Leova šance

Leova šance https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/248963/bmid_znameni-lasky-leova-sance-Frq-248963.jpg 4 286 48

Znamení lásky série

< 2. díl >

Zaslouží si každý svou druhou šanci? I ten, kdo lhal a podváděl, aby ji získal? Dostane se nám všem druhé šance? I když kráčíme cestou sebezničení? Jak tvrdě byste bojovali o druhou šanci na lásku? Druhou šanci na život? O šanci vypovědět svůj příběh? Každý milostný příběh má dvě strany. Evie tu svou vypověděla. Teď je řada na Leovi.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Baronet
Originální název:

Leo's Chance , 2013


více info...

Přidat komentář

lenka7679
24.03.2024 5 z 5

Jsem ráda, že jsem si příběh z Leova pohledu nechala až pár let po té, co jsem první díl přečetla. A to stejné doporučuji i ostatním. Krásně jsem si příběh osvěžila a prožila znovu. Rozhodně bych si ho tak neužila, pokud bych ho přečetla hned.

IrenaMikerová
06.02.2024 4 z 5

I když mě to bavilo, tak si myslím, že celá kniha z jeho pohledu je zbytečná. Nechápu proč autorka prostě do jedné knihy nenapsala i jeho pohled.


LenkaStr
27.11.2023 4 z 5

Stejný příběh druhýma očima. Tak proč je tenhle lepší? Protože autorka z nějakého důvodu vykresluje víc do hloubky mužské hrdiny než ženské? Nebo protože v Leově vyprávění je to, čím si prošla Evie, jen naznačeno a nelze mít tedy ty samé výhrady, jaké jsem měla k příběhu z jejího pohledu? Nebo proto, že Leo řeší závažnější věci, než co si oblík a že se osprchoval? Nebo proto, že z jeho pohledu jsou logicky ty dvě mrchy ještě mrchovatější? Jo jasně, já vím, je to tím vším dohromady. A z Leova pohledu má ten příběh nějak větší hloubku, větší závažnost. A možná je to tím, že co bylo v předchozí knize vylíčeno stručně až po odhalení jeho totožnosti, to je zde nosným tématem. Akorát ta ich forma je pro mě stravitelnější v minulém čase než v tom stylu, který autorka použila u těchto dvou knih. A škoda, že autorka trochu neubere v happy endech, tohle byl tak moc Americký sen, až by z toho jeden dostal cukrovku.

MAU256
25.06.2023 5 z 5

Před časem jsem přečetla knížku "Leo", tak teď jsem sáhla po této. Připomněla jsem si, jaká byla. A stejně tak mě dostala i tato, neboť je jen z trošku jiného pohledu. Pořád mě dostává, jak na tom některé děti jsou. Takže se mi slzy zase nevyhnuly. Každý by měl dostat druhou šanci?


Otočím se a ona tam stojí. Moje krotitelka lvů, moje Evie, moje láska. V první chvíli tomu nerozumím. Směje se a z jejích rtů vyčtu: "Vybrala jsem si tě." Zdá se mi, že se čas zastavil a zvuky z okolí se vytratily. Nadechnu se z plných plic, ten knedlík v krku mě snad udusí.

moma08
23.01.2023 5 z 5

Leo nám v této knize vypráví, jaké to bylo z jeho pohledu a je to velice zajímavé (jen bych doporučovala, jako pár ostatních čtenářů, dát si delší pauzu od prvního dílu, protože máte potom pocit, že je to skoro to samé).
Jsem ráda, že jsem si mohla přečíst tuto knihu.

LucySmile
28.07.2022 5 z 5

Moc krásný příběh, s Leova pohledu snad ještě lepší. Leo mě v prvním díle štval svou panovačností, nyní se to vysvětlilo. Překvapilo mě, co všechno se v Leovi skrývá a líbili se mi i rozhovory s psychologem. Epilog by nejlepší. Všem moc doporučuju.

Pája699
25.11.2021 4 z 5

Upřímně bych některé pasáže vymazala, nebo aspoň zkrátila, aby to nebylo jak přes kopírák Určitě ale nemohu říct, že číst tuto knihu byla ztráta času, naopak. Perfektní doplnění prvního dílu. Nejvíce se mi líbili pasáže z pohledu vyprávění Lea, když byl v nemocnici a rozpovídal se s psychologem. A ten epilog…..krásné zakončení. Za druhou šanci se určitě vyplatí bojovat!

Radka1727
16.11.2021 3 z 5

No moc se mi nechtělo číst stejný příběh, ale možná se mi líbilo
vyprávění z Leova pohledu víc. Epilog určitě ......

Raislin
26.10.2021 5 z 5

Skvělé doplnění prvního dílu. Zajímavé co prožíval Leo. Nádherný, silný příběh se spoustou ran osudu! Zase slza ukápla a ne jen jedna! Takové knihy mám prostě ráda!!!

Jaruš71
14.10.2021 5 z 5

Neřekla bych zbytečné, spíš by bylo lepší jen jednu knihu. Lea a Leovu šanci spojit a průběžně přecházet z Evie k Leovi,četlo by se to jaště lépe. V každém okamžiku bychom věděli na co myslí a co prožívají každý za sebe.

Tirisa
26.07.2021 2 z 5

Já se bohužel musím přidat k té skupince, kterou už znovu přečtený příběh, pouze z pohledu jiné osoby, tolik nebavil...

princesse
14.07.2021 4 z 5

Četla jsem po přečtení zbývajících knih ze série, kromě poslední. Takže určitě mi příběh z pohledu Lea vůbec nevadil a hezky mi zapadl do toho prvního. Počtení příjemné, věděla jsem do čeho jdu a čeho se bude týkat. Užila jsem si to a doporučuji pro ucelení pohledu.

Kristy.Seb
05.06.2021 5 z 5

Nejdřív mi přišlo zbytečné, číst ten samý děj z druhého pohledu, ale mělo to něco do sebe.

terikus
02.06.2021 5 z 5

Kniha je skvělá, jen doporučuji přečíst si ji s větším časovým odstupem od prvního dílu...

Anna195
01.05.2021 4 z 5

•V knihe Leova Šance sa nachádza rovnaký príbeh ako v knihe Leo, len z pohľadu hlavného hrdinu. Pre niekoho zbytočnosť, ale ja som v tomto príbehu mohla viac pochopiť hlavného hrdinu, vidieť veci z jeho pohľadu a hlavne nazrieť do jeho minulosti.Táto časť z jeho pohľadu mi prišla viac prepracovaná a dej mi tu neprišiel až tak zrýchlený. Síce stále tu je ten rýchly posun vo vzťahu, ale tento príbeh si ma celý získal viac než príbeh Leo.

Určite odporúčam prečítať si obidve časti, aby ste mohli lepšie pochopiť obe hlavné postavy v príbehu, a tak si doplniť celok.

petulkapeta
25.03.2021 5 z 5

"To je na tom to nejsnazší.,muj nádherný muži. Věřím v tebe.To nikdy nebylo těžké. " No podívat se na celý příběh z pohledu Lea/ Jakea stalo za to i když to bylo smutne a epilog úžasný tak jak b prvnim díle..

Pedruska01
18.03.2021 2 z 5

Udělala jsem obrovskou chybu, že jsem si tuhle knihu vzala hned po přečtení Lea. Naivně jsem si myslela, že tahle kniha bude něčím novým do příběhu, který jsem znala. Jakési pokračování s tou dvojicí, akorát z pohledu Lea a možná nějakým zábleskem minulosti. Prostě něco originálního, nového. Omyl. Velký.
Tahle kniha je braná přes kopírák prvního dílu, s rozdílem, že vypravěčem je tentokrát Leo a ještě s tím, že sem tam nám ukáže vyloženě něco vlastního, přesto to už člověk zná taky z první knihy. Našly by se možná tak tři momenty, které pro mě byly nové a které mě bavily. První díl mě nadchnul, byl to úžasný a silný příběh. Tohle? To mě nudilo. Nic mi to nedalo. Tu knihu jsem měla hrozně dlouho rozečtenou a nijak jsem se k ní neměla. Bylo to pro mě hrozné číst, nutila jsem se do toho. A tohle prostě špatně.
Upřímně nechápu, proč tahle kniha vlastně vznikla. Co tím autoři sledují? Krom výdělku teda. Nemám ráda tento typ knih, kdy čtete znovu to, co znáte. Je to totiž úplně jiné než poprvé. O ničem, otravné, horší. A ještě se mi nestalo, že by druhý díl byl nějak lepší, proto ani nechápu vlastně to hodnocení tady. Má to být naopak, Leo v červených číslech a Leova šance v modrých. Ach jo. A kdybych věděla, že tahle kniha je všechno tohle, nešla bych do toho. Ušetřila bych si mnohé.
Dokonce jsem i díky tomu pohledu na postavy lehce změnila názor. Jen teda v jistých scénách, ale vedlo to opět k tomu horšímu názoru. A to taky není nic příjemného. To dobré to překope.
Nejspíš nemá cenu dál o tomhle psát, protože nic nového to nebylo, co by si zasloužilo další slova. Za mě tuhle knihu nedoporučuju a upřímně mě to hrozně mrzí. Autorka je jinak moc fajn a psát umí, ale tohle byl pořádný přešlap vedle. A pokud knihu číst? Tak leda po sakra dlouhé době od Lea, jinak si zkazíte zážitek, očekávání mnohem víc.
S hodnocením bojuju do poslední chvíle. Ty světlé okamžiky, které se dají spočítat na prstech jedné ruky a ještě mi pár prstů zbude to rozhodně nezachraňuje, takže ani na nějaký střed to snad ani nemá. Z mnoha důvodů tak 2,5*. víc dát nemůžu. Nejlepší by bylo, kdyby se ty dvě knihy spojily dohromady, vyprávění na střídačku jako je to už běžné, a to by potom byla pecka. Škoda. Jsem zklamaná. :(

e.hawe
11.01.2021 4 z 5

První láska byla ta nej a proto se k ní chce Leo vrátit. Přečetla jsem od autorky několik knih a čtení je opravdu poutavé ;)

johana3160
11.01.2021 3 z 5

Nerada ctu tyhle knihy z druheho pohledu. Na tuhle jsem narazila v knihovne zrovna, kdyz jsem mela “krizi” a po pomerne dlouhe dobe od “Lea”. Tak jsem si rekla proc ne. No nemuselo to byt, ale na druhou stranu to nebylo uplne o nicem. Kdyby autorka knihy spojila do jedne, udelala by lip, protoze Leova sance by bez Lea nedavala obcas smysl. Zajimave byly sezeni s Foxem, ale jinak spis zbytecne zabity cas a jen me to utvrdilo v tom, ze nema smysl cist knihy z druheho pohledu...

Zuzana207
06.11.2020 4 z 5

Tak u mňa čítanie príbehu z Leovho pohľadu vyvolávalo schizofrenické pocity. Kniha sa mi čítala oveľa lepšie ako z pohľadu Evie, bola zaujímavejšia, napätá, miestami precítene dojímavá. Ale zas na druhej strane sa dosť situácií opakovalo, čo ma nebavilo a častokrát som stránky len prelistovala. Knihu som ale dočítala, aby som získala ucelený pohľad na príbeh.