Ventil

Ventil https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/45618/ventil-45618.jpg 4 16 5

Kniha Ventil vypráví příběhy jedné pražské party mladých lidí. Na jednotlivých osudech autorka popisuje, kdy a jak se její hrdinové ve svém životě setkali s drogou.

Žánr:
Novely , Literatura česká

Vydáno: , iNSiGNiS
více info...

Přidat komentář

Elis1528
06.08.2017 5 z 5

Jak už jsem psala, mám tři knihy od této autorky a všechny byly naprosto úžasné. Vše se skvěle čte, přehledná, srozumitelná, kniha vás i poučí, naučí novým věcem. Dozvíte te se co vše dokáže závislost způsobit, jak dokáže ublížit, co udělat pro to, aby jste začali s léčbou, co vše na tom můžeme ztratit nebo získat.
Paní Monika Plocove patří k mým oblíbeným autorům, její knihy mají smysl, každá kniha prostě nemá chybu. Doporučuji

nikinikiniki
02.10.2016 5 z 5

Tak tahle kniha byla fakt bomba! Vřele doporučuji tomu, koho zajímá drogová tématika, protože tohle je naprosto odlišná kniha od všemožných jiných na toto téma. Vlastně je to nahlédnutí do nitra narkomana s různými životními příběhy...
Jednoznačně NEJLEPŠÍ kniha!


niika
01.10.2014 3 z 5

Trochu odlišné od ostatních knih o drogách. V těch bývá mnoho beznaděje, nemožnosti vrátit se k původnímu životu bez drog. Též je v těchto knihách popisována extrémní situace, pád až na úplné dno. To tady nebylo. Takže po přečtení Ventilu byl člověk mnohem klidnější než třeba u Mementa nebo Dětí ze stanice Zoo.

simonabr
26.05.2014 3 z 5

Příběh jistě zajímavý a pro mnohé snad i poučný, ale hrdinové mi k srdci zvlášť nepřirostli a jejich drogové pády jsem s nimi nijak vzrušeně neprožívala, ani jsem neměla potřebu jim držet palce, ať svůj boj se závislostí zvládnou. Konec byl useklý, chyběl tam velký časový úsek, který by byl v mnohém jistě zajímavý.

Danielles
25.09.2013 4 z 5

Velmi pěkně napsaná knížka o mladistvých a narkomanii. S nečekaným koncem. Doporučuji.