Zlatá kniha komunikace

Zlatá kniha komunikace https://www.databazeknih.cz/img/books/78_/78822/zlata-kniha-komunikace-78822.jpg 3 18 3

Pro usnadnění a zefektivnění komunikace v profesním i osobním životě skvěle poslouží Zlatá kniha komunikace. Třetí, opět rozšířené vydání této knihy, obsahuje to podstatné o všech důležitých komunikačních situacích. U každého tématu najdete nejen podrobné pasáže, ale i stručnou výstižnou "kuchařku", co dělat při jednání, zkoušce, konkurzu, prezentaci, konfliktu, týmové práci, poradě, kritice, motivování, srážce s blbcem aj. Toto nové vydání je díky barevné grafice mnohem přehlednější než vydání předchozí.... celý text

Přidat komentář

DexterMorgen
26.01.2023 odpad!

Pro mne strašlivé. Možná snad příručka pro hluchoněmého Emzáka, co právě přistál a začal vidět a slyšet. Pozorný čtenář možná najde v celé knize 1-2 novinky a pravdy, jinak je to slátanina o tom, jaký je autor velký pašák.

Rawen616
04.02.2017 3 z 5

Není to špatné. Řada pouček je opravdu prakticky využitelná ale zase takový klenot to není:-) Jako takový sympatický průlet psychologií komunikace ale postačí. Občas by neuškodilo trochu ubrat na sebechvále. Na druhou stranu, v knize je tak nějak vše podstatné co o komunikaci při podnikání nebo jednání se zákazníkem potřebujete( jak autor sám v textu často uvádí :-) ) a proto vám opravdu stačí přečíst jen tuto knihu a neztrácet čas s kvanty manažerských motivačních příruček a další takové literatury.


VojtechVe
17.01.2017 5 z 5

Vše o komunikaci v jedné knize? Ano i ne. Kniha je praktickou příručkou a opravdu se dá využít v každé situaci. Spoustu věcí jsem využil, doporučuji kvůli obsahu. Někdy je třeba překočit omáčku a sebechválu.