Pyžamo pro tygra

Pyžamo pro tygra https://www.databazeknih.cz/img/books/75_/75488/bmid_pyzamo-pro-tygra-ssl-75488.jpg 4 6 1

Pohádky motýlí babičky babočky, vyprávěné vnoučkovi, přivádějí dětského čtenáře do světa zvířátek oplývajících velmi lidskými vlastnostmi, ať už je to zapomnětlivá kukačka, ustaraná bělozubka Apolena, přátelská červenka Fridolín způsobná žirafa či slůně Květomil se skutečnou zahrádkou na hlavě. Své osobité pohádky doprovodila Jana Štroblová verši, občas veselými, občas vybízejícími k zamyšlení, a Eva Sýkorová-Pekárková hravými, originálními ilustracemi.... celý text

Přidat komentář

Bustedka
21.11.2017 5 z 5

Ke knize jsem se dostala na doporučení blogerky SchoolOfBeauty, protože jsem hledala něco, co budu moc malé předčítat před spaním. Knížku jsem navíc koupila tady za bezvadnou cenu a ačkoliv to měl být původně dárek k Vánocům, nevydržela jsem a začalo se číst hned. 13 pohádek, každá na pár stránek. Vždy před pohádkou a za krátká básnička. Čte se moc hezky, ilustrace jsou jen dalším bonusem.
Obsahově velmi propracované, moc oceňuji, že je to pohádková knížka o rostlinách a zvířatech. Díky každé pasáži máte nové téma pro vyprávění. Ať už se jedná o kočky, tygry, kytky na louce nebo o zimním spánku medvědů. Z části poučné, z části veselé. A jsem si jistá, že se ke knize brzo vrátíme :-)

Kniha Pyžamo pro tygra je v

Přečtených7x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce4x
Chystám se číst1x
Chci si koupit1x
dalších seznamech1x