Odhalená

Odhalená https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/154453/bmid_sukuba-odhalena-FTw-154453.jpg 4 608 88

Sukuba série

< 6. díl

Georgina Kincaidová měla celou věčnost na to, aby se naučila rozumět mužům, ale oni ji stále dokážou překvapit. Tak třeba Seth Mortensen, muž, který riskoval duši, aby se mohl stát jejím přítelem. Georgina to nemá lehké ani v jiných ohledech: její ďábelský nadřízený ji nutí, aby na sebe i nadále brala různé podoby a plnila základní povinnosti sukuby. A teď ji navíc vyslal do Las Vegas, města hříchu! Proč mu tolik záleží na tom, aby Georgina odcestovala ze Seattle - a tím pádem i od Setha? Pochybnosti už mají i Georginini spojenci. A ona sama? Ví, že patří k nejlepším sukubám, ale pokud by se jí podařilo nalézt způsob, jak se stát normální ženou, určitě by toho využila. Ať to stojí cokoli. Chce se vyhnout jen jedinému riziku: že by ohrozila muže, pro kterého to všechno podstupuje........ celý text

Romány Pro ženy Fantasy
Vydáno: , Domino
Originální název:

Succubus Revealed , 2011


více info...

Přidat komentář

PhoebePollard
10.10.2021 3 z 5

(SPOILER) Jupí, trvalo to jenom šest knih a naše bůhvíkolik staletí stará sukuba se po boku svého desetkrát reinkarnovaného kluka/manžela dočkala šťastného konce. A přes všechnu naivitu toho příběhu se autorce podařilo ke konci vykouzlit alespoň pár okamžiků lehkého překvapení, aniž by tím uškodila logice příběhu, takže... jo, za mě je to v pořádku.

Karoli282
20.03.2021 5 z 5

Skvělé zakončení série. Celou dobu jsem se dobře bavila, postavy mi přišly velmi sympatické. Nejvíc jsem si oblíbila Cartera a Romana (tomu jsem přála lepší konec), ale jsem ráda, že se aspoň Georgina se Sethem dočkali šťastného konce. Knihy jsem přečetla za pár dní, za mě musím říct, že to byla příjemná oddechová četba plná všemožných nadpřirozených postav a zvratů.


ydnac
01.10.2020 3 z 5

Lehké, oddechové čtení :-) o upírech, démonech, svádění.... :-)

Calla2002
07.08.2020 5 z 5

Nádherný, samozřejmě to bylo trochu předvídatelné, ale neubíralo tomu na kráse. U Romana jsem brečela, protože je to prostě Roman, kdo ho sakra nemiloval? A ačkoliv jsem nejvíc fandila Sethovi, Romanovo láska k Georgie byla okouzlující sama o sobě. Carter byl moje druhá nejoblíbenější postava hned po naší sukubě, pak byl Seth, pak Roman a pak Bastien. Všechny postavy jsem si zamilovala.

deedulka
30.06.2020 2 z 5

Mně osobně přišla sukuba s posledními dvěma díly bohužel slabší. A nakonec jsem i ráda, že je série u konce. Vztah se Sethem byl utahaný a Seth samotný takový nemastný neslaný. Nijak se neprojevoval, byl neprůbojný a chyběla mu jiskra, kterou měl Roman, bowlingový král. Proto jsem si říkala, že by mi ani nevadilo, kdyby se dala Georgina dohromady s někým jiným, kýmkoliv. Naopak jsem si to přála. Ve finále je toale pěkné zakončení celé sukubí série.

Catyna
12.05.2020 5 z 5

Výborné oddechové čtení

havrmoni
08.09.2019 4 z 5

To nejlepší na konec. Víc není co dodat. I když jsem zpočátku nebyla nijak nadšená a trvalo dvě a půl knihy než mě to dostalo, stálo to za přečtení.

Mergirus
09.08.2019 5 z 5

Carter je nejlepší. Škoda, že už je série u konce, moc se mi líbila a hezky se četla. Autorka to měla šikovně rozpracované.

Purple7
21.07.2019 5 z 5

Asi obrečím ten poslední díl, achjo! Finále jsem čekala famózní a dočkala se. Richelle Mead dokonale skloubila na první pohled nepodstatné a snadno přehlédnutelné drobnosti z předchozích dílů do jednoho úžasného bodu, který měl smysl, logiku a wow efekt! Moc jsem si to užila a nejradši bych Richelliny knihy četla stejně jako Georgina ty Sethovy - 5 stránek denně.
Dávám 5* i přes to, že sem tam byly nudnější pasáže, trošku předvídatelné pasáže a také takové ty kýčovité úryvky. Nicméně u této knihy to velkoryse dokážu přejít! Navíc Carter forever! :-*

Do háje, proč těch dílů není víc?

Cleo De Nile
06.06.2019 5 z 5

Vynikající závěr celé série, asi nejlepší kniha ze série, která mi bude moc chybět. Ještě že Richelle píše stále další knihy.
Bylo to čtivé a originální, a to už mě poslední dobou urban fantasy knihy moc nebaví. Zápletka byla zajímavá, ale musím vyzdvihnout hlavně Richellin styl psaní, který mi maximálně vyhovuje, a překladatel odvedl také skvělou práci.
Ale nutkno podotknout, že mě zklamal Seth, který je díl od dílu nudnější. :-(

kleo9554
23.02.2019 5 z 5

Mohlo to být lepší

Damonka12
03.02.2019 5 z 5

Dokonalý konec. Kéž by bylo nějaké volné pokračování nebo tak. Naprosto jsem se do tohoto světa zamilovala.

Adriana21
21.02.2018 4 z 5

Super a ten konec vážně paráda.

Spoiler:
Jen Romana mi bylo hrozně líto, hodně jsem si ho oblíbila.

Richelle
11.12.2017 5 z 5

Další kniha od Richelle Mead a mohu říci, že dost úspěšná. Ponořila jsem se plně do děje. Jako vždy jsem měla problém se odtrhnout od čtení. Četla jsem několikrát a přesto mě kniha velice naplňuje.. obzvláště konec.

nycol
15.10.2017 5 z 5

Celou sérii jsem začala číst spíš jen proto, že jsem s balíkem jiných knih koupila i první 4 díly. Bylo to takové oddechové čtení na dovolenou, tak jsem to i brala. Pak jsem v knihovně narazila na poslední dva díly a vzhledem k tomu, že knihy se fakt daly číst, půjčila jsem si je. Tady mi vyrazilo dech rozuzlení, pekelný soud byl hodně hardcore :). U tohoto dílu tedy plný počet bodů :)

ardeas
10.10.2017 4 z 5

Veľké finále - voilá - pekný záver celej série. Niektoré knihy ma bavili menej, iné viac, ale celkovo je to parádne puzzle, kde na konci si uvedomíte ako to všetko dobre do seba zapadá, každá z jednotlivých častí do celkového príbehu. V tomto je autorka fakt dobrá a vie sa pohrať aj vedľajšími postavami. No preto, že už som od nej niečo čítala, asi pri tretej knihe som začala šípiť záver, ktorý pre mňa nebol až takým šokom, ale i tak, dobre napísané. Na VA a jej spin-off sa to žiaľ nerabe :)

Lucik100
03.10.2017 5 z 5

Celá série byla super a odhalení na konci byla šokující. Meadová je nejlepší spisovatelka ze všech.

Bear Reader
23.08.2017 2 z 5

Celou sérii jsem přečetl tak nějak ze vzdoru. Má kamarádka, která je velkou milovnicí podobné literatury mi zakázala knihu číst. Pravila, "To číst nesmíš, to není nic pro tebe." A měla pravdu. Jenže, znáte chlapy... Bohužel mám již od dětství neblahý zvyk knihy dočítat. Asi bych neměl hodnotit, neb skutečně nejsem cílová skupina autorky, ale co už. Hlavní hrdinka, která měla k dispozici celá staletí, mentálně se posunout od antické vesnické dívky někam dál, ten čas hanebně promrhala. Na konci je stejný "truhlík", jako na začátku. Daleko sympatičtější jsou postavy démonů, anděla a jiných "záporáků". Tragický konec Romanův je ukázkou jak skončí zamilovaný mutant. Rozum se přesune do zcela jiných partií těla a je hotovo. Fakt bych to asi neměl hodnotit, ale nedalo mi to. A teď děvčata, šavle hore.

EvikU.
04.04.2017 4 z 5

Skončilo to krásně. K této sérii se vrátím. Super!

ewi
26.02.2017 4 z 5

koniec bol skutocne velmi dobre vymysleny, a je v nom i nejaky moralny odkaz, je dojimavy ....hodnotenie je za tento posledny diel , ktory sa mi pacil...

celu seriu by som hodnotila ale ako priemernu 3/5 , myslim, ze keby mala menej dielov, viac by jej to prospelo, niektore diely boli prakticky zbytocne, iba "vata". Viac nez hlavne postavy, ktore sa niekedy chovali az bizardne som si oblubila postavy vedlajsie, ci uz Georginych priatelov, ci Cartera, dokonca i Jeroma...a pobavilo ma i vykreslenie pekla ako velmi byrokratickej institucie...