Vegan kuchařka

Vegan kuchařka https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/332610/bmid_vegan-kucharka-yXh-332610.jpg 4 14 3

Většina lidí považuje vegany za tiché blázny a má pocit, že hazardují se zdravím. Pochopitelně veganství nemusí každý dobře snášet, ale ve většině případů se naopak vegani cítí zdravěji, plni energie a nebojují s nadváhou. Jde o to zkusit a poslouchat své tělo. Co potřebuje a co mu dělá dobře. Život vegana je sice trochu asketický, ale veganská strava rozhodně není nudná a nechutná, naopak! Může být nesmírně chutná, můžete se radovat z dobrého jídla a rozhodně můžete jíst pestře. Skvělé veganské pokrmy najdeme v thajské, čínské či arabské kuchyni. A nakonec přece ani pro naše předky nebylo maso samozřejmostí.... celý text

Přidat komentář

katerina_ce11
02.03.2019

+ Mnohé recepty jsou fajn. Stojí přibližně 70 Kč, takže cena je pro mnohé určitě rozhodující faktor, proč se rozhodnou po této kuchařce sáhnout.
- Kuchařka je psaná horkou jehlou. Autorka píše, že je více jak 10 let vegankou (tuším, že 15 let, má tedy mnohé zkušenosti) a přesto nedoporučuje veganství malým dětem, což ve mně vyvolává jistý rozpor a zklamání vůči její neinformovanosti.. Ve dvou receptech je dokonce uvedeno jako ingredience VEJCE, které rozhodně není veganské. Ano, lidé, kteří se rozhodnou pro veganský životní styl vejce nejedí.
Kuchařku jsem po tomto hrůzném zjištění vrátila. Jako inspiraci rozhodně nedoporučuji. Tato kuchařka pro mě byla zklamáním.

Vidlička
11.01.2019 2 z 5

Neurazila - nenadchla. Na můj vkus jsou recepty v každé kapitolce moc na jedno brdo, takže nás "zkušené vegany" moc neobohatí. Na druhé straně jsou na začátku hezky rozdělené a popsané suroviny a jiné veganské výrobky. Za mě nic moc.


Ivuska97
01.09.2017 5 z 5

Super recepty! 5* :)

Štítky knihy

kuchařky vegetariánství veganství

Autorovy další knížky

2016  74%Vegan kuchařka
2017  90%Bez lepku

Kniha Vegan kuchařka je v

Přečtených20x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených2x
Knihotéce32x
Chystám se číst2x
Chci si koupit1x
dalších seznamech2x