Snívaj svoj sen

Snívaj svoj sen https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/172849/snivaj-svoj-sen-172849.jpg 4 96 16

Chicago Stars série

< 4. díl >

Krásna mladá vdova Rachel sa vracia na starom aute, s prázdnou peňaženkou a päťročným synom späť do mesta, kde predtým žila. Jej minulosť je poznačená škandálmi nebohého manžela. Rachel je však odhodlaná bojovať. Zoznámi sa s Gabom ktorý po prežitej osobnej tragédii túži po samote, ale krásnej Rachel neodolá. Zaľúbená Rachel sníva o spoločnom živote, ale vie, že jej sny sú nereálne. Rozhodne sa mesto opustiť. No v poslednej chvíli všetko dopadne inak...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Dream a Little Dream , 1998


více info...

Přidat komentář

allyska
22.05.2021 4 z 5

Opět povedená knížka od této autorky. Neříkám, že s tím léčením na konci to nebylo už trošku moc, ale jelikož to byl jinak krásný příběh, tak jsem přimhouřila oči. Rachel je silná osobnost, se kterou se život nemazlil. Je neskutečné, jak dlouho lidi dokážou nenávidět a ještě slepě. Gabe je prototyp gentlemana, o kterých ráda v knížkách čtu. Bylo příjemné číst, jak si navzájem vyléčili šrámy na duši a závěr byl povedený a i vtipný. Musím zmínit i druhou romantickou linku, ta byla též pěkně zpracovaná. Kristy přestala čekat, až se jí život stane a Ethan si ji všimne, ale místo toho vzala otěže do vlastních rukou.

Lofda
14.04.2021 5 z 5

Možná pro někoho přehnaný, ale tentokrát dávám plný počet. Autorku mám ráda a je velká škoda, že už mám od ní přečteno téměř vše, co bylo v češtině vydané. Nechápu, že její knížky u nás už dál nevychází?? Toto je další z příběhů s romantickým podtextem, který umí pobavit (nejvíc, když se sejdou všichni bratři), donutit k zamyšlení, rozesmutnit.. Ale nejvíc si cením stylu, kterým píše, u jejích příběhů totiž nemám pocit, že jsem něco podobného četla již mnohokrát předtím, pořád umí překvapit :-)


FairyD.
11.05.2020 5 z 5

Jeden z najkrajších príbehov aké som mala možnosť čítať. Obaja hlavný hrdinovia si prešli cez mnohé úskalia. Hlavná hrdinka musela bojovať s predsudkami, odcudzeniami, urážkami za veci ktoré nespáchala. Spoločnosť sa jej obrátila chrbtom a žila pomaly na ulici. Títo dvaja mladý ľudia museli prejsť dlhou cestou plnou prekážok, dokonca aj zo strany rodiny, aby nakoniec mali sladký happy end.

Annkag
21.04.2018 2 z 5

Nie je moj typ kníh ktoré by som rada čítavala.ale ako sa hovorí ,,Darovanému konovi na zuby nepozeraj!,,
tuhle knižku som dostala od krsnej pod stromček pred cca 15rokmi.Prečítala som si ju a celkom sa mi to páčilo.i ked ja tieto knihy označujem titulom Porno v písmenkách-nebyt tých nudných sexuálnych opisov na cca 5stranách tak príbeh lásky ktorá prekoná tmavé mraky minulosti sa mi páčil.

cukrovka
12.11.2017 5 z 5

Opět příjemné čtení, jen toho humoru je trochu méně, ale je tam. Ani se nelze divit, že humoru není tolik po tom, čím si hlavní hrdinové prošli. Vedlejší příběh dalšího z bratrů byl jednodušší, přesto hezký.

natan22
31.10.2017 5 z 5

Další hezká kniha od této autorky.

LilianaFalcon
16.09.2017 5 z 5

Úplně jiné než příběh Cala a Jane. Tentokrát jsem se nesmála, ale bylo to nádherné. Příběh zlomeného člověka a člověka, který z posledních sil bojuje. Celkově dojemné a vyzrálejší, ale ne lepší ani horší.

bezzink
26.02.2017 3 z 5

Tentokrat jen 3 hvezdy. Prislo mi to uz az moc slunickove. Hlavne ten zaver.

Samira
10.10.2016 5 z 5

Chci dítě byla kniha půvabná a nesmírně vtipná. Její volné pokračování o dalším z bratří splnilo očekávání a mnohé předčilo. Hlavní mužský hrdina přišel o ženu a malé dítě a jeho stavy a přerod nemohly být popsány lépe. A kdo jiný ho mohl vyvést na světlo, než někdo, kdo bojuje s temnotou každý den. Postava Rachel se opravdu povedla. Stejně jako detektivní zápletka a vedlejší linka věnována dalšímu z bratří Ethanovi.
Byla to nádhera, pravda v závěru hodně akční, ale přesto bez chyby.
Jednu velikou výtku však mám - žádná další ze série už u nás nevyšla a z knih autorky mi zbývá už jen jedna. Musím doufám, že snad v budoucnu něco dalšího v češtině vyjde.
Krásné, doporučuji!

kik68
02.10.2016 5 z 5

Kniha je velmi krásná, romantická, samozřejmě trochu smutná a díky tomu i míň vtipná než předchozí díl (chci jen dítě), ale vůbec to nevadí.
Rachel je neskutečná matka, která by pro svého synka obětovala všechno. Gabe je chlap co ztratil vše - srdce i duši, ale když do jeho "života" vjede Rachel stane se něco pro něj nečekaného. Časem získá srdce i duši zpět a pak už jen musí pořádně otevřít oči aby viděl Edwarda.
Kristy a Ethan to je jiný případ. Ale i oni díky Rachel získají svoje štěstí.
Děkuji moc jluky.

EvaSupovic
11.03.2016 5 z 5

Opět dávám 5 hvězdiček a nemůžu jinak. Knížka se mi moc líbila a autorka se tak stala mou oblíbenou :-D

fidáš
18.03.2014 5 z 5

Opět výborné čtení od této autorky. Doporučuji.

jaja10
21.04.2013 5 z 5

Hezké, čtivé....kniha obsahujíci hodně dějových událostí nejen vztah hlavních hrdinů (Gabe a Rachel), ale i snaha Gabea o navázání vzahu se synem Rachel. Ale i rozvíjející se vztah Gabeova bratra Ethana a jeho sekretářky Kristy. Moc pěkné čtení, veselé, smutné, lehce napínavé, se šťastným koncem - jak jinak, že? :-)

Pokušení
15.11.2012 5 z 5

Kniha navazuje na "Chci jen dítě". Příjemné čtení, hezký děj, a na konec přece splněný sen :)

kika 13
06.11.2012 3 z 5

červená knihovna,ale na čtení bez přemýšlení to je to pravé

Nebraska
04.12.2011 5 z 5

Sbližování dvou zlomených dospělých a jednoho bojácného dítěte. Happy end je jasný, ale chvílemi to bylo smutné čtení.