Schody do nebe

Schody do nebe https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/267539/bmid_schody-do-nebe-mx2-267539.jpg 4 257 42

Lorna Byrneová, autorka mezinárodního bestselleru Andělé v mých vlasech, od útlého věku vídá anděly a hovoří s nimi. V knize Schody do nebe seznamuje čtenáře s činností andělů ve světě, vysvětluje vztah lidské duše k lidskému tělu a objasňuje, jakou roli mohou v lidských záležitostech sehrát zemřelí, kteří jsou nyní v nebi. Závažná je kapitola věnovaná záměrům, které má Bůh a andělé s lidstvem do budoucnosti.... celý text

Literatura světová Esoterika, astrologie, okultismus Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

Stairways to Heaven , 2010


více info...

Přidat komentář

Mrňous1
15.10.2023 5 z 5

Když jsem začala číst první knihu autorky Andělé v mých vlasech, moje první dojmy byly mírně řečeno dost rozpačité, říkala jsem si tohle že má být bestseller...ale četla jsem dál a dál a nakonec si knihu užila a Schody do nebe jsou třetí knihou autorky, kterou jsem přečetla. Nebudu tvrdit, že i mě občas nenapadlo, jestli už to není příliš, zda to jako vůbec může být pravda a tak dále, ale na druhou stranu kdo jsem já, abych mohla soudit...Každý jednou zjistíme, jak to s Anděly, Bohem, nebem i peklem vlastně je, ale knihy Lorny Byrneové dávají lidem naději, jsou o lásce, životě i důležitých lidských hodnotách o kterých všichni víme, ale v běžném životě na ně jaksi zapomínáme. A to je důležité poselství těchto knih. Takže já určitě doporučuji.

Marekh
14.05.2022 5 z 5

Před časem jsem přečetl knihu ANDĚLÉ V MÝCH VLASECH, která se mi líbila. Kniha SCHODY DO NEBE je druhou autorčinou knihou a kniha se mi také líbila, i když bych některé části proškrtal, poněvadž mi připadaly zdlouhavé. Oceňuji však, že autorka dokáže dát čtenářům naději a dokáže lidem naslouchat a snaží se jim pomoci v těžkých životních situacích a tím si mě získala. Autorčin život nebyl jednoduchý, od mládí měla dar od Boha vidět anděly a duchy zemřelých osob.

Kniha SCHODY DO NEBE jsou volným pokračováním knihy Andělé v mých vlasech. Sledujeme další etapu autorčina života. Dozvíme se další informace o různých typech andělů. Líbil se mi také příběh SETKÁNÍ SE DVĚMA DUCHY, který je začleněn do více kapitol. Zajímavé byly také další kapitoly například o ZÁŘIVÝCH DĚTECH, REIKARNACI, ĎÁBLOVÝCH POMOCNÍCÍCH aj.

Autorka zdůrazňuje, že každý člověk má svého anděla strážného ať je jakéhokoliv náboženství, anebo je nevěřící. Pokud máme nějaký problém, můžeme se vždy na našeho anděla strážného obrátit o pomoc. Připomíná, že se člověk nemá bát smrti, protože fyzické tělo se rozpadne, ale jeho duše půjde do nebe. Autorka připouští možnost Pekla a tvrdí, že existuje Ďábel (Satan) a je důležité se vyvarovat nečistým silám, které člověka můžou ovládnout, pokud jim podlehne! Zajímavé byly také části o sebevraždě. Zde jsem zaznamenal odlišnosti z jiných knih, které jsem v minulosti četl, což bylo zajímavé.

V závěru knihy se nachází MODLITBA K ANDĚLŮM LÉČITELŮM. V knize nalezneme také pěknou modlitbu k andělu strážnému, kterou se v Irsku i jinde učí mnoho dětí.

Pokud bych měl porovnat knihu ANDĚLÉ V MÝCH VLASECH a knihu SCHODY DO NEBE, o něco více se mi líbila kniha Andělé v mých vlasech, ale kniha Schody do nebe byla rozhodně také zajímavá a dozvěděl jsem se hodně nových informací, které se v autorčině prvotině nevyskytovaly. Mimo jiné nám autorka také popíše, jak probíhala příprava na knize Andělé v mých vlasech a co to všechno obnášelo.

Kniha určitě nutí čtenáře k zamyšlení.


Jurajovamaka
22.07.2021 5 z 5

Opäť ďalšia z úžasných kníh spod pera duchovnom obohatenej a anjelmi sprevádzajúcej autorky Lorny Byrne....
M I L U J E M jej príbehy o anjeloch...pre MŇA nie sú rozprávkou na dobrú noc ako pre mnohých ľudí...Pre MŇA sú tu a teraz od začiatku vzniku života až po smrť...tak im dôverujme, prosme o pomoc, spoliehajme sa na ich ochranu a ďakujeme, že sú TU S NAMI v každej chvíli nášho života, hoci si to často krát neuvedomujeme
Ďalšie moje recenzie na knihy istagram: majusikboxxy ♡

Jirinamac
11.11.2020 1 z 5

Tak nevím, jestli je paní nemocná a nebo je to taková manipulátorka lidí, které toto čtení ovlivní. Z těchto lidí jsem spíš smutná, že je to ovlivní.

Gabi212
24.07.2020 3 z 5

První díl Andělé v mých vlasech se mi líbil. Ale tento už mě spíše utvrzuje o tom, že to buď paní Byrnová nemá v hlavě v pořádku nebo že jde o skvělou kampaň - blamáž. Ach jo, to mě zamrzelo. V knize je ovšem tolik absurdit a nepravd, že mě to dokonale probralo.

Ivanule
01.05.2020 4 z 5

Další knížka od skvělé autorky,která vám ukáže i jiný význam pohledu na život.

RendyaDav
14.01.2020 5 z 5

Další knížka , která mi hodně dala. Příběhem a čtením jsem se zase hodně vzdálila do jiné dimenze...

1Pomněnka
20.05.2019 odpad!

V knize je bohužel plno absolutních nesmyslů: Například tvrzení, že satan se reinkarnoval a žije teď na zemi jako malé dítě. To Lorna v knize píše. Satan je padlý anděl, to Lorna ví také. Ale je rozdíl mezi duší člověka a mezi andělem. Andělé se nerodí na Zemi jako lidé. Dovedete si představti, kdyby Lorna satana žijícího na zemi v malém dítěti identifikovala? Co by pak asi mohlo másledovat? Můj názor je, že Lorna si své vize nevymýšlí, ale je s vysokou pravděpodobností klamaná démony, vydávající se za anděly. Může zde působit i psychická nemoc anebo kombinace obojího. Uvěřit všemu, co píše, může nadělat v duši škody a může to být i nebezpečné.

Hanaol
10.05.2019 5 z 5

Kniha mi spoustu věcí vysvětlila a "schody" mě opravdu na chvíli zavedly do nebe. Kniha mě velmi silně ovlivnila na celý život.

syskas
03.04.2019 2 z 5

Musela som sa veľmi premáhať, aby som knihu dočítala. A veľmi veľa som toho preskakovala. Stále to isté dokola. Akoby sa autorka nevedela rozhodúť, či chce rozprávať príbeh o živote svojej rodiny alebo o anjeloch. A tak plietla jedno cez druhé.

MaggieR
27.11.2018 5 z 5

Túto knihu som čítala ako prvú od Lorny. Hneď potom som prečítala aj všetky ostatné. Pre mňa to bolo veľmi ťažké čítanie. Nie zložité, ale ťažké na pocity. Bolo mi do plaču, veľmi dojemné. Som človek čo dáva každému ,,nemožnému" šancu že je to možné. A preto tieto knihy výrazne ovplyvnili moju vieru v Boha. Dajú vám ale obrovskú nádej a oporu do života. A doporučujem ľuďom čo niekoho stratili. Hlavne túto časť.

popelka595
25.07.2018 5 z 5

Stejně jako "Andělé v mých vlasech" mě i "Schody do nebe" hodně silně zasáhly. Nevím, jak to Lorna dělá, ale její knížky jsou jedny z nejlepších, co jsem kdy četla.

Maryjane3315
07.03.2018 2 z 5

Kniha se mi moc nelíbila. Víc mně zaujala kniha Andělé v mých vlasech. Tady mi přišlo vše zdlouhavé a nezajímavé. Mám od Lorny ještě další dvě knihy, tak snad budou lepší. Lornu mám ráda a vidět a slyšet jí loni v Praze, byl úžasný zážitek.

dendishek
08.12.2017 4 z 5

Pokračování knihy Andělé v mých vlasech a Andělské poselství naděje. Kniha se mi líbila, dokonce více, než ta předchozí. Autorka vypráví duševní záležitosti, nicméně, to už napovídá obsah knihy.

monikaKU
28.11.2017 3 z 5

Co si asi mysli jej okolie, jej rodina? Ako zvladli to zistenie, ze je "ina"? Ako sa da zmierit s tym, ze je blizky clovek, o ktorom si asi mysleli, ze ho poznaju, uplne iny? A este k tomu v tak velkej veci. Neviem. Muselo to byt pre nich tazke.

AndreaP.
12.09.2017 5 z 5

Příjemné pokračování prvního dílu, kdy je ještě více ukázat svět andělů kolem nás.

Danago
13.08.2017 5 z 5

Přečetla jsem Andělé v mých vlasech a byla jsem naprosto nadšená. Toto pokračování je opravdu trošku slabší, některé věci se zde jakoby opakují. Už je knížka hůře uvěřitelná. Možná je to už umělé pokračování, já opravdu nevím , co si mám myslet. Přestože autorka má všechnu pomoc andělů neměla nijak jednoduchý život, spíš hodně těžký. Je to opravdu knížka ne velké zamyšlení a je na každém jak se s tím vypořádá. Zda uvěří nebo ne. Já rozhodně nelituji, že jsem si knížku pořídila.

medlovice
09.08.2017 3 z 5

Mě teda tyto knihy nepřipadaly optimistické.

Nokondisi
12.06.2017 2 z 5

Takové povídání..

snílkařka
09.02.2017 4 z 5

Krásné a dojemné zkrátka tu nejsme sami na těžké i veselé chvíle v našem životě!!!