vy nemůžete přestat. Doporučuji a dávám 5 :-)

29.07.2014 5 z 5


Fakt smůla Fakt smůla Jeff Kinney (p)

Tak to je ten nejlepší díl XD

05.07.2014 5 z 5


Zrada Zrada Pia Hagmar

No... Jak začít?? Kniha je asi tak pro věkovou kategorii 10-12 let. Milla mi přijde někdy až ,,ujetá,,. Vůbec se nedivím Angelice. Už mně štve s tim Josífek sem a Josífek tam. No a pak je tu Joel. Její chování se dá přiřadit k 8leté holce. Co se divím, když chodí teprve do 7. třídy. No shrnu to. Jsou i lepší knihy.

05.07.2014 4 z 5


Nadpozemská Nadpozemská Cynthia Hand

Když jsem si knihu kupovala, nemohla jsem se dočkat. Ale! Ze začátku jsem se do knihy musela nutit a čekala kdy se příběh rozjede. Ta chvíle ale nenastala. Knihu jsem dala přečíst mé sestře, protože já ji ani nedočetla. Sestra mi potvrdila, že se do knihy také nutila.

!!!Pozor spoiler!!!

A poté, co jsem se dozvěděla, že na konci posledního dílu ani neskončí s Christanem, si musim ještě hodně rozmyslet, jestli si další díly vůbec koupím.

03.07.2014 1 z 5


Svůdné zlo Svůdné zlo Wendy Higgins

Když se jedná o téma anděl, moc mně to nebere. Knihu jsem dostala k narozeninám a WOW! Tak tohle sem nečekala. Kniha je boží. Ze začátku jsem si myslela, že mně to moc nechytne jako např. Nadpozemská. Další díly Nadpozemské si ani nekoupím ale tady stojí za to přečíst si, jak příběh skončí. Díky mé sestře za to, že mi knihu koupila. Patři ti můj veliký DÍK:-)

03.07.2014 5 z 5


Dva krůčky po mokrém písku Dva krůčky po mokrém písku Anne-Dauphine Julliand

Když jsem si knihu kupovala, dělala jsem to proto, abych zjistila, jak je vůbec napsaná. Nečekala jsem, že se autorka dokáže takhle krásně rozepsat. Kniha je napsaná s láskou k malé Thais. V knize je zapsán celý její život. Je smutné, že některé rodiny toto prožívají. Proto spisovatelku obdivuji, že vůbec dokázala vše sepsat. Muselo ji to dát mnoho úsilí. Někteří píšou, ze si knihu už nikdy nepřečtou. Já se ptám ale proč?? Tady nejde až tak o ten příběh, ale o lásku co sdílela matka se svou dcerou...

01.07.2014 5 z 5