S tebou už nikdy

S tebou už nikdy https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/163870/bmid_s-tebou-uz-nikdy-Y5c-163870.jpg 4 410 106

Představte si, že byste našla toho pravého... a pak zjistila, že se ho nemůžete zbavit? Když Lucy v osmnácti potká Nata, je to láska na první pohled. Lucy má jasno: on je ten pravý. V opojení první lásky se ti dva při západu slunce políbí pod benátským Mostem vzdechů a - jak praví legenda - jsou navždy nerozlučně spjati. Avšak o deset let později už jeden o druhém skoro neví. Tedy až do té doby, než je osud znovu svede dohromady. Znovu. A znovu. A zase. Už se to nezdá být tak báječné jako tenkrát v Benátkách, ale pokud Nate není ten pravý, proč je tak zatraceně těžké se s ním rozejít? Romantický příběh plný humoru o tom, jak to vypadá, když se dívčí sen o nalezení toho pravého splní do puntíku.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Kristián Entertainment
Originální název:

You´re the One that I Don´t Want , 2010


více info...

Přidat komentář

pegasek
26.04.2023 5 z 5

Mě se kniha velmi líbila,bylo to takové napínavé -to jestli se nakonec náplní Italská pověst.Je to o osudových setkání a o lásce

Emma27
16.04.2022 odpad!

Tahle knížka mě moc nebavila


sestricka1
26.01.2022 1 z 5

Velmi slabé. Ani jsem nedočetla.

Zlatinka.Emilly
09.12.2021 3 z 5

Asi brzy vyškrtnu oblíbenou spisovatelku. Tohle je už její třetí kniha, u které musím konstatovat, že to byla pěkná blbost, i když místy jsem si říkala, jo..tohle je Alexandřin styl psaní, ale dlouho mi to nevydrželo. Možná jen dobré na odreagování, rozhodně si z příběhu nikdo nic neodnese. Dobře, budu mluvit sama za sebe-nic jsem si z příběhu neodnesla a podruhé číst nebudu.

allfonsa
08.09.2021 3 z 5

Stručně řečeno: začátek nic moc, prostředek a konec ušel....víc k tomu asi nejde ani říct, je to kniha, která mi neutkví v paměti moc dlouho

medlovice
06.09.2021 5 z 5

Moje společnice k ranní vlažné kávě. To už ale mám za sebou nakrmené kočky, i ty nemocné , králíky , slepice, zalitý skleník , vyženu manžela z postele , učešu ho a letím uklízet kanceláře . Mezitím mi ta káva vychladne a já si ukradnu chvilku ke čtení. Nejdřív mě Lucy byla nesympatická, ale rychle jsem změnila názor. Sympaticky nešikovná, zbrklá , nepořádná a nespolehlivá holka není o moc jiná než já. Lucy má dobré zázemí a představu o tom, co se životem. má zálibu v umění , dobrou práci , rodinu, tak at si užívá, je mladá a je v New Yorku !! Jen jedna věc, milé čtenářky , nešikovnost je NAKAŽLIVA. !!!! Vylila jsem kafe , to moje studené na polovinu knihy, ještě , že je moje, rozbila rychlovarnou konvici, přišla pozdě na schůzku a ztratila klíče !!!!! Nezná někdo kouzlo jak se toho prokletí zbavit ?
Stehenní kost mám.

Ana72154
06.09.2021 5 z 5

Kniha se mi líbila- styl psaní, příběh, snadné začtení během pár stránek. Co mi jediný lezlo krkem, bylo chování Nathaniela (měla jsem chuť ho proplesknout za jeho sobeckost), bez toho by ale nebyla tak dobrá kniha. :-)

Teruberu
16.02.2021 1 z 5

No divný styl. Hlavní hrdinka mi přijde s prominutím úplně blbá. Připomíná mi to Bridget. Chtěla jsem trochu romantiky pro změnu, tak jsem ji dostala.

Dashmo
13.09.2020 3 z 5

Veľmi ma vytáčal štýl písania. Samé nasilu vtipné prirovnania, samé ,chápete?,. Akoby som čítala sloh zo strednej školy na tému karikatúra. Príbeh bol celkom fajn, také romantické somariny bez väčšej hĺbky sem-tam môžem

Kerberos
28.08.2020 2 z 5

To jsem šáhla vedle.Slátanina celkem o ničem a ještě tolik stránek.

Phoe-be
03.08.2020 1 z 5

Snažila jsem se na této knize najít nějaké pozitivum, ale nelze. Kde nic není... Postavy jedna vedle druhé vysloveně nesympatické, děj naprosto nepravděpodobný v každém svém bodě, humorné prvky primitivní a “zápletka” předvídatelná, nudná... Dočetla jsem jen kvůli svému přesvědčení, že je čtenáři ku prospěchu přečíst jednou za čas i něco vysloveně špatného, a proto, že jsem knihu kdysi dostala jako dárek. Trpěla jsem ale opravdu na každé její stránce. Nemám nic proti komerční literatuře, kdy se autor/ka trefí do vkusu doby a vydává jeden hit za druhým, i když s poněkud opakujícím se tématem a bez větší hloubky, kde ale Alexandra Potter přišla ke svému renomé, to je mi záhadou, údajně jde o dobře se prodávající spisovatelku. Málokdy škatulkuji po přečtení jediné knihy, ale v tomto případě po ničem dalším z pera A. P. určitě nesáhnu. Jednu hvězdičku dávám za čas věnovaný vzniku knihy, jinak ale rozhodně nedoporučuji, přestože jsem názoru, že číst byť i slaboduchou literaturu je lepší, než nečíst vůbec nic. Tady si opravdu neumím představit čtenáře, kterému by přečtení tohoto nesmyslného kýče jakkoli prospělo.

DominaCZ
10.07.2020 odpad!

SPOILERy:
*mele o nich v baru a všechny to zajímá?? "...celý bar zcepeněl, všichni naslouchali, barman vykřikl..." TAK URČITĚ.
*On, bohatýr, jezdí metrem jo??
*Pohřbívá kosti u jeho baráku, páč dělá rozchodový rituál a na ústředně jí polda vykládá, jak to má s rozchodem se svou partnerkou, načež mu skočí ona kolem krku? No tak to by měla flastr jako kráva za napadení příslušníka.
*On bude bydlet v jakýmsi trapným rybářským motýlku? A stejným pokoji, jede stejným letadlem, kam se hne tam je Nate nebo Adam na výstavě....prostě TRAPNÝ !!!!!!!!!!!!
*Bez trapásku by to nebyla moderní sexy cute hrdinka, takže mu prostřihla koberec a zalakovala ho lakem na vlasy - druhá Bridget Jones, so cute fakt twl.
*Neumí v 29 nic v kuchyni, takže doteď žrala jako co-živili ji ti, co u nich bydlela??
*Zakopávačky, rozbíječky, rozdrbanej odšťavňovač....jakože roztomilá nemotora? odporná kráva tak leda !!!!

Sorry, ale pohodový čteníčko to není. Ona je na ranu, tím jak je neschopná a dementní, neschopná čehokoliv a její kámošky taky. Já vím, že tato "autorka" píše tak jak píše a že je to trapný, Britky to holt asi rády, ale že by to byl světový the best?....to by bylo hodně zoufalý potom.

tygřímáma
12.06.2020 5 z 5

(SPOILER) V 18 letech potkala Lucy pana Dokonalého. Jejich cesty se však rozejdou a náhodou se potkají až po 10 letech. Ale Naty už není pan Dokonalý. A pro Lucy je velmi těžké se s Natym rozejít.

laura
01.04.2020 5 z 5

Za mě nejlepší ze všech, které jsem od Alexandry Potter četla... Smála jsem se tak, že jsem skoro nemohla přestat. Krásné, vtipné, romantické, přesně tak akorát, aby vám v srdci zůstala hřejivá vzpomínka na těch pár večerů, které jste s touto knihou strávili...

Aby vám na rtech zůstal zasněný úsměv a v uších dozníval smích. Aby jste ještě dlouho vzpomínali, jak vám bylo krásně, když jste tenhle příběh mohli prožívat spolu s hrdiny. Zkrátka, tahle kniha se mi moc líbila.

Ann98
05.03.2020 5 z 5

Klasická Potterovka. Klasická slaďárna okořeněná vtipem, nicméně se zajímavým námětem. I přesto jsem chvílemi myslela, že knihu odložím, přišlo mi to dost překombinované, klidně bych samotný příběh o polovinu zkrátila a vůbec by to ničemu nevadilo. Nicméně nemůžu knize upřít to, že děj měl spád a byl čtivý. Nathaniel mi byl vyloženě protivný, tak nesympatického floutka (ještě ke všemu jednu z hlavních postav) jsem v knize už hodně dlouho nezažila. Jsem zvědavá na další autorčina díla.

Kacennnka
04.11.2019 2 z 5

Není to můj šálek kávy.

romanka26
16.08.2019 1 z 5

Preslazena nudna slatanina. Nedocetla jsem..

Sjuzz
01.07.2019 4 z 5

Taká sladučká oddychovka, rýchlo a ľahko prečítaná.

JancaKube
18.06.2019 1 z 5

Nedočetla jsem. Kniha mě nebavila.

greetchen
17.12.2018 3 z 5

Příjemné odpočinkové čtení. I když víte, jak se zruba bude kostra příběhu odvíjet a celkem snadno odhalíte velmi brzy i konec, nevadí to. Tady nejde o nějaké napínání a mrazení, ale o naivní sladkou lovestory plnou lásky, ale i humoru a přátelství.

Štítky knihy

Benátky

Autorovy další knížky

Alexandra Potter
britská, 1970
2011  70%Není přání jako přání
2012  63%Já a pan Darcy
2013  70%S tebou už nikdy
2016  81%Láska z Paříže
2014  80%Lásce na stopě

Kniha S tebou už nikdy je v

Právě čtených5x
Přečtených683x
Čtenářské výzvě15x
Doporučených21x
Knihotéce273x
Chystám se číst138x
Chci si koupit27x
dalších seznamech2x