Rozumíte svému děťátku?

Rozumíte svému děťátku? https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/36175/rozumite-svemu-detat.jpg 4 6 2

Zajímavé psychologické experimenty pro lepší pochopení nejmenších dětí. Nedřímá ve vašem děťátku budoucí Mozart? Jak staré miminko rozezná matčin obličej? Jste schopni navzdory pověrám uhodnout pohlaví svého budoucího dítěte? Dívají se nejmenší děti raději na krásný, nebo na ošklivý obličej? Je novorozené dítě citlivé na příjemné vůně a nepříjemné pachy? Tradičně se o vnímání a cítění nejmenších dětí říká mnoho věcí, ale jak je to ve skutečnosti? Autor knihy S. Ciccotti, který seznamuje čtenáře s mnoha testy či experimenty uskutečněnými s nejmenšími dětmi a jejich rodiči, umožňuje odhalit různé schopnosti nejmenších dětí. Kniha je psána pro budoucí rodiče a rodiče nejmenších dětí.... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Osobní rozvoj a styl

Vydáno: , Portál
Originální název:

100 petites expériences de psychologie pour mieux comprendre votre bébé


více info...

Přidat komentář

Sitting-Bull
27.03.2023 5 z 5

Strhující kniha plná behaviorálních a psychologických výzkumů, pokusů a analýz s malými dětmi. Některé studie bych po metodické stránce rozporovala, to však knize jako celku rozhodně neubírá na zajímavosti, čtivosti a množství nových informací, které člověk jen tak někde nepotká.

Stejskat
13.07.2020

Zajímavá kniha, která předkládá závěry různých analýz a odborných studií od nejranější doby vývoje miminka až po jeho první měsíce. Ale nic úplně z běžné praxe.


Štítky knihy

psychologie kojenci miminka člověk - chování, etologie

Autorovy další knížky

Serge Ciccotti
francouzská
2008  81%Lépe porozumět sobě i ostatním
2008  80%Rozumíte svému děťátku?

Kniha Rozumíte svému děťátku? je v

Přečtených10x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených2x
Knihotéce3x
Chystám se číst3x
Chci si koupit1x