Zlomená srdce

Zlomená srdce https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/153086/zlomena-srdce.jpg 4 68 20

Dostat kopačky po třetí od stejného chlápka? Hrůza! Vivien se to ale přihodilo. Projde všemi třemi základními stádii smutku: odmítnutí, alkoholu i příšerného účesu, a začne hledat útěchu na Googlu. Když zjistí, kolik příběhů zklamaných lásek světová síť obsahuje, založí si vlastní stránku pro ty, kdo mají zlomená srdce. Sama se rozhodne bojovat a získat Roba zpátky. Jenže se jí věci poněkud vymknou z ruky a sklidí příšernou ostudu. Spolu se čtenáři si položí otázku: Jakou nejbláznivější věc byste udělali pro lásku? Vivien si nakonec uvědomí, že nejlepšího muže má přímo před nosem – jen ho celou dobu odmítala vidět. Nešťastná láska ještě nikdy nebyla tak zábavná!... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Never Google Heartbreak , 2011


více info...

Přidat komentář

Evka3814
20.08.2018 2 z 5

Tato kniha se jaksi nepovedla. Autorka z Viv udělala úplnou blbku která se ponižovala a tim pádem ponížila celkově ženy. Tohle byl už přehnanej příběh. Dočetla jsem to pouze ze zvědavosti a 2* dávám za odvahu

dulcinea
14.08.2018 3 z 5

Pozor! Zlomené srdce! Nebezpečí pláče!
Ale jděte! Pro jedno kvítí slunce nesvítí. Stačí se důkladně rozhlédnout ve svém okolí.
V temných časech vás mohou zachránit i ti, od kterých bychom to vůbec nečekali
Vzkaz pro Vivienn: Jsem ráda, že jsi vykopala toho zmetka ze života, ale... Někdy jsi mě fakt svojí urputností a krátkozrakostí vytáčela k nepříčetnosti. Ale nakonec se vše vrátilo na své místo.

P.S: Jestli si někdy pořídím kocoura, bude se jmenovat Max.


nani_nka
25.10.2017 2 z 5

Táto kniha sa naozaj ľahko číta, avšak má jednu obrovitánsku chybu. A to hlavnú hrdinku. Vivien by sa namiesto zlomeného srdca mala dať liečiť na alkoholizmus a nedostatok sebaúcty. Stále som čakala na ten moment, kedy sa konečne uvedomí...a keď som došla do trištvrte knihy a Vivien sa stále nepoučila a robila strašné trápnosti, tak som sa rozhodla knihu zaklapnúť. Toto nedokázal zachrániť ani docela sympatický Max.

Rendolet
22.04.2017 4 z 5

Příjemná kniha, která se čte dobře. Není náročná, čte se sama :)

Pettinka
16.03.2016 4 z 5

Knížka je oddechová. Na dovolenou či večer do postele úplně ideální. Nic moc složitého,odborného, ale jednoduše a zábavně psaný děj. Hlavní hrdinka mi byla velmi sympatická, takový trdlo. Jen mě štvala v chování k tomu jejímu příteli Robovi. Mimochodem, ten mě taky pěkně štval! :D .
Já jen a jen tuto knížku doporučuji :)

Samira
01.02.2016 4 z 5

Půvabná a taky pěkně ztřeštěná knížka ze života. Na počátku jsem se pravda nemohla začíst, ale od vstupu Maxe na scénu se nedalo odtrhnout, kdo by ho nemiloval. Vivienne si sice podřezala větev sama pod sebou, ale nakonec se z toho velmi originálně dostala. Škoda, že na konci nebyl alespoň drobný bonus.
Jinak krásné čtení!

Magdalena
15.01.2016

Skvělá, dobře se čtoucí kniha, plynoucí příběh, sice žádná intelektuálně přidaná hodnota, ale na dovolenou skvělé....

NatyDee
16.10.2015 4 z 5

Krásná oddechová knížka, která mě bavila. Je v tom i část pravdy a musela jsem se pousmát, když jsem si některé situace představila. Klasický trojúhleník s mnoha situacemi, které by se mohly stát komukoliv z nás :-)
Viv - ženská, která prostě chce lásku a tak se jí zuby nechty drží a nakonec ji získá někde, kde by ji ani nehledala
Rob - nafoukaný blbec, to co se z něj v průběhu knihy vyklubalo no pár facek by nespravilo, fakt jsem zatínala pěsti.
Max - "bohém", dělá si vše po svém a žije, prostě umělec, který umí milovat
Jediné, co mě trochu mrzí, že na konci knihy není setkání Viv a Maxe, kde by si vše vysvětlili. ALe i tak to na knize nic nemění, rozhodně za přečtení stojí.

makca
28.08.2015 4 z 5

Milá knížka, bezva prázdninové čtení. Ze začátku trochu nuda, ale pak jsem se začetla a docela jsem se i bavila :) hlavní hrdinka je mi velmi sympatická, v některých situacích jsem dokonce viděla samu sebe :-)))

SmisekIvuska
03.08.2015 4 z 5

Ze začátku mě ta kniha moc nebavila, ale pak jsem se začetla a nutně musela dočíst, abych věděla, jak to dopadne a jestli bude furt "trubka" nebo začně používat hlavu :-) Pro mě fajn nenáročné čtení.

rajen
22.06.2015 4 z 5

Naprosto souhlasím s komentářem Aires. Takový jsem se chystala napsat.

warca
24.04.2015 3 z 5

Hlavní postava mě celou dobu neuvěřitelně vytáčela! Taky se v průběhu děje měnil můj pohled na Roba a nakonec to byl vlastně strašně slizkej zoufalec...
Už na začátku příběhu, když se na scéně objevil pouze Max (žádný nový objev), tak jsem poznala, že Viv skončí s ním.
Líbilo se mi, jak její hledání Maxe přešlo do obrovského měřítka. Celkově kniha nebyla nic extra a chybělo mi tam víc dějových linií. I přes to měl však příběh svůj spád a rozhodně jsem se nenudila.

lucijus2947
19.03.2015 5 z 5

Prostě super! :)

Aires
08.01.2015 4 z 5

Zlomená srdce je perfektní kniha pro zpříjemnění dne.Jde o nenáročnou, mírně klišovitou knihu se ztřeštěnou hlavní hrdinkou, která se čte rychle, skvěle vás pobaví a není v ní nouze ani o dojemné a romantické chvilky. Výborná oddechovka :)

Ashlee7
26.05.2014 4 z 5

Hezká knížka, kterou jsem musela číst každou volnou chvilku. :)

Aracely
29.04.2014 5 z 5

Souhlasím se všemi komentáři. Kniha je super,hezky se čte, já jí četla jedním dechem a i dobré porozchodové rady a plyne z toho i poučení. Sama mám zlomené srdce a možná proto jsem po ní sáhla a nezklamala mě. Jediné co bych vytkla je ten konec. Mohlo to mít ještě pár stran jak se shledali a usmířili... Ale je to jen můj názor. Už jsem toho přečetla hodně a jsem trochu vybiravá na knihy. Škoda,že autorka má jen jednu knihu, ráda bych si od ní přečetla i další díla.

luciefeix
31.03.2014 3 z 5

oddechová kniha s střeštenou hrdinkou

bookcase
25.10.2013 4 z 5

Velice čtivá,milá,romantická a ztřeštěná knížka, když hledáte nenáročnou oddechovku.

jasmína
15.09.2013 5 z 5

Perfektní kniha na odreagování, do autobusu , na zpříjemnění nálady, kniha se mi líbila moc. Autorka knihy vidí do ženské duše i do ženských myšlenek, často jakoby ve mně četla. Mohu jen doporučit.

mumin63
02.09.2013 5 z 5

Co napsat - líbila se mi - napsaná vtipně, s nadhledem o vlastních prohrách i malých vítězstvích

Autorovy knížky

Emma Garcia
anglická
2013  73%Zlomená srdce

Kniha Zlomená srdce je v

Právě čtených3x
Přečtených86x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených4x
Knihotéce93x
Chystám se číst48x
Chci si koupit7x