Zelená kuchyně
Seergej Michajlovič Skorňakov
Kniha je rozdělena do několika oddílů: 1) Původem jsme vegetariáni, 2) Zelený zdroj života, 3) Živá chemická továrna, 4) Z přírody do zahrad a polí, 5) Plodiny moderního člověka, 6) Zjevné kvality a skryté vady, 7) Doprava, skladování a úprava, 8) Jen tak pro pořádek, 9) Obrazová část, 10) Jmenný rejstřík.
Literatura naučná Kuchařky Zdraví
Vydáno: 1988 , Lidové nakladatelstvíOriginální název:
"Zelenaja" rodoslovnaja , 1988
více info...
Přidat komentář
Štítky knihy
kuchařky ovoce zelenina rostliny, flóra syrová strava, raw luštěniny zdravá výživa
Kniha Zelená kuchyně je v
Právě čtených | 1x |
Přečtených | 26x |
Doporučených | 3x |
Knihotéce | 61x |
Chystám se číst | 4x |
Chci si koupit | 4x |
Naprosto vynikající "zdravá kuchařka" z doby ještě předrevoluční (mám doma vydání z roku 1988), přeložená z ruštiny a doplněná krásnými ilustracemi Edity Plickové (už jen kvůli nim se vyplatí knihu mít). Velice zajímavé popisy jednotlivých druhů zeleniny, ovoce , obilnin a ořechů jsou doplněné spoustou receptů. Jsem ráda, že ji mám mezi svými kuchařkami. :-)