Tajné mise - Co zažívají speciální policejní jednotky v boji proti zločinu a teroru

Tajné mise - Co zažívají speciální policejní jednotky v boji proti zločinu a teroru https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/327067/bmid_tajne-mise-co-zazivaji-specialni-po-uUk-327067.jpg 2 8 4

UTAJENÁ ELITA Intimní pohled do uzavřeného světa GSG 9, EKO Cobra, týmy SWAT – elitní policejní jednotky jsou povolávány vždy, když je situace obzvlášť nebezpečná. Mezi úkoly zásahových komand patří vysvobozování rukojmí a nasazení proti organizovanému zločinu stejně jako boj proti terorismu. Speciální síly z celého světa se scházejí stále častěji, aby si vyměňovaly zkušenosti. Novinářka Judith Grohmannová získala jako první osoba zvenčí přístup k tomuto mužskému spolku, a tak přináší exkluzivní reportáž z neveřejného světa elitních jednotek. Popisuje nejnebezpečnější zásahy, výcvik a psychologické školení. To, jak se nejlepší z nejlepších policistů při každé akci znovu a znovu ocitají až na samé hranici svých psychických i fyzických možností a jak se vyrovnávají s traumatickými zážitky.... celý text

Literatura faktu Politologie, mezinárodní vztahy
Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

In geheimer Mission: Was Polizeispezialeinheiten im Kampf gegen Verbrechen und Terror erleben , 2013


více info...

Přidat komentář

Daniela
19.10.2020

Mě tahle kniha bavila a dověděla se to, co jsem nevěděla, doporučuji každému si ji přečíst stojí to fakt za to. Pro mě to zklamání nebylo.

veronika9761
26.08.2019 1 z 5

Za me zadna slava, zadny skandalni info sem necekala, ale suchy utrzky, ktery se daly precist v jakychkoliv novinach, teda taky ne.


pejty
12.07.2018 1 z 5

Tak tato kniha je pro mě zklamaní. Bohužel se jedná jen spíše o novinové útržky popisující jednotlivé akce, než opravdový pohled do zákulisí speciálních jednotek.

Jamra
13.06.2017 2 z 5

Tak nějak jsem čekala víc. V podstatě kniha popisuje různé akce, ale vždy je to stejné.... dlouhá příprava, komunikace, vyjednávání, samotná akce. Očekávala bych ty zákulisní informace (vím, že některé jsou tajné), ale třeba signály jednotek, rozestavení nevím...prostě něco navíc.

Štítky knihy

terorismus zločiny tajná policie

Autorovy knížky

2016  33%Tajné misie

Kniha Tajné mise - Co zažívají speciální policejní jednotky v boji proti zločinu a teroru je v

Přečtených14x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce12x
Chystám se číst4x
Chci si koupit3x