Spirální stabilizace páteře

Spirální stabilizace páteře https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/132807/12-zakladnich-cviku-pro-regeneraci-patere-132807.jpg 5 5 3

Spirální stabilizace - prevence a léčba bolestí zad metodou SM-systém (orginální metoda funkční stabilizace a mobilizace páteře). Dvanáct cviků pro regeneraci páteře.

Přidat komentář

GabrielaSim
02.02.2021

Na doporučení zkušené rehabilitační sestry a jedné pacientky, jsem začala cvičit podle MUDr. Smíška. Pracuji v knihovně a tak vím, že vydal docela hodně knih, všechny jsou výpravné, drahé...ale pro laika těžké !!!
Obdivuji ty, kteří tady píší, že ze z knih dá cvičení naučit. Je to přehlídka latiny- kterou ke cvičení nepotřebujete, přehlídka fotografií čínských mrtvých lidí- abyste viděli svaly, ale to je dost morbidní. Píše se o několika základních cvicích, než se ale dopátráte, které to tedy vlastně jsou, trvá to...PŘITOM !!! Metoda opravdu funguje, cvičení je výborné, docela zábavné, posilujete, "ani nevíte jak". Ale chce to: ta lana za cca 600 Kč a pak hlavně mít chytrou TV, na které si na you tube budete pořád dokola přehrávat jednotlivé cviky. Ony vypadají jednoduše, ale - jak je to u všech rehabilitačních cviků- špatně provedený cvik je buď neúčinný, anebo škodlivý. Metodou jsem nadšená, knihami bohužel vůbec ne. A ty mimochodem poněkud zavánějí byznysem.

medvedice3
22.02.2018 5 z 5

Skvělá příručka, detailní popisy, cvičební sestavy.


martinkaLLL
28.03.2013 5 z 5

Super pomocník ke cvičení.Vše je tam vysvětleno perfektně a do detailu.

Štítky knihy

páteř

Autoři knihy

Richard Smíšek
česká, 1954

Kniha Spirální stabilizace páteře je v

Přečtených7x
Knihotéce6x
Chystám se číst3x
Chci si koupit2x