To mě baví - Farma

To mě baví - Farma https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/335838/bmid_to-me-bavi-farma-QQ5-335838.jpg 4 6 5

Baví tě farma? Líbí se ti zvířátka, zajímají tě zemědělské stroje a práce na farmě? Tato knížka je ideální první četbou pro ty úplně nejmenší milovníky a milovnice užitečných domácích zvířat. Dozvíš se v ní, jaká mláďata patří k jakým maminkám, které zdravé potraviny z farmy běžně jíš i jaké vydávají zvířátka zvuky. Knížka je plná zábavy a nejrůznějších aktivit. Má dokonce i pevné stránky ve tvaru zvířátek! Kouzelné ilustrace a jednoduché popisky povzbuzují ke hledání, ukazování a objevování. Užij si zábavu na farmě a staň se pravým farmářem či farmářkou!... celý text

Příroda, zvířata Pro nejmenší Šikovné děti - tvoření, hry, styl
Vydáno: , Svojtka & Co
Originální název:

My Awesome Farm Book , 2016


více info...

Přidat komentář

Péťa Z.
10.06.2023 2 z 5

A ještě bych dodala, že leporelo moc nevydrží. Všechna ouška a další vyčnívající části byly potrhané. :-)

Péťa Z.
10.06.2023 2 z 5

Leporelo je sice originálně zpracované, za to ale s nepovedenými obrázky.
Přišlo mi zvláštně pojaté, asi i tím slovním pokynem "Najdi podobná zvířata". A dítě hledá jen graficky naprosto shodné zmenšeniny. Nevím, ani Aduš knížka nezaujala, ačkoliv je teda pro mladší čtenáře...
Knížku jsme si s dcerkou prohlédly v knihovně, kde byla pro děti připravená v rámci dopoledního programu.


Briv
17.05.2020 5 z 5

* Nápad se stránkami ve tvaru zvířátek mi přišel skvělý. Ovšem, když jsem se rozhodla knihu koupit, byla všude totálně vyprodaná. Nakonec mě zachránili v knihkupectví v Mladé Boleslavi, kde mi ji ochotně poslali domů a ještě za poloviční cenu. (Ono v době koronaviru, byly asi rádi, že je kšeft :) .)
Našemu synovi se líbí moc, rád jí listuje. Nejraději tahá osla za ucho, dělá pejska a traktor . Já úplně tenhle typ ilustrací nemusím - děti to ale zřejmě mají rády. A ano, kuřátko a kachňátko vypadají skoro stejně. Zajímavé je, že u dospělé slepice, jsou nožky nakreslené správně. No nevadí. Přesto cením originální tvar stránek.

VelkýPepíny
03.02.2019 5 z 5

Syn (15 měsíců) tuhle knížku miluje. Má pevné stránky, které se mu dobře otáčejí, a velké obrázky zvířátek. Pokaždé se snaží huse ohnout zobák.

Dáma s hrnstjm
16.10.2017 2 z 5

Kniha s celostránkovými ilustracemi vhodná pro nejmenší prťata... pokud vám nevadí, že třeba kuřátko a kachňátko vypadají skoro stejně - jako žlutá koule s párem nožiček. Za ilustrace palec dolů, na stránky vyřízlé ve tvaru zvířátek palec nahoru, to je celkem orignální.

Štítky knihy

farmy, hospodářství hospodářská zvířata

Autorovy další knížky

2017  80%To mě baví - Farma
2017  100%Čti a doplňuj: Bible
2019  93%Šťastné a vousaté hipsterské Vánoce
2017  %První slova Samolepky

Kniha To mě baví - Farma je v

Přečtených6x
Knihotéce2x
Chystám se číst1x
Chci si koupit2x