Sny, karty, horoskopy

Sny, karty, horoskopy https://www.databazeknih.cz/img/books/81_/81815/sny-karty-horoskopy-81815.jpg 3 11 5

Planety a vliv na člověka, na jeho anatomii, na jeho charakter, význam jednotlivých čísel, naučíte se vykládat karty, nebo také věštit z ruky. Kdo se zabývá sny, má na konci knihy velký starodávný snář. Česky.

Přidat komentář

ArkAngel
11.05.2023 2 z 5

Jako iniciační titul to pro některé lidi může posloužit, ale všechno je tu podáno natolik polovičatě, že čtenář musí nahlédnout ještě do dalších titulů, aby se něco skutečně naučil. Astrologická pasáž je extrémně povrchní, význam čísel ani není pořádně vysvětlen s čím se pojí, výklad karet je neúplný, chiromantii by slušely kvalitnější a detailnější obrázky, aby to z nich čtenář pochopil a tak nám zůstane akorát snář, ke kterému se jako k jedinému opakovaně vracím, ale také by klidně mohl být obsáhlejší.

vvikingg
09.05.2023 3 z 5

ještě v knihovně po babičce,občas jukne manželka dovnitř


melicharka
05.02.2017 3 z 5

Pro mne srdeční záležitost připomínající mi dětství a milovanou babičku, které původně patřila a já do ní jako dítě s obrovským vzrušením nakukovala jakožto do knížky opředené tajemstvím a záhadou :-) snář vcelku potěší, horoskopy se mě osobně zdají průměrné a část o kartách soudit nemohu.

R.E.M.
25.02.2016

Knihovna - nejsou jen obyčejné skříně a všední regály. Občas se knihovna stane tajuplným a záhadným prostorem, ze kterého se na světlo vynoří i nečekaná díla. Jedno z nich jsou Sny.karty.horoskopy, které netuším kdo a proč kdysi dávno koupil. Dílo, které je v obydlí, kde se nevěří na vykládání karet, astrologii, věštění z ruky nebo snů.
Asi jsem zaujatá, ale podle mě jde o naprosto zbytečné dílo. Tím se nechci dotknout čtenářů, kteří věří v něco jiného. Už z tohoto důvodu nebudu hodnotit bodově. Dala bych odpad, anebo se zavřenýma očima jednu hvězdičku, a to jen proto, že autor hezky popsal "moje" znamení.

Amiran
29.07.2014 2 z 5

Co se týká astrologie, tahle část je trochu... jak to říci, ne moc dobře napsaná a z knihy mám dojem, jako by si autoři hráli na největší chytrolíny na světě. Občas do ni rychle nakouknu, ale i s nář není moc propracovaný.

Štítky knihy

sny horoskopy astrologie výklad snů věštění z karet

Autorovy další knížky

1990  67%Sny, karty, horoskopy
1971  0%Sny, karty, horoskopy

Kniha Sny, karty, horoskopy je v

Přečtených17x
Knihotéce33x