V pasti

V pasti https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/190607/mid_rozdeleni-casem-v-pasti-1P8-190607.jpg 4 68 15

Rozděleni časem / Búrka série

< 2. díl

Jackson Meyer dokáže cestovat časem. Změnil tak minulost a zachránil život své životní lásce Holly. Stal se agentem tajné divize CIA nazvané Bouře. Jackson a jeho kolegové se dostanou pod palbu nepřátelské divize CIA Oko. Jackson zjišťuje, že svět kolem něho se změnil. Někdo ví o jeho vztahu s Holly vymazaném z minulosti a hodlá toho maximálně využít. Jejich životy se opět ocitají v nebezpečí…... celý text

Žánr:
Sci-fi , Pro děti a mládež

Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

Vortex , 2013


více info...

Přidat komentář

Kory98
10.07.2023 4 z 5

Tak to byly zvraty, přímo nečekané. Druhý díl se mi líbil o něco více než první. Jen mě mrzí, že autorka nenapsala třetí, když byla avízovaná na obálce trilogie. A mám strach, že vzhledem k časové prodlevě asi nenapíše, což je škoda, protože, jak se říká, partie je krásně rozehrána a chtělo by to nějaké završení, které by si čtenář zasloužil. Tak mi nezbývá, než čekat.

diana322
25.02.2019 5 z 5

Asi se budu lišit od ostatních, ale mně se tento díl líbil více než první. V prvním díle jsem už ke konci nevěděla kdo co ví, a kdo si co pamatuje. Tentokrát jsem se v Jacksonových skocích daleko více orientovala. Bavily mě i nové postavy, a celkově myslím, že děj měl rychlejší spád. Opravdu mě mrzí, že poslední díl není přeložen do češtiny.


janebeauty9860
14.08.2018 3 z 5

Četla jsem jedním dechem, i když občas to bylo velmi zamotané a v ději jsem se ztrácela. Ráda bych si přečetla i poslední díl, nemám ráda otevřené konce.

EleanorJane
03.08.2018 2 z 5

A jéje. Stalo se to, co se u pokračování často stává. Je horší. Aspoň z mého úhlu pohledu. Děj je totálně zamotaný, nastávají nesmyslné situace, které nejde vysvětlit, no prostě katastrofa. Vlastně mi ani nevadí, že 3. díl není přeložen.

Knihomolka10942
26.06.2018 2 z 5

Po přečtení prvního dílu jsem se těšila na další, ale po přečtení této knihy jsem celkem zklamaná... Přijde mi že spisovatelka se sama do Jacksonova skákání časem tak trochu zamotala a nevěděla jak skoky pochopitelně napsat. Takže pochopit princip cestování časem je opravdu těžké...

Luciluc
20.02.2018 3 z 5

Na druhý díl jsem se těšila, ale po přečtení musím přiznat, že jsem docela zklamaná. Děj mi přišel rozvleklý, skoro nic se tam nedělo, a když už se něco dělo, přišlo mi to chaotické a často jsem se v tom ztrácela. Stewartová mi ze začátku dost lezla na nervy a Holly v „nové roli“ mi nějak neseděla. Byla jsem ráda, že o trochu víc prostoru dostala Emily, Eileen a Courtney, ty jsem si oblíbila už v předchozím díle. A Lily Kendricková byla taky fajn. Nejlepší byla poslední kapitola, která vlastně vysvětlila název celé knihy a navnadila čtenáře na díl třetí, který v češtině ale zatím bohužel nevyšel. Ale až vyjde, ráda si ho přečtu.

Sarah11
27.12.2017 3 z 5

Při čtení téhle knihy jsem se cítila jako na houpačce. Začátek, který se točil kolem výcviku, mě moc nebavil, ale pak se to celé rozjelo a nemohla jsem odlepit oči, dokud jsem nebyla u konce. Ke konci to ale zase bohužel autorka tak zkomplikovala, že už jsem se zkrátka ve všech těch skocích, paralelních světech a postavách v různých vydáních začala ztrácet takovým způsobem, že vlastně nechápu, co se vůbec v závěru stalo. Už k prvnímu dílu jsem psala, že se autorka moc nemaže s nějakým vysvětlováním toho, jak to vlastně všechno funguje, ale zatímco u jedničky se s tím dokážete docela snadno srovnat, tady už je to o poznání těžší a mně se to bohužel nejspíš nepovedlo, což mě mrzí, protože tato série pro mě byla velkým překvapením a byla jsem přesvědčená, že dám čtyři hvězdy. Postavy jsou sympatické, námět taky skvělý, ale na mě to prostě bylo až moc překombinované. Škoda, že u nás nevyjde třetí díl, abych si to vše mohla urovnat v hlavě, protože i přes to přese všechno se mi to jako celek moc líbilo.

dee101
23.07.2017 5 z 5

Super příběh, u kterého člověk stále neví na čí má stát straně, co čekat a jak všechno vlastně dopadne! Kdy výjde třetí díl?! Potřebuju číst dál.

Shira27
21.07.2016 2 z 5

Tuhle knížku jsem dočetla jen díky tomu, že nikdy nenechávám knihy rozečtené. Do čtení jsem se musela vyloženě nutit. Začátek nebyl vůbec zajímavý, pořád samé záhady a otázky a některé dialogy vůbec nedávaly smysl. Dejme tomu posledních 100 stran se začalo něco dít, a zjistili jsme pár, ale opravdu jen pár užitečných informacích, které něco vysvětlily. Jestli taková bude i třetí kniha, myslím, že ji vynechám.

Sima:)
02.03.2015 5 z 5

Konečně se tam něco dělo :D Super knížka, nemohla jsem se od ní odpoutat, málem jsem i zajela v buse :D akorát ten konec?? Doufám v další díl ;)

Lumine
19.12.2014 4 z 5

O moc lepší než první díl! Konečně více akce, více věcí o cestování časem, více všechno.
20% cooler than first. :3
Konec byl... no... donutí vás to skákat po pokoji a říkat "Já - chci - další - díl!"

rm
20.10.2014 4 z 5

Mno, po prvním díle jsem byl zvědavý na druhý. Takže jsem si pomalu zvykal, snažil se pobrat ty časové roviny, kdo je s kým a proti komu, a když už jsem si myslel, že je mi to trošinku jasný, tak s tím konec druhého dílu tak zamíchal, že jsem zase nějak mimo :-o Hmm, tak snad napotřetí...

Adele02
24.06.2014 2 z 5

Oh-my-god. Toto jako bylo co? Pořádný knižní přešlap.
Opravdu, nedůvěřujte obálkám. -_-

Calzedonka
14.06.2014 5 z 5

Krásný druhý díl. Líbil se mi více než předešlý. Bylo tu o malinko více akce, napětí a byl celkově svižnější. Jackson už neskákal tolik časem, ale více se řešila teorická část jeho schopností. To se mi na tom hodně líbilo. Objevily se také i nové postavy. Některé mi zpříjemnily čtení, jiné mě pěkně štvaly, ale do příběhu to pořád sedlo.
S četbou jsem byla tedy nadmíru spokojená a už se nemůžu dočkat pokračování.

Maragad
03.06.2014 3 z 5

Kniha má v sobě zajímavou myšlenku – originálně zpracovaný příběh, který čtenáře dokáže zaujmout. Po zdlouhavém začátku přichází strhující zakončení, při kterém nejeden čtenář bude autorku proklínat a shánět se po tom, kdy vyjde další díl. Určitě si užijete spoustu nově navázaných přátelství v místech naprosto nečekaných, návraty a opětovná shledání, ale také zradu, podlost a touhu po moci.

Štítky knihy

cestování časem

Autorovy další knížky

Julie Cross
americká
2013  72%Bouře
2014  77%V pasti

Kniha V pasti je v

Přečtených111x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených5x
Knihotéce75x
Chystám se číst68x
Chci si koupit23x
dalších seznamech1x