Zapomenuté vzpomínky

Zapomenuté vzpomínky https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/48680/zapomenute-vzpominky-48680.jpg 2 10 7

Kniha sleduje příběh dívky Evelyn, která má nehodu, leží v nemocnici a blouzní. Její blouznění se zprvu jeví jako nesrozumitelné putování časoprostorem, přičemž průvodcem je jí vlastní podvědomí zformované v živou bytost. Když se Evelyn po nějaké době v nemocnici probudí do reálného světa, stále si není schopná uvědomit váhu svého blouznění. Začleňuje se do běžného života, který žila před nehodou, ale časem se jí začínají zdát podivné sny, které se odIišují od těch" běžných". A Evelyn po dlouhé době pochopí, že vidí do sfér svého podvědomí, a že se jí otevírá šance na odčinění toho, co provedla. ... celý text

Přidat komentář

DominaCZ
21.08.2022 odpad!

Problém je, že anotace vše vyzradí.
Děj v knize už je jen matlanina o ničem.

stafbul
01.11.2016 1 z 5

Knihu jsem nedočetla....co to se mnou v poslední době je? Dočetla jsem ji do fáze, kdy se probudí hlavní hrdinka v nemocnici a začne rozhovor s jejím přítelem. Celé to zní tak dětsky, naivně a nereálně, že jsem si připomněla kvalitu slohových prací na druhém stupni ZŠ. Na světě je spousta úžasných knih a já nemám pocit, že by tato stála za to, abych s ní ztrácela čas.


Bar16
09.10.2015 3 z 5

Tři hvězdičky dávám proto, že jsem knihu začala hltat asi padesát stran před koncem. Nápad výborný, knihu celkově hodnotím moc kladně, jen mi z toho konce bylo trochu úzko...

regi1
10.06.2013 5 z 5

Pro mě kniha,která se vám dostane pod kůži a ani za mnoho let nezapomenete ten pocit,který jste při jejím čtení měli.Mě osobně kniha velmi oslovila,silně na mě zapůsobila,čtivá,vyvolává mnoho otázek a pochybností o existenci duše a smyslu života,o minulých životech,o předurčení osudu,o našem podvědomí.Kdo má rád takovou literaturu nutící k úvahám,bude jistě spokojen.

Leskodka
07.02.2013 1 z 5

Kniha mě neoslovila, musela jsem se ke čtení občas přinutit, nechtěla jsem nedočíst...

Olivie11
19.08.2012

Autor není Věra,ale Eva je to napsané i na obalu knihy.

pufina
27.01.2012 4 z 5

Četla jsem to v 16 letech, a opravdu se mi to tenkrát líbilo. Bylo to čtivé, jednoduché a tehdy mi to přišlo jako příjemné počtení. Taky je to jedna velká vyjímka z těch typických dívčích románů, které jsem četla - i v těch 16 letech mi dívčí romány přišly naivní a dnes tomu není jinak.. Nevím, jestli by se mi kniha líbila i dnes, ale raději si zachovám ten pocit, že se mi kdysi kniha líbila.

Štítky knihy

podvědomí

Autorovy knížky

Eva Kročáková
česká, 1986
2006  44%Zapomenuté vzpomínky

Kniha Zapomenuté vzpomínky je v

Přečtených13x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce4x
Chystám se číst1x