Nikdy nezemřít

Nikdy nezemřít https://www.databazeknih.cz/img/books/87_/87072/bmid_nikdy-nezemrit-hUB-87072.jpg 4 160 10

Rachel Morgan série

< 3. díl >

Cincinnati nežije žádná drsnější a více sexy čarodějka, než je Rachel Morganová — a žádná taky nemá více problémů. Rachel je totiž ochotná riskovat svůj milostný život i duši, aby dostala do chládku zločinná stvoření noci. Mezi jednotlivými případy se pak usilovně snaží odrážet milostné návrhy upírské spolubydlící, uchovat smrtící tajemství před svým parťákem a odolat sexy upírovi, který se o ni uchází. A v neposlední řadě si Rachel taky musí vybrat, na čí stranu se postaví ve válce zuřící v městském podsvětí. Obzvláště když velmi výrazně přispěla k pádu předchozího upírského vládce. Bohužel byla přitom donucena uzavřít dohodu s mocným démonem, která jí může přinést věčnou bolest, utrpení a ponížení. A její temný "pán" si teď přichází pro to, co mu dluží.... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , Fantom Print
Originální název:

Every Which Way But Dead , 2005


více info...

Přidat komentář

Saichania
05.01.2024 3 z 5

Ale jo, začíná to být docela zajímavý. I když je hlavní hrdinka pořád neschopná lidi i nelidi kolem to trochu kompenzují. Co udělá ten démon a co teprve ten druhý, jak dopadne elf a jak upíři. Těším se na další díl.

havrmoni
09.10.2021 2 z 5

Naprosto souhlasím s renefer, že je Rachel blbka a docela jsem si přála, aby ji ten démon sežral. Teda nevím co by jí udělal, ale já si říkala sežer jí nebo to už je hrůza. Dočtu ještě ten poslední díl, protože mi moje úchylka nedovolí nedočíst. Ale docela se bojim, že to bude ještě horší. No asi nebudu příznivcem této autorky.


renefer
19.03.2018 3 z 5

Nemůžu si pomoct, Rachel je prostě blbka. Vůbec nechápu, jak fungovala coby agentka. Její plán je jednoduchý, hlavně přežít a potom budu řešit co dál. Opravdu jsem si přála, aby si ji ten démon odtáhl do záhrobí. Nějak nechápu, jak může s maskovacím amuletem a uspávacíma kuličkama něco vyhrát. Vlastně ano - zatáhne do toho všechny okolo a pak uteče, vytuhne, fňuká..., vyberte si.

Mr.JaroCZ
13.11.2017 3 z 5

Děj se vleče, sem tam opakuje již napsané.
Třetí třetina je lepší, snad další díl bude zajímavější.
Zahrnul bych zatím přečtené díly do kategorie "červená knihovna pro paní a dívky".

Mark.
20.08.2017 4 z 5

Kniha je již o poznání napínavější a ucelenější. Byl zde zajímavý děj a vývin událostí. Některé události mne chyběli s návazností na minulé díly. Třeba se to vyskytne ve čtvrtém díle.

Raven11
17.07.2016 4 z 5

Nemůžu si pomoct, ale připadalo mi, že se první polovina knihy hrozně táhla, čekala jsem solidnější hlavní dějovou linii. Jsem ráda, že je pryč Nick a doufám, že se v dalším díle nevrátí. Rachel je moc paličatá a dělá cavyky ohledně Ivy, chudinky žíznivé, její souhlas by byl zajímavou změnou. Super bylo zakončení s démonem, aneb kdo jinému jámu...

Zelený_Drak
01.08.2015 3 z 5

Třetí díl mě bavil víc než předchozí dva. Je také pravda, že Nick nebyl popisován tak eroticky jako Kisten (a little bit(e) of vampire porn included). Přijde mi ale, že to je i proto, že se autorka postupně vypisuje. Jestli to takhle ale měla od začátku v plánu, tak body pro ni. Děj se vleče méně než v prvních dílech, což je určitě příjemné. Od prvního dílu dost fandím elfům, takže tenhle díl mě potěšil. Myslím, že na motiv "zachraňte elfy" mě Kim Harrison utáhne až do konce série. Také Rachel je teď, když se ukázala její jedinečnost, o něco zajímavější.

Pozitivně mě zaujala i Kateřina Niklová jako překladatelka. V jejím překladu nacházím jen tu a tam nějakou drobnost, kterou pravděpodobně většina čtenářů přehlédne.

Bee
15.01.2014 4 z 5

Rozhodně je to o mnoho lepší než předchozí dva díly. Co se děje týče, ustoupila pomatenost, kdy se skáče z jednoho tématu k druhému, a je to konečně trochu akčnější. Postavy mi připadají reálnější a vývoj vztahů v knize mě bavil a dokonce potěšil. Sice to není nijak velkolepá série, ale začíná se to hezky rozjíždět a další díl už mám skoro dočtený :)

lanusinka
25.10.2012 5 z 5

Třetí díl lepší než druhý. Konečně vypadnul Nick a jeho náhrada je o 200% lepší. Kapitolu, kde si to Kist a Rachel rozdají jsem přečetla několikrát, fakt moc hezky napsaný, mám ráda, když milostné scény postupně gradují...

saphe
08.03.2012 5 z 5

bezchybá, ale naprosto bezchybná kniha!!! Přečetla jsem ji za necelé dva dny!! :-D Tyhle knihy opravdu miluju!! a nemůžu se dočkat na další díl od téhle legendární spisovatelky!!!