Práce na dálku

Práce na dálku https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/202001/mid_prace-na-dalku-NWD-202001.jpg 3 32 8

Zn: Kancelář zbytečná. V knize Práce na dálku přináší Jason Fried a David Heinemeier Hansson, zakladatelé 37signals a autoři nekonvenčního bestselleru Restart, nový pohled na aktuální téma. Práce na dálku s sebou podle Jasona a Davida nese řadu výzev - a v blízké budoucnosti práci v kanceláři převálcuje. V posledních letech je model práce "pod jednou střechou" na ústupu pod vlivem nových technologií, které umožňují vytvořit virtuální pracovní prostředky prakticky kdekoli.... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Osobní rozvoj a styl

Vydáno: , Jan Melvil
Originální název:

Remote: Office Not Required


více info...

Přidat komentář

filip1759
17.09.2020

Super kniha. Inspirovala mě pro postavení nové firmy https://praceremote.cz

houbaaa
12.05.2020 4 z 5

Inspirativní čtení o tom, co už snad brzy bude maximálně rozšířeným standardem. Myšlenky se sice časem opakují, ale pro prvotní seznámení s prací na dálku určitě stačí. Kniha je spíše zaměřena na firemní zaměstnance než na freelancery.


martin3683
06.04.2020 3 z 5

Rovnou říkám, že pokud práce na dálku je pro vás jako šéfa a nebo podřízeného věc úplně nová a vždy jste ji brali jako něco zkaženého z těch divných hipsterských firem, tak si přičtěte další hvězdičku. Kniha vám jasně a stručně bez zbytečné omáčky kolem vysvětlí, jak to funguje a přínosy. Pokud home office či vzdálený přístup je pro vás běžná věc, tak kniha vám nic nového nedá. Upevníte se v názoru, že to je pro určité profese fajn způsob práce a možná se vyvarujete některých chyb, ale nic zásadního, co by vám po zavření knihy zůstalo v hlavě.

Jakubac
27.12.2019 4 z 5

Určitě dobrá kniha pro všechny, co zvažují práci odkudkoliv. Profi digitální nomádi mohou být zklamaní.

jiri.janak
24.02.2016 2 z 5

Poslední čtyři roky pracuji z domu. Tahle knížka je fajn pro nějakého manažera, který se rozhoduje jestli možnost home-officu zavést nebo ne. Ale mi osobně žádné nové poznatky nepřinesla.
Napsaná je hezky, čtivě, občas se dost opakuje a má pěkné obrázky :)

hildegardaA
14.11.2014 3 z 5

Zbytečně se tam omílají pořád ty samé myšlenky dokola a to mě nebaví - mrhá to mým drahocenným časem.

Jonny
25.09.2014 3 z 5

První kniha od 37signals (Restart) byla fajn. Nejspíš proto že byla plná inspirace. Práce na dálku mi připadá spíš jako oslava práce na dálku. Připadá mi to takové sluníčkové, americky motivační. Jakoby až neobjektivní...

Objemnost je nahnaná velkým písmem a spoustou obrázků. Ale (!) ty ilustrace jsou skvělý.

ona_vi
06.09.2014 4 z 5

Opakování matka moudrost, k tomu pár tipů navíc, blíží se doba výjezdů po Evropě s mým mužem a pojízdnou kanceláří :-) Úžasná svoboda cestování spojená s možností pracovat :-) O tom se nám ještě před pár lety mohlo akorát zdát :-)

Štítky knihy

rozvoj osobnosti, osobní rozvoj

Autoři knihy

Jason Fried
americká

Kniha Práce na dálku je v

Přečtených44x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených3x
Knihotéce15x
Chystám se číst40x
Chci si koupit12x