Štěstí

Štěstí https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/337142/mid_stesti-bS7-337142.jpg 4 17 5

Soubor citátů nejen od Antoine de Saint-Exupéryho. V úvodu je anonymní předmluva.

Přidat komentář

Terrez93
29.04.2022 5 z 5

Pro milovnika maleeho prince TOP, krasne citaty a moudra. :)

Hoshi
08.01.2019 2 z 5

Tuto útlou knížečku jsem dostala k vánocům a ... jsem na vážkách. Malého prince mám ráda, miluji ilustrace... avšak tato kniha mi přijde trochu zbytečná. Byl to však dárek s dobrý úmyslem, tak jí dám do knihovny a asi se k ní vracet nebudu.


triatlet
29.09.2018 1 z 5

!!!POZOR NA ZÁMĚNU!!!
https://www.databazeknih.cz/knihy/stesti-nejkrasnejsi-citaty-288770

...................................................................

Na rozdíl od výboru Exyperyho citátů Štěstí - nejkrásnější citáty (vydalo nakladatelství Pragma), které mají hezkou grafickou úpravu, působí výbor z nakladatelství Fortuna Libri jako napodobenina. Obsahuje nejen citáty od Exypéryho, ale např. i od Chestertona, Dalajlámy, Konfucia.
V úvodu je anonymní předmluva, kterou pravděpodobně korektor neviděl... ("Citáty z malého prince a dalších moudrých vás budou inspirovat.")
Kvalita ilustrací působí jako kopie z kopie...

Pedruska01
21.12.2017 3 z 5

Knížečku jsem dostala darem od skvělého člověka, kterou jsem měla přečtěnou hned - přeci jenom má to několik málo stránek. Při čtění jsem se jakoby vrátila k samotnému příběhu Malého prince, kterého jsem četla před lety jako povinnou četbu a u kterého jsem musela dávat pekelný pozor. Leč se zdá jako jednoduchý příběh pro děti, není tomu tak. Je to hlubokomyšlenková kniha. Některé citáty obecně mají hodně do sebe. Tenhle výběr tomu odpovídal. Milá záležitost. Kdyby někdo mohl říci, že má to opravdové štěstí - byl by tím nejšťastnějším šťastlivcem. :)

Mr.Fox
03.12.2017 3 z 5

Útlá knížečka, která zaujme již svou úvodní anotací. V podstatě nejde o žádný knižní zázrak, ale pro milovníka Malého prince a poučných citací za těch pár korun rozhodně stojí. Obsažené úryvky připomenou kdysi čtenou povinnou školní četbu a alespoň na chvíli donutí k zamyšlení. Ke štěstí totiž opravdu stačí velmi málo. Krátké a poučné.