Síla je ve vás

Síla je ve vás https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/26591/bmid_sila-je-ve-vas-bms-26591.jpg 4 70 10

Další kniha úspěšné autorky vznikla jako rozšíření díla. Můžete uzdravit svůj život. Je třeba, abychom si uvědomili, že síla, kterou hledáme mimo nás, je naopak v nás, a že ji můžeme kdykoliv pozitivním způsobem použít. Kniha vám ukáže vaši sílu.

Žánr:
Duchovní literatura , New Age

Vydáno: , Pragma
Originální název:

The Power Is Within You , 1991


více info...

Přidat komentář

mythos91
14.03.2024 3 z 5

Několik knih o seberozvoji jsem již přečetl, tahle kniha mne zaujala asi nejméně. Myšlenky pro sebeuvědomění a povzbuzení tu samozřejmě jsou, ale nedotýkali se mne tak, jako u jiných autorů zejména českých. Čtení neplynulo tak, jak bych si představoval pro plnohodnotný zážitek a radost ze získaných informací. Byly i pasáže, se kterými jsem se neztotožňoval a moc mě tedy neobohatily.

lenochod037
20.06.2022 5 z 5

Jedna z nejlepších knih, co jsem kdy četla. Osvětlila mi toho neuvěřitelně moc, odpověděla na stovky otázek a ještě k tomu všemu mi pomohla, abych se přestala nenávidět.
Trpím hraniční poruchou a tato kniha je opravdu můj velkej pomocník.
Děkuju Louise. Miluji tě.


RendyaDav
07.01.2020 5 z 5

Tuto knihu jsem dostala od tety,když mi bylo 28 let,měla jsem pětiletého synka a dozvěděla se ,že mám čtvrté stadium lymfosarkomu....Teta za mnou přijela o vánocích,kdy jsem měla za sebou silné dávky chemoterapií a byla jsem po transplantaci kmenových buněk...A po vánocích jsem jela sanitkou do Brna na Pet vyštření,kde se ukázalo ,že ta mrcha stále ve mně je....A mezitím jsem se dala do čtení této úžasné knihy,která mi hodně dala,že jsem začala plno věcí chápat jinak....V létě mě začali ještě ozařovatcelý měsíc v kuse...Na podzim šel syn do první třídy,a já nějak neměla čas myslet a řešit ,že jsem nemocná....Moje maminka se o nás musela starat,takový byl příkaz s Hematoonkologie….A bylo další Pet vyšetření....Něco mi v tý pánvi ještě zůstalo a přestalo to být ,ale aktivní,uspalo se to a trvá to už přes 15 let....A začali přibývat od této autorky další knížky a jsem za ně vděčná...( Po čase jsem se dozvěděla ,že mi dávali maximálně dva roky života,ale já jsem si moc přála abych viděla svého syna jednou dospělýho a povedlo se ….Tak jsem pro doktory velkou motivací ,že to co dělají má smysl....)

Lucif
23.02.2019 3 z 5

Já raději četla knihy od Doreen Virtue (některé) a Kyle Gray je boží, ale každý má jiný vkus a kdo má rád tuto autorku tak určitě neprohloupí, je to obdivuhodna žena (nadace atd)

popelka595
01.09.2016 5 z 5

Tuhle knížku jsem již několikrát darovala, protože je jednoduše úžasná.
"Láska je něco, pro co se můžeme rozhodnout, tak jako se rozhodujeme pro hněv, nenávist nebo smutek. Můžeme se rozhodnout pro lásku. Je to ta nejmocnější uzdravující síla, jaká vůbec existuje."

If_Heureux
15.09.2014 5 z 5

Kniha mi moc pomohla zlepšit svůj život. :)

KetrinZel
21.04.2014

Úžasná kniha na podporu sebevědomí.

Ravabi
20.02.2014 3 z 5

Kniha je srozumitelná a z autorky je cítit, že si stojí za tím co říká. Já osobně si ale myslím, že všeho s mírou. Síla myšlení je určitě mocná, ale jsou věci, které člověk má spíš přijmout, než jen opakovat mantry pro změnu situace.

Kyros63
26.11.2013 5 z 5

Skvělá kniha od výtečné autorky. Knih s touto tematikou jsem již přečetl spoustu, ale tuhle řadím mezi ty nejlepší. Kniha je lehce pochopitelná, jednoduše vystihuje danou tematiku. Mě osobně posunula zase o kousek dál....

tygrilady
28.10.2012 5 z 5

Jedna z těch lepších autorek z oblasti esoteriky....doporučuji pro začátečníky,rozhodně více než moc podvědomí (která je napsaná více složitě)...knihy od této autorky jsou srozumitelně napsané....kniha o pozitivním myšlení