S@mota na Síti

S@mota na Síti https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/12271/s-mota-na-siti-12271.jpg 4 16 4

"S@mota" - román tak moderní, jak jen to je možné: s internetem, s elektronickými letenkami, s dekódováním genomu a s SMSkami. Zároveň však také tradiční jako klasická love story. Román o lásce na internetu. O té největší, té vysněné, o takové, "u které si pobrečíme a zatají se nám dech". Až přečtete tuto knihu, budete vědět, že virtualita internetu je jen pouhá konvence a že e-mail a psaní doručené poslíčkem si ve skutečnosti nemusí být tolik vzdálené... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Helion
Originální název:

S@motność w Sieci


více info...

Přidat komentář

Vendula39
16.02.2023 4 z 5

Jaké to je navrátit se na chvíli do minulosti, do časů, kdy internet byl teprve u zrodu a slova jako seznamka nebylo ve slovníku. Příběh se mi zamlouval, ať už zmíním dopisování, osobní život v kanceláři nebo doma. Knihu si stojí za to přečíst, i když nejste fanoušci milostného románu. Minulost, to je něco co mě nepřestává fascinovat. I když jsem osobně nikdy ISQ nezažila, tak si dovedu danou atmosféru živě vybavit. Čekala jsem možná víc důrazu na konci knihy, ale nemůže být všechno zlato, co se třpytí. Autor nádherně vystihl nemoci, emoce a stavbu DNA. Neřekla bych že ty tři věci půjdou dokupy, ale když přidáme kouzlo počítače, hned máme hotový děj.

Márinka
21.09.2019 4 z 5

Román vydaný v roce 2004 popisuje události z druhé poloviny 90. let minulého století. A to mě na něm bavilo nejvíce. Ta „Síťová“ historie, ten pravěk internetové komunikace! Kdo z vás, kromě mě, měl v liště vpravo dole onu zeleno-žluto-červenou „upovídanou“ ICQ-kytičku? Já vím, dnes už máme Skype, FB chat Messenger, WhatsApp a jiné. Ale čas pískavého vytáčeného připojení, disket a „Alíkovské“ školy internetu a tvorby www stránek mi už nikdo nevezme.


Bomartina
05.02.2017 4 z 5

Je to více než jedna love story, v knížce je spousta dalších zajímavých motivů. Bylo zvláštní připomenout si ten úsvit internetu před 20 lety.
Když jsem ji měla rozečtenou, doporučovala jsem ji hned několika lidem. Teď ale autorovi nemůžu odpustit ten konec...

bookharmony
17.06.2014 5 z 5

...skvělá předloha pro dobrý film... výborně napsáno...

Štítky knihy

internetová komunikace

Autorovy další knížky

2011  87%Bikini
2004  80%S@mota na Síti

Kniha S@mota na Síti je v

Právě čtených1x
Přečtených20x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených4x
Knihotéce9x
Chystám se číst9x
Chci si koupit1x