Záhady Strážce duší

Záhady Strážce duší https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/29337/zahady-strazce-dusi-29337.jpg 4 34 6

Co znamená prastarý magický znak namalovaný na křtinských lebkách? Působilo na Moravě přísně utajené Bratrstvo ohně? Jaké tajemství skrývá obraz zázračné Madony? Žili mezi námi nezranitelní fexti? Byl Vojtěch z Pernštejna zavražděn? Střeží jeho hrobku smrtící kletba? Nachází se na hradě Houska brána do jiných světů nebo je tu ukryto svědectví o neznámé historii? Podaří se rozluštit poselství, zakódované do stěn tamní kaple? Kniha plná fascinujících faktů, hypotéz a konspiračních teorii navazuje na úspěšný titul Sedm záhad Strážce duší a nové díly televizního seriálu Strážce duší a pokouší se poodhalit další jedinečné záhady českých dějin.... celý text

Přidat komentář

emilieselden
13.05.2020 4 z 5

Krásně tajemné čtení, ze kterého až mrazí.

icewind
28.05.2019 4 z 5

Není žádná záhada, že vyřešení uvedených záhad zde nenajdete, autor vás spíše pomocí dostupných faktů, informací ba i lehkých spekulací nasměruje k tomu abyste si nějaký závěr udělali sami. No a i když už nic jiného, jakousi záhadou nejspíš dostanete chuť se na uvedené místa zajet podívat :) Hlavně v prvních kapitolách se záhady poměrně rychle prolínají, takže občas můžete ztratit nit a nevíte, čemu že jste to vlastně na stopě, ale spousta zajímavých informací a tipů na výlet to hravě vykompenzuje.


tester
02.02.2016

Je to tak přehuštěné záhadami, že na třetí stránce už nevím čí jsem. Na desáté stránce jsem z toho jelen a na dvacáté stránce odpadám z důvodů nedostaku operační paměti. Prostě jsem to vzdal. E-kniha.

rose
21.01.2012 5 z 5

Arnošt Vašíček je zárukou, že kterákoliv jeho knížka bude zajímavá se spoustou informací a teorií pro všechny, kdo se zajímají o problematiku záhad. Je to pokaždé super čtení. Fascinuje mě, kolik archivů, depozitářů, novinových článků, svědectví, dobrodružných cest a napětí je za napsáním každé kapitoly. Vašíček je moje krevní skupina, kdo nezná a chce vyzkoušet, můžu stoprocentně doporučit!

minirock
10.12.2011 4 z 5

Člověk by ani neřekl kolik tajemných míst a předmětů se v té naší malé zemičce nachází. Knížka je velmi zajímavá ale mohla být opravdu delší.

Swatulkaa
13.04.2011 4 z 5

Knížka mě naprosto nadchla- je vhodná pro milovníky záhad. Líbí se mi jak autor řeší nějakou záhadu a snaží se to vysvětlit dopodrobna a uvádí k tomu různé příběhy a příklady. Jsou zde i super fotografie. Přečetla jsem to jedním dechem, je škoda, že je knížka krátká. Jinak vynikající.

Kniha Záhady Strážce duší je v

Přečtených48x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených3x
Knihotéce29x
Chystám se číst14x
Chci si koupit5x