Zákon přitažlivosti v praxi

Zákon přitažlivosti v praxi https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/127887/zakon-pritazlivosti-v-praxi-127887.jpg 4 9 2

Do života přitahujeme jen to, s čím jsme ve vibrační rezonanci. Autor se spolupodílel na úspěšném díle Rhondy Byrne Tajemství. Zabývá se osobnostním rozvojem a je zastánce kreativního sebevyjádření. Jeho kniha je postavená na principech zákona přitažlivosti a klíčové slovo je zde rezonance: Do života přitahujeme to, s čím jsme ve vibrační rezonanci. Autor podrobně popisuje, jak se napojit na správnou frekvenci a využít energii vesmíru tak, abychom dosáhli všeho, co si přejeme.... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Follow Your Passion, Find Your Power , 2011


více info...

Přidat komentář

knihyKeMne
07.08.2020 4 z 5

Další americká knížka založená na jednoduchém principu, jak zkvalitnit svůj život. Autor se opravdu moc snaží (až dojemně), aby to popsal dostatečně srozumitelně. Je si vědom, že tuto myšlenku hlásá mnoho koučů (znám jich několik i u nás), a snaží se od nich odlišit tím, že se zaměřuje i na "poradenství". Protože často se snažíme žít "nově", ale výsledek se nějak nedostavuje. A autorovi moc záleží na tom, abychom kvůli tomu tuto metodu nezavrhli.

Inu, asi bych i souhlasila s nosnou myšlenkou, že zákon přitažlivosti funguje. Jen dá hodně práce a sebekontroly se ho naučit vědomě ovládat. Takže já zatím odkládám na horší časy.

Imis
14.01.2020 3 z 5

Knížka nabízí hodně podnětů k zamyšlení a návody jak najít ty správné cíle pro život, práci, podnikání... Je taky motivační a vybízí k tomu vše popsané jednoduše zkusit na vlastní kůži. Hezky srozumitelně napsaná.


Štítky knihy

rozvoj osobnosti, osobní rozvoj esoterismus, ezoterika

Autorovy knížky

Robert Doyle
americká
2012  77%Zákon přitažlivosti v praxi

Kniha Zákon přitažlivosti v praxi je v

Právě čtených1x
Přečtených13x
Knihotéce4x
Chystám se číst11x
Chci si koupit5x