Cnosť

Cnosť https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/298169/bmid_cnost-hVu-298169.jpg 4 76 11

Quantum série

1. díl >

On je dominantný alfa-samec, ona odmieta sex pred manželstvom. On je bohatý, sexi a neodolateľný, ona sa bráni. To na fungujúci vzťah vôbec nevyzerá... Vstúpte do sveta slávnej filmovej hviezdy Flynna Godfreyho a newyorskej učiteľky na základnej škole Natalie Bryantovej. Presúvajte sa s nimi z New Yorku do Los Angeles, z Hollywoodu do Las Vegas a sledujte vývoj ich ľúbostného vzťahu, v ktorom zažijú všetko – romantiku, túžbu, vášnivý sex, prenasledovanie novinárov bažiacich po informáciách, ba i zločin, ktorý ich môže zničiť. Ak však neobľubujete mužov s drsnejším slovníkom, ktorí pre milovanú ženu riskujú, splnia jej akékoľvek želanie a urobia pre ňu všetko... ak vám vášnivý sex nič nehovorí, ak sa vyhýbate napätiu a šteklivému rozprávaniu... táto kniha nie je pre vás! Varovali sme vás...... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro ženy , Erotika

Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Virtuous , 2015


více info...

evineckY
evineckY
15.04.2022

Noooo, erotiky tam sice bylo poskrovnu, ale ..
Představte si holky všechny romantické knihy, které jste kdy četly a to
klišé z nich se vešlo do této jedné knihy :-)

Ralemo
Ralemo
14.04.2022 5 z 5

Knihu čtu po pár letech znovu a opět jsem z ní nadšená. Zajímavý příběh se spoustou zápletek a dramat. Vzájemná přitažlivost mezi hlavními hrdiny je skvělá. Natalie si v mládi prošla peklem a snaží se na to nevzpomínat, což se jí bohužel v přítomnosti celebrity Flynna nepovede. Těším se na další díl! :)


LilluLong
LilluLong
30.03.2021 5 z 5

Dočítala som celu trilógiu , kniha je určená naozaj len pre milovníkov erotiky, ty si zgustnú aj co sa týka deju i štýlu písania , za mna na vsetky diela 5*

NikolaSkop
NikolaSkop
19.07.2020 5 z 5

Tahle kniha mě pohltila. Četla se prakticky sama. Příběh mě bavil a jsem zvědava na pokračování!!!

knihomolka_eli
knihomolka_eli
05.07.2020 2 z 5

Oddychovka, na par hodin v letny vecer :-) Kniha bola fajn, citala sa rychlo. Nic extra som od tohto zanru ani necakala, ale oddychnut sa pri tom da. Bohaty herec a ucitelka so smutnou minulostou...celkom fajn namet. Zabavilo ma spoznanie hl.hrdinov :-) scenu s hafanom si viem zivo predstavit.

malazluta
malazluta
09.03.2018 2 z 5

(SPOILER) **omlouvám se za případné spoilery** Od knihy jsem nic nečekala, o to větší je pro mě zklamání, že se jedná o stokrát omílané klišé, které nepřináší nic nového, jenom nudu, kterou nezachrání ani mírně dramatický konec. Jedná se o pořád to stejné schéma – mladá, poznamenaná a poněkud naivní dívenka a ten nejvíc sexy muž, úspěšný, slavný a náležitě bohatý, s trošku temnou stránkou osobnosti. Hlavní hrdinové jsou patřičně traumatizovaní – ona minulostí, on přítomností a to především tím, že jí nemůže nařezat. Nemůžu se zbavit dojmu, že na téma BDSM se už nic nového a originálního napsat nedá. Automaticky mě při čtení této knihy napadaly jiné knihy - Padesát odstínů čehokoliv, které mi přišly opravdu špatně napsané a E.L.James je (podle mě) opravdu špatná spisovatelka...autorka této knihy je na tom, dle mého názoru, o poznání lépe, jenom škoda, že nevyužila svůj potenciál a stvořila dílo, které jen zapadne v šedi jemu podobných. Každopádně o dalšího dílu se asi začtu - s nadějí, že autorka přece jenom něčím překvapí, ikdyž o tom silně pochybuji.

Lucai
Lucai
07.02.2018 4 z 5

Klasický príbeh, bohatý herec Flynn sa zalubil do učiteľky s trpkou minulosťou, Natalie....ale napriek tomu sa mi pribeh páčil, prečítala som jednym dychom....

kocourjulie
kocourjulie
13.11.2017 3 z 5

Jednoznačně oddychovka, když potřebujete vypnout, zachumlat se do deky, moc nemyslet, jenom číst. Na tohle je tato série jako stvořená. Prostě sexy HQN.

jitka7
jitka7
13.10.2017 1 z 5

Zajímavý. Hlavní hrdina hned od začátku, jakmile uvidí hlavní hrdinku, tak ji miluje :) :) :) a hlavní hrdinka prožila něco velmi těžkého v životě. Hned na začátku mu řekne, že s ním nebude spát a ejhle... týden uběhne (nebo tak nějak) a už s ním vleze do postele. Tohle je příběh o Popelce (jak sama říká :))) ) Hlavní hrdinka je naivní, chladná a arogantní pipka a hlavní hrdinka je samaritán, gentleman a bůh ví co ještě. Děkuji pěkně, už nikdy víc.

Muhibbis
Muhibbis
06.01.2017 2 z 5

+++ podľa vašej definície môže a nemusí obsahovať spoilery +++
Rozmýšľala som nad 1 hviezdou, ale keď som dala dve Fifty Shades a ALFE, tak toto predsa nebudem zadupávať do zeme. Ba možno by si to bolo zaslúžilo aj tri, ale potom som dostala metaforickú hyperglykémiu a povedala si "hell no!". Od svojho orientačného bodovacieho systému, ktorý som založila v komentári na profile knihy Moje meno je červená som už mimochodom dávno upustila. V každom prípade, už keď som čítala, že sa tu jedná o insta-love, vyhádzala som sa, a hoci vybudovanie chémie medzi protagonistami mojej koži trochu uľavilo, pri zmienke o "traume z mladosti" ma pre zmenu začali bolieť oči (z toho eyerollu). Takže, aké si z tejto knihy vziať poučenie?
1. Sexi miliardárom sa Muhibbis nezavďačíte. Musí mať aj dobrú povahu (ako tento). A osobnosť, ktorá sa dá charakterizovať aj viacerými slovami, z ktorých ani jedno nie je "dominantný", "alfa" alebo "samec" (nie ako tento).
2. Prevracať očami príliš veľa je nezdravé, preto by niektoré knihy mali byť opatrené nálepkou "nevhodné pre deti pod 15 rokov a cynikov akejkoľvek vekovej kategórie".
3. Aj vaša mladučká úča môže mať normálny fungujúci vzťah s filmovou hviezdou (s Lukeom Pasqualinom, prosímprosímprosím). Ale nečakajte, že to bude láska na prvý pohľad ako tuto.
4. Aj vaša mladučká úča mohla byť v minulosti znásilnená vysokopostaveným politikom.
5. Je správne vyčítať svojej exmanželke prehnané ambície, dokonca aj keď ste sám presne taký istý a nakoniec je to vaša vina, že sa manželstvo rozpadlo. Počkať nie, nie je to správne. Fuck you, Flynn.
6. Pamukova otázka (viď citáty na mojom profile) je relevantná. Rada by som totiž vedela, čím to je, že Flynn nedokázal vydržať ani so ženou, s ktorou ored svadbou dlhý čas randil, ba ani jej povedať tú vec, čo sa tam spomína (a nie, nie je to tá, čo charakterizuje každého bohatého krásavca v tomto type románov, je to tá druhá, čo charakterizuje každého bohatého krásavca v tomto type románov), ale pri Natalie je zrazu po pár dňoch pevne presvedčený, že je to true love forever. Inými slovami, je Flynn debil, alebo len zamilovaný? V každom prípade, fuck you Flynn.
7. Na prekonanie traumy zo sexuálneho zneužívania normálne treba roky, teda kým nestretnete sexi chlapa, potom sa čas skráti na pár týždňov. Počkať nie, neskráti. Fuck you, Flynn, once again.
8. Táto kniha sa mala volať Fluff. Veď povážte, fluff je tu a) únikové slovo pri BDSM; b) pes; c) žáner, do ktorého by túto knihu zaradili na fanfiction.net.

Nemala by som byť taká hnusná, ale budem, kým nenarazím na romancu, ktorá si dá načas, než z hlavného páru urobí "lovestory of ages". Pretože, vážení, láska je vážna vec a zneužívať ju na takéto hlúpe cukrkandlové príbehy je zločin proti všetkým zaľúbencom, ktorí kedy žili.

EvaSupovic
EvaSupovic
20.07.2016 5 z 5

Knížka se mi četla velmi dobře. Myslím, že každá z nás by se jednou chtěla stát na chvíli popelkou, až na ten konec.....já nechcíííííí další nedokončeninu....jak má člověk pak čekat??? Myslela jsem si, že série bude každý díl o někom jiném, ale zřejmě ne.....každopádně mě to bavilo. O to hůř se bude čekat na další díl :-( A fáákt se těším :-)

Autorovy další knížky

Marie Force
americká
2016  83%Cnosť
2016  83%Odvaha
2017  73%Víťazstvo
2022  76%Čo k tebe cítim

Kniha Cnosť je v

Právě čtených2x
Přečtených138x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených5x
Knihotéce130x
Chystám se číst78x
Chci si koupit9x
dalších seznamech3x