Přesun duší

Přesun duší https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/247994/bmid_presun-dusi-FOx-247994.png 4 72 1

Naruto série

< 22. díl >

Tým pod Šikamaruovým vedením konečně dostihl čtveřici nindžů ze Skryté zvučné, doprovázející Sasukeho v cestě za novým pánem. Oročimaruovi oblíbenci neberou mladé bojovníky z Konohy jako hrozbu a tak se jim staví po jednom. Jako by to nestačilo, hrdinům se do cesty staví pavoučí nindža Kidómaru. Přichází Nedžiho chvíle. Prokáže, že patří mezi největší talenty nové generace, nebo jeho cesta skončí v lesích Skryté listové?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Komiksy , Pro děti a mládež

Vydáno: , Crew
Originální název:

Tensei , 2004


více info...

Přidat komentář
Terva
Terva
11.09.2019 3 z 5

Jeho silnou stránkou
je boj z blízka.
Pokud si udržím vzdálenost,
budu v pohodě.
a potom můžu z dálky sledovat lov.

Mám takový pocit, že Techniku Pavučiny jsem ještě neviděl. Tady ji máme v akci hned v prvním sešitě, respektive v sešitě #191. Asi jsem Narutu trochu podcenil, protože mě opět dokázal překvapit. Jak si z touto technikou poradí? Musel jsem zatleskat. Ale i tak u mě vyhrává Sexy Technika!

Malé ochutnávka:
Sakra, sakra, co je to s těma vláknama?! Nejdou přeříznout!
Tahle vlákna dokáží fungovat samostatně. Vytvořená kombinací čakry a tělních tekutin. Zůstávají silná i po oddělení, plná čakry. Tohle rozhodně není běžná technika.

Na konci každého sešitu si můžete prohlédnout Nejlepší výtvory Kišimotovy soutěže o originální postavu. Těžko říci, která je ta nejoriginálnější, ale mě osobně se nejvíce líbila Rozkošné nindža duo Takeši Umemacu – Kanagawa. Najdete je mezi sešity #194 a #195 Bohužel však musím konstatovat, že celý svazek je jednotvárný. Ve své podstatě se zde opakují jen tři techniky, boje jsou jednoduché a celé je to vlastně velká nuda.

Citát: Snaž se vydržet alespoň tři minuty, než tě zabiju.

Tento svazek obsahuje sešity #191 - #199. Je to vlastně již pátý rok, kdy Masaši Kišimoto kreslí a vydává příběhy o Narutovi. Přo čtení jsem vybral šest citátů a při tom poslouchal death metalovou skupinu Illdisposed a jejich studiovku „To Those Who Walk Behind Us“ (2009)

Štítky knihy

manga

Autorovy další knížky

Masaši Kišimoto
japonská, 1974
2011  89%Naruto Uzumaki
2011  91%Pro své sny
2011  93%Most hrdinů
2011  90%Nejhorší klient
2012  90%Boj na život a na smrt

Kniha Přesun duší je v

Přečtených120x
Doporučených3x
Knihotéce28x
Chystám se číst8x
Chci si koupit10x
dalších seznamech4x