Spiknutí proti konopí aneb Císař nemá šaty

Spiknutí proti konopí aneb Císař nemá šaty https://www.databazeknih.cz/img/books/56_/56967/spiknuti-proti-konopi-aneb-cisar-nema-saty-56967.jpg 4 7 2

Nezkreslený výklad o cannabis - konopí, konopné prohibici a o tom, jak může marihuana zachránit svět.

Žánr:
Literatura naučná , Příroda, zvířata

Vydáno: ,
Originální název:

The Emperor Wears No Clothes and Grass , 1992


více info...

Přidat komentář

whack
14.01.2019 4 z 5

Túto knihu by si mal prečítať každý odporca kanabisu. Na druhej strane by si ju mali prečítať mladí vyhúlenci, pre ktorých nie je ničím iným než zdrojom opojného THC.

Táto rastlina skrýva neuveriteľné možnosti, môže zastaviť odlesňovanie, môže sa z nej vyrábať látka, papier, biomasa, oleje, nehovoriac o ďalších využitiach. Samotnou kapitolou sú liečebné aspekty. Tým nemyslím hore spomenuté primitívne dennodenné vyhulovanie (proti rekreačnému nič nemám), ale skutočné terapeutické využitie.

V knihe sa však vôbec nespomenú negatívne aspekty THC – je fakt, že nie na každého vplýva táto látka dobre. Je to kvôli nejakému chromozómu v hlave, ide to potom dosť na psychiku a môže to mať aj trvalé následky. Viem, o čom hovorím. Každopádne by táto rastlina nemala byť taká démonizovaná a mala by sa využívať priemyselne vo veľkom.

Pawlisman
02.10.2014 5 z 5

Vzácná a přitom myslím velice přínosná kniha. Pro uživatele i neuživatele. Zvláštní zpracování, která je kombinací všeho - miš maš. Avšak mnoho a mnoho různých zajímavých informací, které vás přesvědčí, že konopí je skutečně fajn - v jakékoliv podobě. A to spiknutí je pravda a ne žádná teorie.


Štítky knihy

konopí

Autorovy knížky

Jack Herer
americká, 1939 - 2010
2000  83%Spiknutí proti konopí aneb Císař nemá šaty

Kniha Spiknutí proti konopí aneb Císař nemá šaty je v

Přečtených10x
Doporučených3x
Knihotéce3x
Chystám se číst13x
Chci si koupit6x