Uličnice

Uličnice https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/344256/bmid_ulicnice-HOY-344256.jpg 3 28 10

Světlana si zahrává s osudem – za každou cenu chce pomstít smrt svých rodičů. Věří ve spravedlnost, ale netuší, jak rafinovaný soupeř na ni čeká. Dlouho připravovaná odplata končí fiaskem, navíc se brzy ocitá ve velkém nebezpečí. Vystrašená dívka se brzy ocitá ve společnosti lidí ze samého dna společnosti. A tak jí nezbývá nic jiného než přijmout místo striptérky ve vídeňském nočním klubu. Stane se hvězdou nočního života rakouské metropole a doufá, že konečně našla své štěstí... Jenže život jí ho nedaruje jen tak a Světlana najednou stojí před osudovou volbou – zvítězí láska, anebo svoboda?... celý text

Romány Pro ženy Literatura slovenská
Vydáno: , MOBA (Moravská bastei)
Originální název:

Uličnica , 2016


více info...

Přidat komentář

Jurajovamaka
28.02.2021 1 z 5

Mám zmiešané pocity. Rozhodne to nie je kniha, ktorú by som odporúčala kamarátkam. Začiatok ťažkopádny a veľmi chabo opísaný. Svetlana sa proti svojej vôli stáva striptérkou, 190 strán o tom ako tancuje pri tyči a ukazuje holý zadok som dala na preskačku. Dej až veľmi pripomínal niekoľko už vydaných kníh, ktoré sa tejto téme venujú. Avšak dôvody, prečo sa hlavná postava venuje tomuto umeniu, autorka vykreslila vierohodne. Rušili ma však neustále opakovačky a objasňovanie už niekoľkokrát objasnených vecí. Trápne dialógy a nereálne situácie. Záver katastrofa. Z rýchlika, bez hlbšej myšlienky.
Táto jej jednoducho nevyšla :-(

JancaMia
11.07.2019 3 z 5

ale jo, jednohubková předvídatelná červená knihovna :)


Allla9
03.09.2018 3 z 5

Kniha o mladé ženě, která doplatila na svou naivitu.

vlasta12
29.01.2018 2 z 5

Kniha se dobře čte. Začátek je tedy víc než divný. Jak si mohla hlavní hrdinka myslet, že by jí vyšlo jen tak někoho otrávit a pak v klidu žít dál? Pak už byl děj reálnější. Světlana se ocitla na úplném dně. Škoda, že ten příběh nemá šťastný konec. Skončit v nějakém bordelu není výhra v loterii!

Knižní střípky
29.12.2017 3 z 5

Knihy paní Benkové se čtou dobře, to jim nelze upřít. Jsou to takové ženské oddechovky na jedno odpoledne či večer. Přesto Světlana svým příběhem přeci jen trochu vybočovala, i když přiznám se, že začátek knihy mi přišel poněkud přitažený za vlasy a ne moc uvěřitelný.

zdehan
03.11.2017 5 z 5

Kniha je taková pruměrná ale dalo se to číst.

Ms.Iris
26.10.2017 4 z 5

Fuu, táto kniha má príbeh, ktorý som nečakala. Nevedela som sa od knihy odtrhnúť. Napínavý dej, všemožná snaha hrdinky bojovat proti osudu, ktorý si žiaľ sama pokašlala; hra na mačku a myš, ktorá nemá konca kraja. Prežívala som to spolu s hrdinkou, každý jeden pád, každý jeden vzlet...priala som jej. Fandila. A ako pri skoro každom románe som čakala happyend. Nedočkala som sa a ostala som akási sklamaná.. kniha zrejme chcela skončiť tak, aby si čitateľ domyslel, či sa hrdinke podarí zasa žiť normálny život alebo už zostane navždy na samom dne ukrytá pred svetom...no na mňa osobne zapôsobil záver knihy veľmi zle, určite sa dalo lepšie uzavrieť kapitolu takého strhujúceho pribehu...plus zostal vo mne taky pocit bezmocnosti a ľútosti, že to ani možné nieje.

mysterygirl
01.10.2017 3 z 5

Knihu jsem od zacatku hltala,chtela jsem dat 4 hvezdy,ale teda ten konec me dost zklamal...ctu a ctu a konec nemastny,neslany..proste tak nejak neukonceny ..to me docela nastvalo..takze pulka-2 hvezdy

Ivuska.09
01.10.2017 4 z 5

Uličnici jsem četla se zatajeným dechem. A to jde o román pro ženy a nikoli o detektivku! Ačkoli Světlana udělala jednu zásadní věc, kterou prostě dělat neměla, tak jsem jí po zbytek příběhu fandila. Potrestaná a snad i poučená už byla dost. Dostala se až na samé dno. Teď je jenom na ní, zda se dokáže vzchopit a vyšplhat se o nějaké to patro výš. Nebo už zůstane dole?

gargamelka
09.09.2017 4 z 5

Kniha se čte lehce, příjemně, má spád a odehrává se v ní dost věcí. Sice v ní nalezneme nepřesnosti (ohledně data), ale ani ty nemají vliv na četbu. Je to opravdu něco! Co dokáže majetný, všehoschopný muž, který si vše umí zařídit. Něco jako mafie... Hlavní hrdinka si šahá fakt na dno a to doslova.