Vášnivý lhář

Vášnivý lhář https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/325222/bmid_vasnivy-lhar-iJa-325222.jpg 4 697 96

Vášnivý svůdník série

< 4. díl

Na dvojku, co nechce randit ani se do sebe zamilovat, jsou spolu nějak často nazí. London Hughesová se po několika letech strávených na vysoké škole oddává surfování, po nocích pracuje za barem, vysedává s kamarády a důkladně zkoumá, jak to vlastně v životě chodí. Všechno jí jde skvěle, nic neřeší, nic neplánuje. Ale když ji jednou ráno spláchne pořádná vlna a večer ji úplně převálcuje sexy úsměv Luka Suttera, vychýlí se trochu ze svého kurzu… a nabere jeho směr. Jasně, Luke je na první pohled plejboj, ale vytrvalý hlas v hlavě jí pořád opakuje: Prostě to zkus – je to jen jednorázovka. Luke funguje v módu děvkaře tak dlouho, že už se ani nepozastavuje nad tím, co vlastně dělá. Ale po úžasné noci s London si uvědomí, že se od zničujícího rozchodu vůbec nikam neposunul, ať už se vrhal kamkoliv – a s kýmkoliv. Díky London zatouží zase po něčem víc. Každý vztah tvoří vždycky dva… a jejich minulost. London si s Lukem sice užívá, ale když zjistí, jaká je jeho minulost – konkrétněji, kdo je kdo v ní – všechno se nějak zamotá, což je přesně to, čemu se chtěla vyhnout. Pak už je to na Lukovi, aby změnil svůj život a přesvědčil ji, že nemá přehazovat výhybku.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro ženy , Erotika

Vydáno: , Jota
Originální název:

Wicked Sexy Liar , 2016


více info...

Přidat komentář

Lucie.285
27.01.2024 5 z 5

Opět se mi potvrdilo, že knihy od těchto autorek je jistota, jak se odreagovat a popřípadě se dostat z čtecí krize. Tentokrát tu máme London, která nevěří chlapům a sukničkáře Luka. V knize je mnoho vtipných momentů, například Lukova babička je skvělá... A pak zde máme několik spicy scén. Líbí se mi, že Luke byl první, kdo si uvědomil, že chce změnu a že London miluje. Takže nemohu jinak, doporučuji.

1259
20.07.2023 5 z 5

I nenapravitelný děvkař se může napravit a najít lásku v tý, co chlapům nevěří.


Dizzy3
10.06.2023 5 z 5

Já jsem vážné nadšená! Další skrýta perla, o které nechápu proč už ji nemám dávno přečtenou. Dokonalost se vším všudy, ty slovní přestřelky neměly chybu, navíc tam nebylo nic z čeho bych dostala infarkt, takže taková krásná letní pohodička :)

petraj30
19.12.2022 4 z 5

Nebyla jsem zklamaná, ale překvapená taky ne. Četlo se to vážně dobře, ale bylo to strašně předvídatelné. Byli tu všichni ostatní s minulých dílů, což bylo fajn, ale Harlow mě děsně štvala. Nevím, jestli už nejsem na tyto romány náhodou moc stará. Možná proto tolik kritizuju.
Vyplnila jsem čas poměrně dobrou sérií, ale po druhé se k ní už nevrátím. Zřejmě nezapadám do věkové skupiny.

tereza9371
16.09.2022 4 z 5

Kniha je posledním a za mě nejlepším dílem série Vášnivý svůdník. Setkáte se v ní s dvojicemi z předchozích dílů, ale není nutné je číst všechny, abyste se zorientovali.

Čtivost je samozřejmostí, střídají se pohledy obou postav, nechybí humor a sexuálních scén je tak akorát.

Luk se mi líbil. Bavila mě jeho hravost, starostlivost i to jak se nevzdával. Občas jsem ho obdivovala za to, jak na London netlačil. I když chvílemi jsem ho chtěla praštit za to, jaký byl ňouma. A ten jeho mobil...!
London byla v podstatě taky fajn. Zdánlivě ji nic nevykolejilo, snažila se všechno v klidu přejít a téměř po celou dobu byla tak moc "nad věcí".
Spolu byli super, jejich časté škádlení mě rozesmívalo a jiskřilo to mezi nimi jak blázen.

Co mně až iritovalo byla nerozhodnost London a neustálé "teď Luka chci a teď Luka nechci". Ze začátku v pohodě, chápala jsem jí, jenže pak se situace pořád opakovala a opakovala.

Já si svůj čas s lhářem užila. Skvělá oddechovka, u které nemusíte moc přemýšlet. Jestli jste ještě nečetli, klidně po knize sáhněte a určitě nebudete zklamaní.

IG: vesnicka_knihomolka

Aveli
07.12.2021 5 z 5

(SPOILER) Autorky zase nezklamaly. Zajímavý příběh, líbila se mi Lukova propletenost se skupinou i Lolina snaha držet si ho od těla a její vnitřní boj, zda s ním být anebo dát přednost kamarádkám. Jediné, co musím vytknout, ale za to autorky nemohou, jsou některá slova v českém překladu.

princesse
21.09.2021 4 z 5

Hezky se to četlo, ostatně jako všechny předchozí díly. Vyložená oddechovka, která splnila svůj účel.

Iva B.
13.07.2021 5 z 5

Priznavam, ze jsem nějak zazdila, že existuje i další díl téhle série a přišlo mi to docela zbytečné a navíc.. Ale nakonec to bylo fajn čtení a tak nějak to tu serii ukončilo. Akorát jak mám rada Harlow, tak tady me to její chování vyloženě štvalo...

MilackovaN
24.03.2021 5 z 5

Za mě nejhezčí díl celé série, možná tím, že obě hlavní postavy mi byly věkem nejblíže. Celkově se mi líbil i vývoj jejich vztahu, ačkoliv jsem čekala, že se tam ještě nějak více bude řešit vztah ostatních párů z předešlých dílů, jako třeba těhotenství Mii a Ansela O:-).

Nika30
22.02.2021 4 z 5

Na tenhle díl jsem se vůbec netěšila. Přišlo mi zbytečné rozvádět životní příběh mimo ty tři základní páry. Ale musím říct že tenhle díl opravdu bavil. Už jenom proto jak se jí povedlo s ním zamést i přes to že jí to bolelo. Aspoň to dokončí životní příběhy celé série

lihate
24.01.2021 4 z 5

Tenhle díl byl celkem fajn, ale bez jakékoliv hlubší zápletky. Za mě byly lepší díly s Lolou a Harlow. Příběh byl v celku takový neslaný, nemastný. I přesto se ale dobře četl, jelikož autorčin styl psaní mi sedí, nemusela jsem se do čtení nutit a bavilo mě to. London mi byla sympatická, možná i proto, že jsem v ní viděla některé své vlastnosti. Tichá, empatická, se smyslem pro humor, pohotová, přemýšlivá a navíc grafická designérka. Za to Luke mi z počátku moc neseděl, asi bych měla taky velký problém s důvěrou a odevzdáním mu svých citů. Později jsem ho ale měla celkem ráda, za to jak byl vytrvalý, hodný, loajální, upřímný a v podstatě věřil ze všeho nejvíc svému srdci. Hrozně mě bavila i Margot, docela bych si ráda přečetla i její příběh.

Radka1727
17.01.2021 3 z 5

Asi nejslabší z celé série. Ve všem se nějak moc "ňahňaly"- že to nebude moct rozdejchat zrovna Harlow bych tedy nečekala. Český překlad to dorazil, překladatelka je asi z Moravy (kokino...). Spisovatelkám už docházel dech (rádoby vtipné sexistické komentáře babičky Luka -v jejím věku??- nejtrapnější byla v epilogu).

johana3160
07.12.2020 3 z 5

Nejak me kniha nenadchla. Nerikam ze byla spatna, cetla se lip jak minuly dil, jen pribeh byl celkem fadni. Nic neprekvapilo, nezaujalo, jen prosty pribeh s horou sexu. Charaktery jak pres kopirak. Navic predstava chlapa kterej opakuje zenske ze ji miluje (uz minimalne ve 2. knize po sobe) je hrozna utopie... nemam rada “mekouse”...

Kristy.Seb
14.11.2020 4 z 5

Tak tohle mě bavilo. Líbila se mi Lukova rodina, hlavně babička. Ten jejich humor byl skvělý. A Luk byl taky skvělý, ve vnitř to byl romantik a pro svoje nejbližší by udělal cokoliv. S London se k sobě perfektně hodili, ona nebyla žádná panenka, ale tvrdá holka, co si šla za svým.

domina
13.09.2020 3 z 5

Chtěla jsem dočíst celou sérii, ale že bych z toho byla nějak odvázaná se říct nedá. Přeskakovala jsem docela dost stránky, protože mě to moc nebavilo

Pája699
09.09.2020 3 z 5

Milý, jednoduchý a vtipný příběh London a Luka. Nejlepší hlášky měla babička :-D Kniha neurazí, ale ani nijak zvlášť nenadchne. Pokud je to podle recenzí nejlepší díl ze série, tak si nejsem až zase tak jistá, jestli stojí za to si zbylé knihy přečíst. Uvidíme co přinese série Božský....

Lussy239
03.09.2020 5 z 5

Tenhle díl byl z celé série nejlepší. Kniha se četla lehce a moc mě bavila. Příběh byl za mě asi nejvíce reálným ze všech 4 dílů.

mimi55
26.08.2020 5 z 5

Skvělé letní čtení.

Lofda
18.08.2020 5 z 5

Od tohoto dua autorek jsem přečetla téměř vše, co u nás vyšlo. Tenhle příběh nečtu poprvé, k Lukovi a "Logan" jsem se po čase vrátila - to je tak, když začnete sérii posledním dílem. No, pořád si myslím, že je to to nejlepší, co ty dvě napsaly. Neumím to pořádně vysvětlit, v rámci žánru to není žádné velké překvapení, ale tohle vyprávění mě prostě neuvěřitelně bavilo..
Edit: na dovolené (kde jsem mj. poprvé viděla oceán a surfaře na vlastní oči) jsem četla jinou knihu od těchto autorek a vzpomněla jsem si na vyprávění o London a její vášeň pro surfování.. Dostala jsem chuť si to znovu přečíst a dobře jsem udělala, bylo fajn se k této dvojici vrátit, jsou skvělí.

Leniii
26.07.2020 5 z 5

Super počtení - mělo to šťávu, jiskru, šmrnc, energii :)
Za sebe rozhodně doporučuji!