Thovt - projekt lidstvo

Thovt - projekt lidstvo https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/185509/bmid_thovt-projekt-lidstvo-1E6-185509.jpg 4 68 30

Thovt, egyptský bůh moudrosti, praotec magie, astrologie a univerzálních umění, je opředen mnoha tajemstvími. Kerstin Simoné tlumočí ve svých knihách jeho jasná poselství. Thovt mluví o mimozemských aktivitách ve vesmíru, o jeho složení a o změnách, které se nyní odehrávají. Láskyplně a důrazně se věnuje i našemu každodennímu životu a odhaluje pravdy a moudrost, které byly v minulosti výsadou jen přísně tajných učení. Naší úlohou je převzít zodpovědnost za sebe, za svůj život i za život našich dětí. Síla myšlenky je nejmocnější energií v Universu - a tento potenciál nosí každá lidská bytost ve svém nitru...... celý text

Žánr:
Duchovní literatura , New Age

Vydáno: , Anch-books
Originální název:

Thoth - Projekt Menscheit Wegweiser für den Aufstieg , 2006


více info...

gabriela8704
gabriela8704
27.08.2023 5 z 5

Člověk se v této knize dozví to, co duše už dávno ví. Mnohdy mozek rád odporuje: Tak to přece není a nebo hledá chyby.

pavla022
pavla022
19.03.2023 5 z 5

Mne zaujala tato kniha natolik, že jsem přečtla i její další pokračování a musím říct, že tato první knížka je z nich nejvíce pesimistická jak jí to mnozí vytýkají, protože chce lidi vzburcovat, ale bohužel tím i mnohé čtenáře odradí. V této knize jsou nastoleny otázky na které jsou odpovědi až v dalších dílech. Takže pokud někdo se něco chce dozvědět a ušetřit čas klidně bych začala číst raději Brány Atlantidy a další knížky Kerstin Simoné ve kterých se zbývá vesmírnými zákony a jejích uvedením do každodenního života.


Lucie131313
Lucie131313
02.04.2022 5 z 5

Kniha je velmi zajímavá, řečeno spoustu věcí, jež přirozeně víme, přesto semleti systémem, touto dobou, davem.... neděláme, zapomněli jsme, neuvědomili jsme si.... Při čtení této knihy jsem měla takové velmi zvláštní pocity souznění s napsaným. Avšak je těžké si veškerá moudra v našem uchvátaném a zahlceném světě udržet, praktikovat...

HelenBarbora
HelenBarbora
19.02.2022 4 z 5

Zajímavě děsivé, trefně popsané, hodně otázek a málo odpovědí. Taky málo praktických rad, co tedy s tím.. ale člověk si v tom musí udělat pořádek sám za sebe..

Nolme
Nolme
02.01.2022 2 z 5

Informace v knize velice dobré, snaha o probuzení z mainstreemu, poukázání na životě ve lži, iluzi a polapení společností, matrixem. Co je ale pro mě náročné je styl. Nevěřím, že by bytost podobna Thovtovi volila takový jazyk. Věřím, že stejné poslelství jde předat na vlně lásky a radosti, nikoliv takové přinas*anosti jako se zde děje. Takže pokud by to skutečně bylo jeho poselství, autor nebo překladatel zvolil silné negativní zabarvení, což knize i sdělení velmi ubližuje.

ditul
ditul
10.09.2021 5 z 5

Kniha plná krásných myšlenek pro ty, kteří jsou ochotni zahodit své ego, které je brzdí v jejich růstu.
*Ti, kdož vám vládnou, však nad vámi ztrácejí sílu a moc v okamžiku, kdy si uvědomíte sami sebe, a začnete jednat beze strachu, bez starostí a pochybností. Jejich moc nad vámi má své hranice a končí v momentě, kdy se probudíte z polospánku a nahlédnete za oponu dění. A to se právě teď děje.
*Máte-li vyšší vibrační frekvence, kdykoliv můžete vstoupit do nižších, avšak nikdy ne naopak. Všechny brány existují současně a paralelně. Pomocí rituálů se můžete dostat z jedné dimenze do druhé, avšak nezralým duším není dovoleno prolomit pečetě do výše ležících cyklů. Není-li duše naplněna odpovídajícími vědomostmi a moudrostí, neotevřou se. Pouze pravý mudrc, jenž vnitřním poznáním také žije, najde klíč k těmto regionům a podaří se mu brány otevřít. Pro ostatní zůstanou zamčené. Nepokoušejte se proto za každou cenu či násilím tyto vědomosti vnucovat jiným tvorům. K mistrovství se může dostat jen každý sám, jestliže se pro to plně rozhodne. Takový je nezměnitelný zákon.
*Sami sebe ničíte, a přitom z toho máte radost a myslíte si, že jde o "technický pokrok"! Divíte se, proč vaše tělo i nervový systém napadají nejrůznější onemocnění? Proč tedy nepátráte po příčině! Pokud je to jen trochu možné, nepoužívejte vůbec mobilní telefony, staňte se jich. Jsou pro vás nanejvýš nebezpečné, poněvadž jejich frekvence poškozují nejenom vaše magnetické pole a vaše buňky, ale také narušuje mozkovou činnost v míře, která se slovy vůbec nedá vyjádřit.

knihyKeMne
knihyKeMne
21.11.2020 3 z 5

Na tuhle knihu bacha. Možná je to tím, že jsem si ji po letech přečetla podruhé (a přece se v ní neustále opakuje, ať ji čteme často, že v jejích slovech je energie)... No nějaké kouzlo v ní je, jen si nejsem jistá, do jaké míry je to dobře.

Kniha se čte dobře, jazykově je podmanivá, až manipulativní - obrací se přímo ke čtenáři, klade mu otázky, doráží, nabádá, přikazuje... Zprvu to vypadá nevinně, ale dostává se člověku pod kůži, útočí přesně na citlivá místa, nabídne po čem duše touží, vykreslí člověka jako oběť (nejprve cizí rasy, pak mocných tohoto světa), ujistí ho, že je pod ochranou vyšších bytostí, nabídne určitou moc, zdraví, věčné mládí, nesmrtelnost... A když už vás má, tak teprve zpřísní, zabruslí do témat, která jsou obvykle konspirační. Probuďte se, nenechte se ovládat mocnými, nedávejte očkovat své děti, nepoužívejte mikrovlnku, nejezte zvířata a tak dále. A jako hlavní cenu, když budeme žít podle těchto slov, nabízí projít branou do vyšší dimenze. Dokonale promyšlené.

Snažím se sice věřit všemu a běžně se mi daří nové informace začlenit do svého životního názoru, ale tentokrát, na druhé přečtení se mi to nějak nedaří. I když kniha zároveň staví na hodnotách, proti kterým nic nemám (např. pozitivní myšlení, rovnoprávnost všech tvorů, neodsuzování a další).

Zkrátka, dejte si pozor. Nekriticky nepřijímejte, ale ani zcela neodmítejte. Z toho plyne i moje hodnocení, zlatá střední cesta.

Rafael_Kováč
Rafael_Kováč
13.01.2020

Doporučiji všem!

DYRKA98
DYRKA98
22.03.2019 5 z 5

Kniha velmi příjemná a milá. Nelze nic kritizovat. Knihu jsem četla rok, kvůli mnoho jiných knihám. Doporučuji!

Teralien
Teralien
03.02.2019 3 z 5

některé pasaze,super ! btw(MIMOŽEMŠŤANÉ)

sirah
sirah
16.11.2018

Jsem více jak v půlce a skutečně tato kniha bude mít dvě skupiny čtenářů . První ji bude považovat za blábol, nesmysly a odpad a ta druhá bude nadšená. Já musím říct, že už jsem četla dost ezo, duchovní literatury, ale až obsah této knihy mi zapadl do celé té skládačky. A to opakování určitých vět je záměr, dokonce si myslím, že nestačí přečíst knihu jednou, určitě se k ní někdy vrátím. Já s touto knihou rezonovala. Patřím do té druhé skupiny nadšenců.

Rawen616
Rawen616
02.09.2018 odpad!

Ezoterický slovní průjem. Náhledl jsem v práci do několika knih z téhle řady a prokousat se byť jen jedinou stránkou bylo čiré utrpení.

sator
sator
21.03.2018 3 z 5

Věrohodnost tak na 70 procent...

Atrament
Atrament
28.01.2018 odpad!

Pamatujete na počátek devadesátých let, kdy v televizi běžel pořad, ve kterém borci předávali divákům energii prostřednictvím nastavených dlaní a urputného pohledu? Na stejné úrovni debility se pohybuje tato sračka...

RenataP
RenataP
22.01.2018

Souhlasím s tím, že jsme tedy zajati v labyrintu podivných polopravd, lží a realit, které nás nutí pracovat na nesmyslných záležitostech a vlastně jen přežívat, ale na druhou stranu, co by se stalo, kdyby se všichni najednou „probudili“? No… a to je snad nejvtíravější myšlenka, která mne při čtení této knihy napadala…. V každém případě je to inspirující čtení, u kterého nechce být člověk rušen, protože to je přece jen těžší na pochopení.

peju
peju
15.08.2017 4 z 5

Obsahově skvělá kniha, avšak trochu neštastným způsobem napsaná, což mě trošku štvalo. Hlavně mnohé opakování již řečeného....

milakriv
milakriv
13.02.2017

Nádherné čtení mnoho moudrých informací,nechávám si ji na stole ,budu se k ní znovu vracet aby jsem vše v klidu pročetla a vstřebala

madonna6956
madonna6956
06.02.2017 2 z 5

Na jednu stranu je zde spoustu zajímavých informací, ale na druhou stranu ne se všemi souhlasím.
S mírem a láskou souhlasím, s ohleduplnosti k dětem, zvířatům a našim životům taky, ale nesouhlasím s tím, že je mikrovlnka škodlivá :)

Švara
Švara
08.06.2016 5 z 5

Skvělé! Výtečně! Překlad by chtěl vyladit, ale děkuji za něj.
Nad komentáři se nemohu jinak než pousmát... hlava se bráni, což?... a matrix drží dál připisujíce si na scoreboard další čárku... ;-)

siposek
siposek
17.04.2016

Děkuji ti Kerstin a Thovte za tak báječné dílo. Tuhle knihu pochopí ten, kdo je na ní naladěný. V této knize se dozvíme úplně všechno, co potřebujeme vědět. A tahle kniha je tak úžasná, že to omezujícími slovy nelze vyjádřit.
Děkuju!

Autorovy další knížky

Kerstin Simoné
německá, 1963
2013  79%Thovt - projekt lidstvo
2014  87%Thovt - Brány Atlantidy
2015  84%Thovt na každý den
2015  69%Thovt - Chrám moudrosti
2016  90%Thovt - Křišťálová čakra

Kniha Thovt - projekt lidstvo je v

Právě čtených13x
Přečtených92x
Čtenářské výzvě4x
Doporučených15x
Knihotéce34x
Chystám se číst56x
Chci si koupit20x
dalších seznamech1x