Svatební horečka

Svatební horečka https://www.databazeknih.cz/img/books/58_/58757/svatebni-horecka-58757.jpg 4 49 12

Solidní právník nebo svobodomyslný surfař? Těžká volba… Lucy má na rozhodnutí čtyřiadvacet hodin letu. Od chvíle, co Lucy odjela z Austrálie, uběhlo devět let a stejně tak dlouho neviděla svou dávnou kamarádku Molly a kamaráda Sama, do něhož byla svého času zamilovaná. Teď se Molly vdává a Sam žení, její dávní přátelé v sobě našli zalíbení a Lucy je na cestě do Sydney na jejich svatbu. Její současná situace nemůže být lepší. Má okouzlujícího přítele, právníka Jamese, s nímž žije v Londýně, skvělou práci v oblasti PR a navrch ji nyní čekají dva slunečné týdny, tak co víc si může přát? Vždyť o nic nejde, než o pouhé krátké vybočení z normálu, a pak zase zpátky k svému pohodlnému životu v Londýně. Jenže ještě než se letadlo zvedne ze startovací plochy, Lucy si přečte textovou zprávu, kterou právě obdržela. Stačí jediné stisknutí knoflíku na mobilu a její dosavadní svět se rázem zbortí jako domeček z karet…... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , BB art
Originální název:

Lucy in the Sky , 2007


více info...

Přidat komentář

Kudík
29.06.2020 4 z 5

(SPOILER) Nebylo to úplně špatné, ale když já nemám v oblibě moc hrdinky typu věřím/nevěřím Ti a házením miluji Tě na všechny strany. :) Naštěstí to Lucy zachránila svými vtipy, které si s mladším bratrem Sama vyměňovala, i když některé jsem četla 2x, abych pobrala pointu. :) Zavádějící je název knihy, vč. obálky, když originál (Lucy in the Sky) knihu přesně vystihuje. Závěr nepřekvapil.

Meridea
20.07.2018 5 z 5

Krásně napsaná kniha, určitě se k ní ještě vrátím :-)


dom.ini
24.09.2017 5 z 5

Super příjemný odpočinkový holčičí romantický příběh. Neměla jsem pocit že by to bylo zbytečně moc přeslazené, příběh byl svižný a čtivy a moc se mi líbilo jak byl popsaný zmatek, který hlavní hrdinka cítila. Připadalo mi to uvěřitelné a dokázala jsem se do ní vcítit. Jediné co nechápu je obálka a název, které jsou dle mého velmi závadějící a rozhodně by mě kniha na první pohled neupoutala, což by byla škoda, protože podle mě, pokud máte chuť na romantický příběh, kniha za přečtení rozhodně stojí.

Alienn
26.11.2015 3 z 5

Sáhla jsem po ní jako po nenáročné knize, abych se odreagovala a to se podařilo, ač nejsem co se týče věku úplně cílová skupina :-) Vtipy jsem moc nepobrala, ale přečtení rozhodně nelituji.

Majda.K
09.09.2014 4 z 5

Čtivá kniha s pěkným příběhem a příjemnou atmosférou, po přečtení mám velké nutkání podívat se někdy do Austrálie. Velkým plusem je poutavý začátek a také hlavní hrdinka, která je sympatická a vtipná, s takovou jsem se za poslední dobu v románech nesetkala.

nika123
04.02.2014 5 z 5

Moc hezká knížka.

Lucka.79
07.01.2014 4 z 5

Na tuhle knihu jsem narazila náhodou, když jsem zde na DK procházela komentáře .... a je to celkem pěkná a čtivá oddychovka

Lenča89
05.01.2014 5 z 5

Skvělá knížka,zvládla jsem ji přečíst během jednoho dne,nemohla jsem se od ní odtrhnout :-)

JanaPET
27.01.2013 5 z 5

Tato kniha se mi dostala do ruky omylem.
Nelituji že jsem ji přečetla, mile mě překvapila.
Problém kterému čelí spousta dívek - volba mezi dvěma rozdílnými muži,
je moc hezky rozepsaný, osvěžený vtípky.
Velmi čtivá, řekla bych spíše pro mladší generaci.
Doporučuji k přečtení.

jaja10
23.10.2012 5 z 5

Kniha se mi opravdu líbila, jen doufám, že se od této spisovatelky na trhu objeví další knihy. :-) a budou stejně tak čtivé a prima.

redmilk
06.09.2012 5 z 5

Název a obal knihy ve mě nevzbuzovaly moc důvěru, ale přesto jsem knihu otevřela a byla jsem moc příjemně překvapena. Tahle knížka stojí opravdu za to, četla jsem jí jedním dechem. Žádná hluchá místa, kdy člověk si přeje přeskočit několik stránek apod. Děj knihy běží od začátku do konce. Je to příběh o mladých lidech (kdy hlavní postavou je sympatická Lucy), kariéře, cestování a také o velké lásce. Kniha mě pohltila natolik, že jsem si přála aby byla o něco delší. Za sebe dávám 5 hvězdiček.

Monika Pau
11.06.2012 5 z 5

Vážně moc dobrá kniha:-)

Štítky knihy

Austrálie Londýn láska pro ženy romantika

Autorovy knížky

Paige Toon
britská, 1975
2011  82%Svatební horečka

Kniha Svatební horečka je v

Přečtených74x
Doporučených8x
Knihotéce76x
Chystám se číst27x
Chci si koupit2x