Ukryté city

Ukryté city https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/204319/bmid_ukryte-city-E3F-204319.jpg 4 24 2

Dva romány: * Nedokončený koncert: Vypořádá se mladičká klavírní virtuózka Arabella se zraněním, které jí může definitivně ukončit kariéru? A dokáže předstírat lásku? Tak, jak to po ní žádá její hostitel Ethan, jenž se tak chce zbavit nepříjemné pozornosti své bývalé manželky… Arabella touží získat vše. Znovu usednout ke klavíru. A moci dát najevo svou skutečnou lásku! * Závrať z milování: Čtyřiatřicetiletý obchodník Evan rozhodně odmítá věřit tomu, že by cit, který vůči němu dává najevo devatenáctiletá Anna, mohla být opravdová láska. Vždyť je proti němu tak mladičká! A Anna se musí rozhodnout. Má přesvědčovat Evana o tom, že ho skutečně miluje, nebo má přijmout nabídku sňatku od studenta medicíny Randalla?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Harlequin
Originální název:

Ethan; Evan , 1989


více info...

Přidat komentář

nikol1774
19.03.2017 3 z 5

Každý příběh byl něčím jiný. Nemůžu souhlasit s předchozí recenzí. Bavily mě oba příběhy, ani jednomu nemám co vytýkat. Kniha se četla snadno. Příběhy jsou krátké přesto do nich spisovatelka vepsala všechno co bylo potřebné. Dle mého názoru si u knihy hezky odpočinete, nemyslíte na nic jiného. Kniha nenadchne ani neurazí. Takový průměr.

Ivy
22.03.2016 3 z 5

První jsem četla 2. příbeh a pak až první. Oba příběhy byly úplně totožné, proto musím hodnotit o dost hůř. Hlavní hrdinka, když přišlo na jejího vyvoleného byla ufnukana, nesebevedomova (az to uveritelny nebylo) a furt omylala jedno a to samé. Příběh na odreagování ano, ale ne v kratším intervalu po přečtení něčeho jiného od stejné spisovatelky - zvláště když české vydání je dva v jednom tak to prostě svádí k tomu, ze jeden nebo druhy příběh (v závislosti na tom do kterého se pustite jako první) bude prostě nic moc.
3*