Všechno mi řekni

Všechno mi řekni https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/210765/bmid_savannah-vsechno-mi-rekni-oFx-210765.jpg 4 221 57

Savannah série

< 3. díl

Zabila vlastní dítě, nebo je další obětí téhož vraha? Ve městě Savannah má být propuštěna z vězení všemi nenáviděná Blondell O´Henryová. Před dvaceti lety byla odsouzena za vraždu své nejstarší dcery a těžké ublížení na zdraví svých dalších dvou dětí. Obžaloba tenkrát uspěla s tvrzením, že Blondell spáchala hrůzný čin proto, aby mohla být se svým milencem. Ovšem nyní její syn změnil výpověď a obrátil celý případ vzhůru nohama... Novinářka Nikki Gilletteová je odhodlána zjistit pravdu. Vedou ji k tomu důvody profesní, ale též osobní: zavražděná dívka byla totiž její kamarádka. Onoho krvavého večera jí telefonovala, chtěla se sejít a svěřit jí jakési tajemství, ale Nikki nepřišla. Zahlcena výčitkami svědomí se nyní pouští do pátrání s takovou vervou, že nevnímá, jakému nebezpečí se vystavuje. Z hlubin dvacet let starého případu se vynořují stále nové okolnosti, které tehdejší vyšetřovatel přehlédl. A pak se rozpoutá série dalších vražd. Znamená to snad, že je dívenčin vrah stále na svobodě, anebo jde o nové, ještě temnější zlo? Nikki nakonec odhalí, co se před dvaceti lety skutečně stalo, avšak odpovědi nalezne možná příliš pozdě na to, aby si zachránila život...... celý text

Žánr:
Literatura světová , Detektivky, krimi , Romány

Vydáno: , Domino
Originální název:

Tell Me , 2013


více info...

Přidat komentář

zuzana4316
24.11.2023 2 z 5

Já to nedočetla. Bože, to se pak tak vleklo, že už to nešlo....

Evkae36
18.03.2023 2 z 5

Přišlo mi, že to bylo 300 stran o ničem. Pořád se opakovalo dokola to samé a v podstatě v průběhu příběhu nevylezly na světlo žádné novinky. Všechno bylo až na závěr. Přišlo mi to prostě zdlouhavé a zbytečně komplikované.


Zlatinka.Emilly
14.12.2022 2 z 5

Lisa mě zklamala. Ta kniha se nedala číst. Místy jsem četla mezi řádky, jen aby byl už konec. Obálka se mi líbí, i když po přečtení už mi zas tak sympatická není, když si uvědomím, co se tam odehrávalo. To kdyby věděl prapradědeček, když tuto krásnou chaloupku stavěl...

cukrovka
12.12.2021 4 z 5

I když se zde řešil dvacet let starý zločin, za který byl i někdo odsouzen, byl příběh zajímavý a čtivý. Ve jménech jsem se trochu ztrácela, ale na čtivosti to moc neubralo.

Georgine
27.06.2021 3 z 5

Ráda čtu knihy L. J., proto jsem se těšila i na tuto, ovšem zklamání. Zatím nejslabší kniha této autorky.

Címa
12.04.2021 3 z 5

První kniha, kterou jsem od autorky četla. Nevedela jsem, ze je to v rámci řady. Oba hlavní představitele mi byli sympatičtí, bavil mě jejich pribeh. Občas jsem se ztrácela ve všech těch postavách, kdy se přeskakovalo z jedné na druhou. Nakonec po docela rozvetvenem příběhu rozuzleni na par posledních stranách, bylo to nějaký rychlý ke konci... ale četlo se to dobre, rada si přečtu i další od autorky.

Markethe
24.03.2021 2 z 5

Mě se knížka libila a četla se mi docela dobře. V postavach sem se teda vubec neztracela. Ač byl příběh průměrný. Po hrobařovi takova oddechovka. Dvě hvězdičky za knihu a třetí za trio Reed Morissetiva a Gilletova..nějak mi prostě tahle trojice přilnula.

Kami33
05.02.2021 3 z 5

Jsem dost na rozpacích. Některé knihy Lisy Jackson mi přijdou super, ale tato mezi ně rozhodně nepatří. V lidech jsem se ztrácela, moc mě to nebavilo. Pohnutky hrdinů mi poněkud unikali. Nakonec jsem byla ráda, že už je konec.

Kanimůra2
24.01.2021 3 z 5

já bych dala za tři. Kniha mě neoslovila, ale taky neotrávila, takže jsem dočetla. Ale už jsem od autorky četla knihy mnohem lepší.

Pavlína2019
05.10.2020 1 z 5

Vždycky si půjčím další knihu od L. Jackson... Pěkné obálky, zvláštní názvy. Ale velké množství zbytečných slov i postav, i když dobrá a zajímavá témata... Takže jsem přečetla začátek a konec, co se dá dělat... Bohužel, když člověk četl spoustu skvělých knih, má srovnání... Ovšem některé její knihy mě v minulosti velmi bavily...

RomanDušek
25.09.2020 3 z 5

(SPOILER) Tato kniha mne nudila!
Jediné napětí se odehraje hned na začátku, a to ještě jenom na pár stránkách a pak je zbytek pouze vyšetřování a dohadování okolo 20 let staré vraždy - spáchala Blondell vraždu svých dětí, nebo to byl někdo jiný?
Do toho ještě spousta postav a zase zmatky kolem toho, kdo s kým chodil, s kým měl nebo neměl poměr a nebo dítě.
Překombinované.
Kniha mohla mít méně stránek, jelikož mi přijde příběh zbytečně zdlouhavý na to, že se řeší pouze jedna vražda.
Takže zklamání!

Katulinka69
12.09.2020 3 z 5

Slupnuto

senuf
19.06.2020 3 z 5

Na všechny postavy a vztahy mezi nimi aby si člověk nakreslil graf. Příběh má dobrý potenciál, ale tak nějak nevyužitý. Váhal jsem mezi 2 a 3, dávám 3 za posledních 50 stránek, kde kniha konečně dostává spád.

anája
03.02.2020 3 z 5

Na mě měla kniha pomalý rozjezd a jak píšou ostatní moc jmen a příbuzných.

šipek
30.09.2019 4 z 5

Tak za mě slabší 4 hvězdičky. Kniha se mi zdála celkem zdlouhavá. V knize je značné množství jmen , ale na druhou stranu vždy je celkem dobře ojasněno o koho se jedná. Závěr knihy měl spád a pro mě nečekané rozuzlení.

petraj30
27.09.2019 4 z 5

Opravdu velmi zajímavý námět, velmi napínavé, ale myslím, že nedosahuje kvalit Hrobaře. Souhlasím s ostatními, že jmen bylo opravdu hodně, příště si budu dělat poznámky, nebo rovnou sestavím celý rodokmen:-) pro lepší orientaci:-)
Trochu mě zklamala Nikki, po minulém díle jsem čekala trošku změnu v chování, Reeda zase obdivuji za jeho toleranci.
Konec knihy mi přišel tak trochu uspěchaný, klidně by to pár stránek ještě sneslo, ale na druhou stranu, tam zase bylo mnoho zbytečného. Vrah mě opravdu překvapil (jako obvykle:-)) Jak jsem se ztrácela ve jménech, tak jsem se opravdu bála, že ani nebudu vědět, kdo to je:-), ale i přesto to bylo hodně povedené.
Velmi se těším na další knihy od této spisovatelky

Lenkafrankova
28.07.2019 4 z 5

Poslední díl série byl také celkem povedeny.

LenkaGonn
14.05.2019 4 z 5

Pro mě to byla první kniha od této autorky. Mě se moc líbila. 5 Hvězdiček dávám knihám, které mě strhnou a zanechají ve mě nějaký dojem. Tato kniha byla čtivá. Rozhřešení nečekané až do posledního momentu jsem nevěděla kdo je vrah. Určitě si přečtu další knihy od autorky, protože mě to opravdu bavilo.

Lenka26
22.03.2019 3 z 5

Tuto autorku mám k velké spokojenosti hodně načtenou. Každá její další kniha nezklame. Přesto bych u této mohla říci, že byla vcelku zdlouhavá, avšak zvratový konec vše vynahradí.

moudivlacek
10.12.2018 4 z 5

I poslední díl této série se mi moc líbil. Nikki zůstala svá, i když se stala snoubenkou Reeda, stále se žene vpřed za odhalením tajemství, aniž by si dostatečně kryla záda, a opětovně má problém s chorým mozkem, a ne jedním. Ještě že má Reeda, aby ji ze všeho dostal.
Na povrch se dostávají rodinná tajemství, která je opravdu někdy lepší nechat hluboko pod povrchem.
Super