Průvodce začínajícího mimoškoláka

Průvodce začínajícího mimoškoláka https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/238131/mid_pruvodce-zacinajiciho-mimoskolaka-238131.png 4 10 4

V jednotlivých kapitolách se seznámíš s tipy a triky k sebevzdělávání ve škole i mimo ni. Budování kariéry, ale také zvládnutí bouřlivých dvacátých let života a otázky k osobnímu rozvoji – i to v knížce najdeš. Přemýšlíš nad tím, jak si užít výšku a dostat z ní co nejvíc? Jak naplno využít mladé roky života, nakopnout svou kariéru, ale zároveň si naplno užívat života? A víš vlastně, co chceš v životě dělat? Jaká je tvá práce snů a kam vůbec směřuješ? To všechno jsou závažné otázky, na které ti nedáme jasnou odpověď.... celý text

Přidat komentář

xxtom
10.10.2016 1 z 5

Kniha je poskládána ze stále se opakujících stejných rad od různých autorů. Přijde mi, že si stačí přečíst prvních 30 stran, dál už je to to stejné dokola.

Jekysek
29.04.2016 4 z 5

Kniha, která přesahuje svoje hranice - jsou v ní odkazy na další články a videa.
Spousta moc užitečných věcí, připomenutí, hodně se věnuje samostudiu a tomu, že v dnešním světě musí být člověk víc než přizpůsobivý, s mnoha dovednostmi. V většině věcí jsem "se našla", určitě doporučím všem, co se chtějí posouvat ve svém rozvoji dál.


Coucouha
06.10.2015 2 z 5

Tato kniha se skládá z různých článků, které jsou přeloženy z angličtiny. Mnoho článků bylo užitečných a pár věcí jsem si i zapsala a budu se jimi řídit. Většina knihy je ale jen o opakování starých známých pravidel nebo jen popisuje znova a znova to, co už bylo vyřčeno. Proto dávám jen dvě hvězdičky. Všechny informace bych totiž zvládla sepsat na cca 30 stran. Zbytečně moc dlouhé, ale uznávám, že mnoho informací je určitě důležitých :-)

Eskandriel
02.06.2015 5 z 5

Skvělá knížka. Rady o sebevzdělávání se hodí úplně každému, kdo nechce umřít jako blbec. Můžu jenom doporučit. Recenze nahoře v záložkách.