Zázračné ráno

Zázračné ráno https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/327682/bmid_zazracne-rano-ZUP-327682.jpg 4 43 9

Tajemství, které vám změní život Ke zlepšení stačí 6 minut denně Celosvětový trend, který v poslední době dobývá svět: čtenáři a fanoušci Zázračného rána tvoří pozoruhodnou skupinu sestavenou z podobně založených jednotlivců, kteří se každé ráno probouzejí s určitým cílem: naplno využít neomezený potenciál, který dřímá v každém z nás. Tvůrce tohoto fenoménu má za sebou neuvěřitelný osud – po tragické autonehodě upadl do kómatu, přežil klinickou smrt, překonal fyzický handicap a propracoval se k celosvětovému úspěchu. Ve své knize dává návod, jak se dostat na vyšší úroveň, kde vaše osobní i pracovní úspěchy daleko přesáhnou všechno, co jste dokázali v minulosti.... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Osobní rozvoj a styl

Vydáno: , Pragma
Originální název:

The Miracle Morning , 2012


více info...

Přidat komentář

Dixinka
04.10.2020 5 z 5

Kniha plná doporučení jen začít.

Dandy1
03.11.2017 2 z 5

Tohle málokomu pomůže k úspěchu. Člověk buď má nebo nemá vlohy být ctižádostivý, aby to někam dotáhl. A to, že ráno vstane dříve a s úsměvem nikoho k úspěchu nedovede.


zuzina88
15.09.2017 5 z 5

První z motivačních knih, kterou jsem četla a dočetla ji do konce... Teď ji čtu podruhé a zatrhávám (jak Hal doporučuje:-)). Fakt to funguje! Ještě jsem ji poprvé neměla dočtenou,a už jsem začala se Zázračným ránem... Nedopracovala jsem se ještě k cvičení, ale jinak vše plním. Jen mě mrzí, že neumím anglicky, a tudíž se nemohu zaregistrovat na jeho
stránky a připojit na Fb... Tady v komentářích si několik lidí stěžuje na odkazy na web, ale mě to přijde právě naprosto super, protože když žijeme v době sociálních sítí, proč toho nevyužít. Mně to osobně fascinuje, že začnu číst knihu, a pak jdu na You tube a pustím si video s autorem knihy - v tomto případě s Halem. Mimochodem, dost mě zarmoutilo, že onemocněl rakovinou... což jsem se právě dozvěděla z videa na You tube... A ještě poznámečka - Je mi 55 a tato kniha mě fakt nakopla k tomu, abych další roky svého života prožila lépe a radostněji :-) :-.)

petrucha86
29.08.2017 2 z 5

Nejsem si jistá, co si o tom všem myslet..tipy pro produktivní ráno fajn, ale nic nového pod sluncem..určeno asi spíš pro lidi pro něž osobní rozvoj = kariérní růst a materiální přínosy. Další věcí je, že se rady pořád opakovaly dokola, ve finále by stačilo sepsat delší článek, který by byl v konečném důsledku obsahově stejný. Co mi ale vyloženě vadilo, bylo neustálé odkazování na webové stránky a ponoukání k rozesílání odkazů, nebo přímo ke koupi dalšího výtisku knihy jako dárek. V tu chvíli se pro mě kniha stala takovým papírovým teleshoppingem. Chybí už jen "Ke dvěma výtiskům dostanete třetí zdarma" :D

wiolca
31.05.2017 3 z 5

Tak nějak nevím. Myšlenky zajímavé, určitě to pro někoho může být přínosem, ale asi jsem čekala něco víc. Vadily mi odkazy na stránky za každou kapitolou. Myslím si, že podstatné mělo být uvedeno v knize a ne se pokaždé dívat na internet a někde se registrovat. Navíc mi vadí (což je u knih tohoto typu zvykem) časté opakování některých informací. Myslím si, že stačí některé věci napsat jednou. Pro zdůraznění dvakrát, ale ne to omílat celou knížku dokola.

Zmijovka
25.04.2017 4 z 5

Hodně inspirující kniha. Potvrdila mi to, co jsem už tak nějak tušila, že jediný čas, kdy se můžu věnovat sama sobě je brzy ráno, protože celý den je zahlcený prací, péčí o rodinu a jinými povinnostmi a večer už nemám většinou ani energii ani chuť na nějaké sebezdokonalování. Teď se jenom odhodlat, vyzkoušet tuhle třicetidenní výzvu na vlastní kůži a zjistit, jestli to opravdu funguje :-)

lalikpepa
13.04.2017 5 z 5

Za mě jedna ze zásadních knih posledních pár měsíců. Přišla ke mne nějak sama od sebe, ve chvíli, kdy jsem jí potřebovala:) Každopádně je napsaná velmi čtivě, jednoduše a pochopitelně, oproti na příklad jiným knihám o osobním rozvoji, které si člověk sice přečte, ale nic moc si z nich nezapamatuje. V této knize najdete opravdu funkční návod a nástroj k tomu, jak každé ráno začít den lépe, příjemněji a jak se díky tomu může zlepšit Váš život. Z vlastní zkušenosti vím, že to tak opravdu je, takže mne kniha naprosto pohltila a nadchla. Nebude nejspíš pro každého, ale pokud chcete ve svém životě něco změnit, toto mohou být důležité informace, které Vám ke změně dopomohou;)

Ronny
11.04.2017 4 z 5

Mně to jakožto "sovu", která se z postele odhodlá vstát až je to nezbytně nutné "nakoplo".
Netvrdím, že prožívám "zázračné ráno" každý den, ale sem tam se to podaří a jsem pak na sebe pyšná. A věnuji se pak před prací ranní procházce lesem, psaní deníku, četbě motivujících knih atd.

mariva
15.03.2017 4 z 5

Další docela zajímavá knížka o osobním rozvoji, inspirující, jen to ještě dokázat vše zavést do praxe.

Autorovy další knížky

Hal Elrod
americká
2017  72%Zázračné ráno
2021  93%Zázračná rovnice

Kniha Zázračné ráno je v

Přečtených82x
Čtenářské výzvě10x
Doporučených6x
Knihotéce18x
Chystám se číst73x
Chci si koupit21x