Sabat

Sabat https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/154285/sabat-154285.jpg 4 49 10

Čarodějka série

< 2. díl

Čarodějnice to neměly jednoduché nikdy. V temných dobách se musely hodně rozhlížet, aby nenarazily na nějakého inkvizitora, ale klientela byla nenáročná. Na začátku třetího tisíciletí jim sice nehrozí hranice, zato dnešní zákazníci chtějí nemožné ihned, zázraky do tří dnů, a berňák trvá na placení daní v termínu. Nejlepším lékem na všechny starosti čarodějnic byl odjakživa sabat, akce zábavná, dobrovolná, se spoustou skvělého jídla a pití, zpěvem, tancem a sexem s magickými bytostmi hořícími touhou splnit jim každé přání. Ale ani sabat není pro čarodějku Johanu bez nebezpečí, zvlášť když se její sestřenice přidá ke smečce vlkodlaků, černí mágové osnují spiknutí proti paní sabatu a ji samotnou se snaží brutálně zabít magicky vyvolaná odporná potvora jménem tupilak. -- zdroj: www.legie.info --... celý text

Žánr:
Romány , Dívčí romány , Pohádky

Vydáno: , Deus
více info...

Přidat komentář

moonula
05.08.2023 5 z 5

Tak sabat byl bezvadnej. Škoda,že není ještě další pokračování. Určitě bych ji měla ráda ve své knihovně a s chutí se začetla. Potřebuji vědět co se stalo s královnou a neteří,její maminkou a babičkou.Co ti mágové a jejich zlost na staré čarodějky.Jestlipak si s nimi královna poradila a jakým způsobem. Určitě by to bylo na další pěknou a zajímavou knihu.

DK197
01.01.2023 4 z 5

KNIHA: Sabat je příjemné překvapení. Styl psaní sice zůstává víceméně stejný, takže je to taková pohádka pro dospělé s nejasnými obrysy fungování daného světa, ale kromě prvního příběhu mě příhody zaujaly a bavily. Navíc se zde nevyskytují tak přestřelené zápletky jako v prvním díle - například mafie. Vše je milé, uvěřitelné, ačkoli občas trochu naivně vyřešené. Tohle by šlo. 70 %


Dandulka
24.06.2022 5 z 5

Hezký příběh ze současnosti s kapkou tajemna. To je přesně to, co mám moc ráda. Velmi citlivě napsané. Je to už druhá kniha této autorky, kterou jsem četla a musím říct, že se mi obě moc líbily. Mám v plánu mrknout se ještě i na další.

EvikU.
16.03.2017 5 z 5

První díl byl lepší, ale i tahle kniha se mi moc líbila. Hlavní hrdinka čarodějnice Johana mi byla moc sympatická. Bylo by dobré kdyby to bylo u ve skutečnosti, kdyby dokázal někdo vždy najít zlo a vraha a zlo tak nezůstalo nepotrestané...

Phewell
30.10.2016 5 z 5

Skvělá knížka, fantazie mi jela na plné obrátky :) Představovala jsem si, jak trávím prázdniny na ,,kouzelné" chalupě spolu s Kocourem a Rodem. A opravdu moc mě překvapily některé duchařské detaily.

sixi
18.05.2016 4 z 5

nevie niekto o nejakých pokračovaniach?? Nakladatelstvo DEUS je od 2014 bez aktualizácie.

lenka-biank8772
07.01.2016 4 z 5

Knížka se dala velice příjemně číst.

1259
15.02.2015 3 z 5

Opravdu dobrý děj a záhady. Škoda, že něco takového neexistuje doopravdy.

Temný snílek
29.09.2013 4 z 5

Sabat je fantasy svět zasazený do moderní doby, kde existují kouzla i čarodějnice. Hodí se pro každého, ale hlavně pro ženy. Sice se tu neobjeví žádná láska či milenecké vztahy (kromě sexu živočišného sexu s minotaurem či faunem, ale kniha je napsaná z pohledu ženy a jejich pocitů. Jinak jde o příjemné oddychové počtení, které si užijete.
Děj je svižný a rychle odsýpá, takže na nudu ani nepomyslíte. Objeví se zde podivný humor, který příběh dělá atraktivnějším i zábavnějším. Najde se tu akce i magické souboje, jen neočekávejte zběsilé „přestřelky“ kouzly. Vše je promyšleno, a proto děj plyne a nezdržuje se hloupostmi.

Mikisan
06.07.2013 3 z 5

Český Harry Dresden...plynulé, jednoduché, předvídatelné, ale milé...