Uchovej si svůj sen

Uchovej si svůj sen https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/32445/uchovej-si-svuj-sen-32445.jpg 4 54 12

Emma Harte série

< 2. díl >

Rodinná sága o cestě za velkým snem. Podmanivý a procítěný příběh, odehrávající se v luxusních sídlech privilegovaných nejvyšších společenských vrstev, je o odhodlání jedné výjimečné ženy uchovat si svůj sen a uskutečnit ho navzdory osudu. Předchází: Zámožná žena. Následuje:Být nejlepší

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Alpress
Originální název:

Hold the dream , 1985


více info...

Přidat komentář

Nofar197
25.06.2023 2 z 5

Ema Harteova si může vydechnout : Postavila se s úspěchem svým protivníkům a předává své impérium do rukou obchodně nadané vnučky Pauly.....
Bohužel druhý díl trilogie v sobě má příliš mnoho prvků červené knihovny. Za všechny : Manželství Pauly s Jimem Faireyem se ukáže být katastrofickym omylem. Jim rozhodně odmítá rozvod. Obtížnou situaci však vyřeší jeho tragická smrt. Ve skutečném životě se podobne načasované nehody nestávají, Paula by pravděpodobně musela nastalou situaci řešit právní cestou a čekal by ji nelehký boj. Jako bohatá žena by si jistě mohla dovolit právní pomoc toho nejlepšího rozvodového specialisty.
Takže slovní hodnocení : Ne vysloveně špatné, ale v porovnání se Zamoznou ženou slabé. Dávám dvě hvězdičky.

Radka1911
25.05.2023 3 z 5

První díl série se mi sice líbil víc, ale nelituji že jsem měla možnost poznat Emmu Harteovou ještě o něco víc.


Babo
10.05.2021

Odkládám nedočteno. Ani z 1. dílu jsem nebyla úplně nadšená,ale dalo se. Tady mi začalo opravdu vadit , jak byli všichni krásní,šarmantní,chytří,úspěšní a dokonalí .
Přece jen jsem člověk stojící nohama na zemi a příliš barvotiskové líčení osudů této rozvětvené dynastie mi začalo jít na nervy .

Zlatinka.Emilly
20.08.2020 5 z 5

Druhý díl trilogie se mi líbil o trochu míň jak Zámožná žena. I když v závěru knihy jsem 'obrečela' Blackieho i Emu. Hlavní postavu této knihy Paulu jsem občas nesnášela, pro její nadřazenost nad ostatními členy rodiny, i když z příběhu vyznívalo jako že "ona to myslí se všemi přece dobře". Celou trilogii mám i jako audioknihu, tak se těším, že někdy-jednou si příběh znovu poslechnu.

knihovniceS
25.06.2020 4 z 5

První díl Zámožná žena byl úžasný! Druhý díl měl pro mne pomalejší rozjezd a nemohla jsem zabrat s takovým nasazením jako u prvního dílu. Ale četla jsem zvědavě dál ... , až v polovině děj nabral spád, příběhy Pauly byly neméně zajímavé jako její babičky Emy. Konec knihy byl u mne slzavý, ale i tom je život. Jsem zvědavá na třetí díl.

babiočka
10.03.2020

Moje první a asi i poslední "setkání" s touto autorkou. Příběh mě vůbec ničím nezaujal. Jednotvárné pasáže mě tak otravovaly, že jsem knihu ani nedočetla.

anetinkalan
26.08.2018 5 z 5

Trochu slabší než první díl, ale přesto krásné čtení. Knihy od Bradfordové mám moc ráda.

crazyslunicko
20.06.2017 4 z 5

Netušila jsem, že se jedná o druhý díl a proto mi trvalo než jsem se zorientovala v ději. Každopádně se mi kniha líbila, nic podobného jsem zatím nečetla.. O tom jak přemýšlí babička o svých vnoučatek, jak povedou její firmu, kterou vybudovala. O rivalitě mezi příbuznými o majetek, peníze a moc. Tak trochu dallas :)

ovpana
08.02.2015 4 z 5

Stejně dobré a strhující čtení jako první díl.

dasi
18.12.2014 4 z 5

Druhý díl ságy, stejně jako první, by se dal zkrátit na polovinu. Nicméně je to pěkný a poutavý příběh.

Vojslava
25.10.2014 3 z 5

Pokračování ságy už mne tolik nevzalo - řekla bych, že málo budování snu a moc vztahových problémů. Ale nicméně čtení je to příjemné a možná osvětlí některé věci ze třetího dílu...

malen
09.10.2011

Protože jsem zámožnou ženu četla, tak jsem si půjčila i tuto knihu, ale asi bych si ji nekoupila. I když číst se dala.