Ohrožení

Ohrožení https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/145127/bmid_ohrozeni-2Zd-145127.jpg 4 228 25

Nový školní rok na univerzitě začíná pro Elenu opravdu skvěle - život se Stefanem je krásnější než kdy dřív, všechny své přátele má kolem sebe a vypadá to, že i Damon se konečně změnil. Když se však začnou z kampusu školy ztrácet studenti, rychle se šíří panika. Všichni včetně Eleny jsou ve velkém nebezpečí. Podaří se jim ochránit jeden druhého? Zlo je všudypřítomné a může zaútočit odkudkoli a na kohokoli...... celý text

Žánr:
Fantasy , Pro děti a mládež , Dívčí romány

Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

Hunters: Moonsong - Part I , 2009


více info...

Přidat komentář

Charmedka
28.06.2020 4 z 5

Když se mi kniha dostala do rukou, trochu jsem se zděsila, má téměř 400stran, což z ní činí zatím nejtlustší díl. Říkala jsem si, že pokud děj bude nudný a stupidní jako některé předchozí, tak to bude docela utrpění přečíst.

Ale kniha mě strašně mile překvapila. Četla se moc dobře a během jednoho dne jsem přečetla téměř 300 stran. I když začátek je pomalejší, rozhodně není nudný, změna prostředí sérii podle mě docela pomohla. Tohle je snad první díl, který je napínavý, opravdu čtivý a občas nevíte, co máte čekat a kde je pravda. Obdivuju sama sebe, že jsem přečetla předchozích dvanáct dílů a nevzdala to už někde u pátého. Ale pokud se i Vy prokoušete až sem, rozhodně to stojí pak za to.

h.belaiova
01.02.2020 5 z 5

Další odpočinkový díl.


Hoshi
14.03.2018 3 z 5

Začátek knihy mě nebavil. Znovu jsem měla sto chutí knihu zaklapnout, ale řekla jsem si, že si přečtu celou sérii, a tak také učiním. Po nějaké době se stal příběh zajímavý, čtivý, ale Damon pro mě bude vždy první.

Mruskulka
21.03.2017 5 z 5

Tak tenhle díl si zaslouží 5 hvězdiček. Líbil se mi nejvíce za posledních několik dílů. Už se těším na další, doufám, že nebudou zklamáním jako díly předchozí :-)

Always a reader
09.07.2015 5 z 5

Všechny díly Upířích deníků se mi líbí. A tento není vyjímkou ;)

Nagadir
27.01.2015 3 z 5

Vzhledem k těm dějovýcm chybám, dalšího nudného řešení trojúhelníku DamonxElenaxStefan, naivního idylického vysokoškolského života, musím tuhle knížku prohlásit za o něco horší než předešlé dvě (Druhá šance a Fantom), nicméně i tak mě konec vcelku bavil.
5/10

KatChiss
27.01.2015 5 z 5

Myslela jsem si, že už tuto sérii nebudu číst. Ze začátku mě moc nebavila, děj byl úplně jiný, než který jsem znala ze seriálu. Ale potom jsem si uvědomila, že to je právě to, co by se mi mělo líbit. Že i když je příběh stavěn na stejných postavách, v každém příběhu se to vyvíjí jinak. Proto se mi zase začala tato série líbit.

Tento díl se mi obzlváště líbil. Byl plný dobrodružství, adrenalinu a zároveň lásky.
Bonnie poznala - konečně - kluka, který se jí líbí. Ale její kamarádky ho neschvalují. Něco se jim na něm nelíbí. Ale co? Nechci vám to prozrazovat.

Meredith našla novou kamarádku. Za tak krátkou dobu se hodně sblížily. Byly si blízké také svou minulostí. Bohužel o ni Meredith brzy přišla, škoda.

Elena je opět se Stefan, jaké to klišé. Bože. Ale zase si nachází cestu zpět k Damonovi. I když chápu, že to pro ni musí být těžké. Po tom, co o něm zjistila. Ale na druhou stranu, je to přeci Damon. A zachránil jí život.

A nakonec Matt - normální modrooký kluk. Ale něco na něm musí být výjimečného, když ho chtějí přijmout do tajného a zároveň velice populárního spolku. Měl by tam chodit? Úplně sám? Když se v kampuse ztrácejí studenti? A co se stane, když tam půjde?

Terinka14
06.01.2015 3 z 5

Velmi pěkná kniha, ale určitě ne nejlepší

Vendulik
16.10.2014 5 z 5

Z této serie po dlouhé době pořádná kniha. Moc se mi líbila. Má super děj. Hltala jsem každou stránku.

trynitrix
30.09.2014 4 z 5

Takže daší nové dobrodružství partičky tentokrát na vysoké a zase dějí divné věci. Tentokrát to taky bylo napínavé, četla a četla jsem abych se dozvěděla co a jak :-) závěr mnooo nechte se překvapit ja čuměla :-D

SelenaDemi428
10.09.2014 5 z 5

Opět úžasně napínavý díl s novou postavou Ethanem, samozřejmě záporákem :3. Elena konečně neměla hned Stefana, jak chtěla, a uvědomila si svojí chybu - fanfáry, prosím! Díl se mi opět moc líbil, těším se, co udělá návrat Klause :).

Betnka81
18.08.2014 4 z 5

Tato kniha se mi líbila ze všeho nejvíce mělo to šťávu a náboj

ivzu77
30.07.2014 4 z 5

Mám tyto knihy docela ráda, zároveň sleduji i seriál s výborným hereckým obsazením, ale nemohu tyto dvě věci porovnávat, jelikož jsou knihy brané jako předlohy, ale každá verze ( kniha / serál ) si jdou svou cestou. A proto mne baví oba směry.
Přečetla jsem všechny její knihy a u žádné jsem se nenudila.

Teraslík
13.07.2014 5 z 5

Kniha je skvělá. Doporučuji.

TessDragon
13.04.2014 4 z 5

Uuuf už mám za sebou 13. díl TVD. Ale rozhodně neztrácí na své čtivosti, i když první díly byly i tak nejlepší. Strašně mě štvalo, jak Elena nechtěla rozeštvat bratry, ale zároveň dotýkání a líbání se před tím druhým už bylo v pohodě. Ale jsem ráda za nové charaktery a prostředí, které to trochu oživily. Jen doufám, že se konce téhle nekončící série vůbec dožiju. ;D

Jahoda197
15.02.2014 4 z 5

I když už mi to případá hodně natahované-vyřeší problém, objeví se další...tenhle díl mě docela zaujal a hodnotila bych ho zatím jako nejlepší z celé série.

sabanka
13.12.2013 5 z 5

Skvělá knížka těším se na další díly ...:)

hradilovi.mk
27.11.2013 5 z 5

Tuhle knihu mohu jen doporučit. Pěkně se čte. Úžasný děj, napětí,... Prostě skvělá, jako ostatní díly. Už se těším na 14.díl který mi dnes došel. Doufám že není poslední.... :-)

Selena2000
12.11.2013 5 z 5

Hezká knížka, řeka bych že zatím patří mezi ty nejlepší ze série.

SPOILER Elena se rozejde s oběma bratry, poté to nevydrží a uskuteční se pár hezkých chvil s Damonem. Ten chce, aby byla jeho "princezna temnot". Stefan je zahořklý, nejdřív Damona a Elenu ignoruje, pak mu to nedá. Celé to skončí tak, že se Elena nerozhodne jestli chce jednoho nebo druhého. Jinak studenti mizí, nikdo neví, co se děje. Meredith si najde kámoška Samanthu, později je ale zabita. Matt si najde kámoše Christhopera, později je též zabit. Bonnie si najde kluka, který je vlkodlak, ale prý ten "hodný". (Může být vůbec vlkodlak hodný??) Spousta věcí tam není vysvětlených, hlavně na konci, jak Ethan vypráví Stefanovi, co chce dělat dále.

Hodnotím 5*, protože i přes všechny mínusy, to podle mě není vůbec hrozný, ale naopak. Pořád se nemůžu dočkat, jak to dopadne. (jestli se to někdy dozvíme ^^)

Dandulka
08.08.2013 5 z 5

Tak nám naše parta začala chodit na vysokou! Samozřejmě se to neobešlo bez problémů- všude je plno vlkodlaků a cizích upírů: Elena, Stefan. Damon a ostatní si s tím ale nakonec poradili! Jsem opravdu zvědavá, co se bude dít dál!!!!