Svůdný vikomt

Svůdný vikomt https://www.databazeknih.cz/img/books/83_/83505/bmid_svudny-vikomt-OIG-83505.jpg 4 133 16

Škola dědiček série

< 4. díl >

Madeline Prescottová nastoupila do školy pro mladé dámy jako učitelka matematiky a pevně doufá, že se jí tím podaří napravit otcovu nespravedlivě pošramocenou pověst. Místo toho se ovšem ocitá v ohrožení ona sama. Jak jen mohla být dříve tak naivní a domnívat se, že náklonnost k muži lze snadno ovládnout! Anthony Dalton, vikomt Norton, proslul zejména jako svůdník a účastník divokých společenských sešlostí. Ženy mu padají do náruče, aniž by se musel příliš namáhat. Nyní však stojí před nesnadným úkolem: prokázat svou bezúhonnost, aby se mohl stát poručníkem milované neteře. A neexistuje lepší způsob, než začít dávat ve škole dědiček lekce, jak si počínat, uchází-li se o ně nepoctivý ničema. Mezi Madeline a Anthonym to zajiskří už při prvním setkání. Jak by si ale mohli spolu něco začít? Jak by mohli dát v sázku všechny dobré úmysly, s nimiž do školy nastupovali? Jak by… jak by ale mohli odolat jeden druhému, když oba cítí, že jsou si souzeni?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Domino
Originální název:

Let Sleeping Rogues Lie , 2008


více info...

Přidat komentář

katkaq
20.04.2021 3 z 5

I když knihy od autorky nejsou moji absolutní favoriti, musím uznat, že autorka v každé knížce dokáže propašovat nějaké už né tak sluníčkové téma. Tentokrát to bylo opravdu něco a musím se přiznat, že jsem netušila, že se tyto praktiky, kterým byl Anthony vystaven, vůbec existovaly.

rampapa
17.04.2021 5 z 5

Na další díl z téhle série jsem se hodně těšila a jsem nadšená. Madeline a Anthonyho jsem si hnedka zamilovala. Příběh se četl krásně. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl z téhle série. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.️️


Maruš.D
20.05.2020 4 z 5

Kniha se mi líbila, pěkně se četla, držela mě a nechtěla pustit. Celý příběh jsem byla zvědavá, jak vše dopadne. To co se v minulosti stalo Anthonymu je smutné a jen představa toho, že takové stvůry existují i v této době je k pláči. Zamilovala jsem si ho hned v první kapitole a to nejen pro jeho minulost, ale i jeho obětavost v “současnosti”. Na slečně učitelce se mi líbila její praktičnost a otevřenost. Není to žádná upejpavá panna, která se stydí i za to, že musí dýchat. V tomto díle mi poprvé vdova Harrisová moc neseděla, ani pořádně nevím proč.

havrmoni
26.01.2019 5 z 5

I po druhém přečtení mě baví. Tahle série se povedla. Druhý a poslední díl sice moc nemusím, ale i tak je to pěkné počtení.

Terisek99
23.11.2018 2 z 5

Kniha ušla. Dočetla jsem jen kvůli tomu jak to dopadne s Tessou.

moudivlacek
20.06.2017 5 z 5

Tak jsem se zas pustila do čtení této série, a rozhodně nelituji. Anthony je prostě číslo. A přesně typ člověka, který si řekne - když si o mne myslí, že jsem grázlík, budu aspoň pořádný grázlík.
A Madeline jako jeho protějšek se rozhodně nezdá. Naoko je to zdrženlivá stará panna, ale je to tak opravdu?
Anthony rychle správně otipuje Madelinu a ona jej. Proto se tak skvěle doplňují, i když ze začátku má každý jiný cíl.
Prostě skvělé romantické čtení se spoustou humoru, ale také i odhalení falešné společenské etikety té doby.
Doporučuji.

Lucka11
14.04.2017 3 z 5

Príbeh patril k tým lepším. Na tejto sérii je fajn, že ju nemusíte čítať postupne, pretože každý príbeh je samostatný. Samozrejme, že sa v príbehu spomínajú postavy, ktoré sa vyskytli v predchádzajúcích príbehoch, ale vobec to nebráni v tom, aby ste sa v príbehu zorientovali. Na tejto autorke sa mi páči, že sa snaží do príbehu "vložiť" skutočné či už historické, politické, či spoločenské témy tej doby, ktoré pomáhali "tvoriť" dnešný svet. Je to jednoduchý príbeh, ktorý neurazí a človek si pri ňom oddýchne...

PomněnkaPrvní
29.01.2017

Knížka mi přišla jako milý a svižně plynoucí příběh. Oba hrdinové mi přišli sympatičtí. No jo no, mám slabost pro inteligentní postavy, když se to projevuje i v jejich dialozích, zálibách a činech. Zápletka neotřelá, romantika pěkná, erotiky si tam člověk taky užil, místy jsem se i zasmála.

Danulka11
24.10.2016 5 z 5

Nádherná kniha, ve které se opět setkáváme s napraveným zhýralým hlavním hrdinou. Děj mě od počátku zaujal a kniha se opravdu velice dobře čte, jedná se o pohodovou četbu.

LilianaFalcon
22.07.2016 5 z 5

Výborně napsané. Normálně tohle dlouhé popotahování a lhaní nemám ráda, ale autorka to umí napsat tak, že to vlastně nenudí a ani vás tím postavy nepřivádí k nepříčetnosti a protáčení očí vsloup ;-)

Nejsem si sice jistá tím Antonyho "problémem" z dětství a epilog si autorka mohla odpustit, ale jinak to bylo opravdu velmi vydařené.

jaja1989
13.05.2015 5 z 5

Kniha se mi moooc líbila, ale vážně opravdu chci číst o kondomu a onanii?

mikika
03.11.2014 5 z 5

není sice úplně nejlepší číst sérii od konce, ale mám ráda, když se příběhem proplétají i postavy z jiných knih, zde viz Šarlota a "Michael" z knihy Rozum a vášeň...

Mikeila
27.02.2014 5 z 5

Do knihy jsem se nemohla začíst skoro až do půlky, ale nevzdávala jsem se, a pak začal být děj velice zajímavý a napínavý až do konce. Moc hezká kniha. Doporučuji.

miruska1
26.11.2013 5 z 5

Je fakt,že som už čitala aj lepšie zapletky a zaver vo mne nevyvolal pocit zadosťučinenia. Ale inač to bol zaujimavy pribeh. Chviľami som sa aj docela bavila. Kniha sa čitala veľmi dobre,nemala som pocit,že som rada, že som ju dočitala. Podľa obsahu na prebale som od knihy očakavala omnoho menej. Takže som s knihou spokojna,nesklamala ma.

Michaela91
01.07.2013 2 z 5

Tato kniha mě nezaujala. Přišla mi nudná a bez nápadu. Byla jsem ráda, že mám dočteno. Vracet se k ní určitě nebudu.

barborelka
11.04.2013 3 z 5

Konečně jsem dočetla Svůdného vikomta.Nechci být moc kritická ale byla jsem ráda, že už mám dočteno. Hlavní hrdina mi nikterak k srdci nepřirostl.Možná to bylo i překladem, vůbec mi neštimovalo, že se uchichtl, nebo že se mu vkrádala červen do tváří…a dost mi vadilo oslovování zlato. Vím určitě, že knížku dám do poličky a dlouho po ní nesáhnu- bohužel....