V objetí temnoty

V objetí temnoty https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/37843/bmid_v-objeti-temnoty-thO-37843.jpg 4 338 32

Strážci věčnosti série

< 2. díl >

Lady Shay je poslední svého druhu, napůl člověk, napůl Shalott. Její krev je drahocenější než zlato, protože dokáže vyléčit všechny neduhy. Leží na ní však kletba, kvůli které musí sloužit vždy majiteli talismanu, jež ji ovládá. Krutými cestami osudu se dostává do aukční síně, kde si ji kupuje Viper, okouzlující šéf klanu a upírů. Shay a Viper se spolu nesetkávají poprvé. Kdysi mu zachránila život a od té doby po ní Viper touží. Jako se svou otrokyní si s ní může nakládat dle libosti, ale místo jejího těla a krve mu nejvíce záleží na její dobrovolné kapitulaci a lásce. Shay navíc potřebuje ochránit, protože ji pronásleduje tajemné, velmi mocné zlo, tak silné, že dokonce ohrožuje i Viperovu existenci. Upír se však své otrokyně nemíní vzdát, naopak je odhodlán jít až do samého pekla, aby mohl na věky žít v jejím objetí.... celý text

Žánr:
Horory , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Levné knihy
Originální název:

Embrance The Darkness , 2007


více info...

Thalin
Thalin
10.08.2023 3 z 5

Je to čtivé, jednoduché a předvídatelné. A i přes to jsem v osmnácti knihy od téhle autorky hltala. Po třinácti letech tam vidím ty stejné chyby a tu předvídatelnost a klišé, ale i po letech chápu, proč mě to tehdy chytlo. Je to takové odpočinkové průměrné čtení, nesnaží se to tvářit jako něco víc a to od takové knížky člověk přesně čeká.

katkaq
katkaq
17.11.2021 2 z 5

Nepatří mezi nejlepší ze série, ale i tak jsem ji měla za den přečtenou. Autorka umí psát velmi čtivě i když dějová linka i vykreslení postav trochu pokulhává.


Starlet
Starlet
04.10.2021 3 z 5

Druhý díl, byl za mě o hodně slabší než první. Nevím, jestli to bylo očekáváním, které jsem dostala z prvního dílu, ale prostě to teď nebylo ono.

Není tu nic nepředvídatelného, Vipapir je arogantní upír, který chce a získá všecičko. Jeho kouzlo, které jsem si zamilovala v Zrození temnoty se vytratilo. Svým způsobem mi vadila ta jeho posedlost.

Děj byl průměrný a klasicky předvídatelný, ale svůj účel pohodového čtení to splnilo, prostě nic závratného.

Snad se mi touha po sexy upírech napraví v třetím díle.

Dellphi
Dellphi
01.01.2021 1 z 5

Tak mám dojem, že jsem četla úplně jinou knihu než ostatní. Podle hodnocení jsem čekala něco zajímavějšího, něco, co mě lehce vtáhne do děje a bude opravdu bavit. Ale nepovedlo se, přitom mám tento druh knížek docela ráda. Srovnávala jsem to s J.Frost (noční lovci), nebo s J.R.Ward (bratrstvo černé dýky) a v tom byl možná ten problém. Tahle kniha mě prostě nezaujala a hodně jsem se nutila abych to dočetla dokonce. Nevím, zda dát příležitost ještě jiným dílům z této série, nebo raději zkusit něco jiného.

marie2577
marie2577
03.12.2020 2 z 5

Potěšilo pěkně jednoduche

Saraken
Saraken
08.10.2020 5 z 5

Dalsia kniha velmi putavo napisana ... odporucam

Denisar92
Denisar92
26.04.2020 5 z 5

Oddechovka;)

kubakubikula
kubakubikula
25.04.2020 5 z 5

Druhý díl byl lepší než první. Stále je to taková harlequinka s upíry a démony, ale je to příjemné, lehké čtení.

cukrovka
cukrovka
02.01.2020 5 z 5

Tak tento díl se mi líbil víc než předešlý. Správně nakombinované napětí, romantika a erotika. Zajímavý hlavní hrdinové a vtipný chrlič.

Nikidree
Nikidree
03.12.2019 4 z 5

Po knížce jsem sáhla náhodou v knihovně a až teď po přečtení jsem zjistila, že je to vlastně druhý díl. Naštěstí jsou knihy jakoby samostatné příběhy jen ze stejného světa a s postavami, které se tak nějak míhají skrz díly - to mě uklidnilo.
Zbožňuji tento druh knih a tahle si mě získala. Líbí se mi jiné pojetí nadpřirozeného světa včetně ras a vlastně celého příběhu. Autorka píše hezky, postavy se chovají dle svého charakteru a celkově jde o příjemné čtení. Nevadí mi ani prolínání úhlů pohledů, jelikož je to vše takové příjemné a nenucené.
Těším se na další díly!

jitka7
jitka7
16.11.2019 4 z 5

Tak tady už mi nic nechybělo. Všechno skvělé, Levet byl úžasný. Krásný příběh, zamilovala jsem si Lady Shay a Viper - netřeba slov.

havrmoni
havrmoni
13.09.2019 5 z 5

Není třeba mnoho slov. Romantika, erotika a fantasy, co víc si přát :))

Áža707
Áža707
27.04.2019 4 z 5

Další napínavý a čtivý příběh. Jsem ráda, že se zde vyskutuje Dante i Abby. Levet byl boží a ty jeho hlášky super. Příběh mě bavil a těším se na další díl. Oproti prvnímu dílu mi to už tolik nepřipomíná Polibek Půlnoci.

Samery
Samery
09.01.2019 4 z 5

Knihu jsem přečetla jako nic. Postavy celkem zajímavé, i když mi přijde, že nejvíc autorka pracuje na hlavních postavách, ne tak na vedlejších. Nejvíce mě zaujal Levet, jeho hlášky byly na knize nejlepší.

Evka3814
Evka3814
06.01.2019 5 z 5

Prostě tato série je fakt super. V tomto díle se mi moc líbili hlášky Leveta je fakt skvělej,bylo to odlehčení příběhu

Maruš.D
Maruš.D
16.05.2018 4 z 5

Na příběh Vipera jsem se moc těšila a nezklamal! Příběh byl napínavý, akční, nenudil a odpor vůči upírům u Shay který postupně překonávala byl taky dokonalý. Už se nemohu dočkat na další díl. :-))

brendiska
brendiska
11.05.2018 3 z 5

První dil mi přišel slabý, ale anotace mě nalákala na postavy v dalším díle a nelituju toho. Druhý příběh byl mnohem poutavější, ikdyž bych ocenila větší hloubku obou postav.
Dost sme se točili okolo smutné minulosti hrdinky a jejích obav, strachů a sledovali sme jak se změní. Viper mi ale přišel jako mnohem zajímavější postava, která by si zasloužila mnohem víc pozornosti co se týče minulosti a jeho vnitřních bojů. Je škoda, že autorka nevyužila plný potenciál této postavy.
Každopádně sem díky tomuto dílu trochu poupravila názor na serii a risknu ještě 3. knihu.

Polinka92
Polinka92
13.04.2018 5 z 5

Z celé série Strážců Temnoty je právě tohle mým oblíbeným dílem.
Co si budeme nalhávat, Viper zamává s nejedním dívčím srdcem (a určitě i klínem).
Ještě se mi líbil díl o Dantovy a Abby, Cézar a Darcy... Jinak už mi to připadalo všechno na jedno brdo.

TerezaMondeková
TerezaMondeková
10.03.2018 5 z 5

Na Viperův příběh jsem se hodně těšila a kniha mě opět nezklamala. Autorka knihu zbytečně neprotahovala, ale dokázala udržet čtenáře v napětí, jak všechno dopadne. Nechybí láska, erotika, napětí, nebezpečí, překvapení, dokonalá zápletka, akce a nechyběl ani skvělý humor. U něčeho jsem se opravdu zasmála. Když se hlavní hrdinové hádali, provokovali. Taky se mi líbilo to jiskření. To tam bylo celou knihu a díky tomu mě příběh víc bavil.
Shay se mi jako hlavní hrdinka líbila. Asi proto, že si vůbec nestěžovala. Shay byla odvážná, sympatická a inteligentní. Líbilo se mi, že toho měla za sebou opravdu hodně, ale nesložila se. A nemyslela jenom na sebe. Když byl někdo v nebezpečí, neváhala a okamžitě šla pomoct.
Vipera jsem si zamilovala už v předchozím díle. Líbilo se mi, jak Shay ochraňoval. Klidně se nechal mučit jenom proto, aby Shay nedostali. Viper byl ochranitelský, starostlivý, sexy, majetnický. Myslím, že se k sobě Viper a Shay skvěle hodili.

MinaHawke
MinaHawke
30.01.2017 4 z 5

Po přečtení prvního dílu jsem se nemohla dočkat druhého. A čekání se vyplatilo, opět jsem ji měla přečtenou za chvíli. Psaní autorky se mi líbí, nechybí humor ani napětí. Dokáže udržet čtenáře napjatého až do konce (nebo takhle to alespoň je u mě). Hlavním hrdinou je zde upír Viper, se kterým jsme se setkali už v prvním díle. Je to opět sexy upír a musím říct, že mě zaujal o trochu víc než Dante.

Štítky knihy

upíři erotika démoni

Autorovy další knížky

Alexandra Ivy
americká, 1976
2011  78%Zrození temnoty
2010  85%Chuť temnoty
2010  84%V objetí temnoty
2013  84%Spolu v temnotě
2010  84%Odhalená temnota

Kniha V objetí temnoty je v

Právě čtených5x
Přečtených582x
Čtenářské výzvě4x
Doporučených39x
Knihotéce282x
Chystám se číst77x
Chci si koupit9x
dalších seznamech1x