Unesené snoubenky

Unesené snoubenky https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/42091/bmid_unesene-snoubenky-Tcf-42091.jpg 4 56 9

Diabli a dámy série

1. díl >

Eachann MacLachlan ztratil milovanou ženu a zbyly mu po ní dvě děti, se kterými si neví moc rady. Calum MacLachlan zachraňuje skotské emigranty a pomáhá jim najít nový život v Americe. Má hrůzu z žen a o ženění nechce ani slyšet. Oba dva ale cítí, že ženu vedle sebe potřebují. A tak přijde Eachan s nápadem: budoucí manželky si prostě unesou...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Levné knihy
Originální název:

Carried Away , 1996


více info...

Přidat komentář

Kory98
08.12.2023 5 z 5

Pamatuji si, že jsem tuto knihu už kdysi četla, děj se mi pořád promítal v hlavě, jen jsem si nemohla vzpomenout na název. Tak teď ho snad už nezapomenu :-) Já prostě tyhle historické romance můžu a tahle knížka byla ještě prodchnuta vzájemných popichováním a slovními přestřelkami Eachanna a Georginy, které tomu dodaly grády. Příjemně jsem si početla. Spisovatelku mám moc ráda.

narisa
04.07.2022 5 z 5

Velice pěkné čtení. Eachann mě spolu s Georginou fakt uměl rozesmát a s Kirsty to zase bylo dojemné. Vztah Eachanna a Georgiany byl samé škádlení a špičkování a uvědomování si toho druhého. Calum s Amy byli takoví sladcí a neviní andílci. Dobře Eachann vybral. Kniha by klidně mohla být delší.
Takové milé oddechové čtení.
Doporučuji.
Hodnotím 4,5*.


petraj30
19.05.2021 4 z 5

Podle anotace jsem očekávala trochu jiný příběh, ale i tak jsem byla překvapená. Začátek byl skvělý, děj rychle ubíhal a mnohdy jsem se nasmála.
Oba hrdinové Eachann i Calum byli skvělí, jen Eachann měl poněkud tvrdší skořápku. Amy byla takové miloučké děvčátko, které občas dokázalo vystrčit drápky. Georgina byla na začátku moc hrdá a měla nosánek kapku nahoru, ale s přibývajícími stránkami se hodně měnila a tím klesal elán celého příběhu. Mezi Georginou a Eachannem to na začátku hodně jiskřilo, ale potom to všechno trochu upadlo. Příběh na konci byl už o něčem jiném. Ale i přesto byla kniha moc pěkná a vůbec by jí nevadily kapitoly navíc.

Martha74
17.07.2020 3 z 5

Zábavná a vlastně i dojemná oddechovka.. :o)

ariel platto
03.01.2018 5 z 5

Úžasná kniha. Nechápu proč je to paperback. Eachann měl neskutečné hlášky, které mě rozesmívaly. Kniha je v hodnoceních nedoceněná! Je neskutečně vtipná, citlivá, no prostě skvělá. Pokud se ji někdo chystáte číst, tak heslo- košile (smála jsem se nahlas)

LilianaFalcon
05.07.2017 4 z 5

Na to, ze je kniha v modrych cislech se mi i libila. Vlastne mi misty pripadala velmi vtipna. A hlavne jsem docela chapala vsechny 4 zucastnene strany.

MinaHawke
31.07.2016 4 z 5

Knížka se mi líbila, z obou párů jsem měla raději Caluma s Amy a vážně by nevadilo příběh ještě trochu rozvést.

willovw
03.05.2013 5 z 5

hezká knížka, vůbec by mi nevadilo kdyby byla delší a příběhy obou párů by autorky ještě víc rozvedla :)

Shakespeare
03.05.2012

okouzlující, ale proč to jednou není obráceně a ženy nedostanou dárek ve formě ženichů, no řekněte dámy nešlo by to na rvačku